Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik afprøvet flere sadler og den bedste vejledning af Anne Mette, hvilket førte til at jeg nu har fået den bedste sadel jeg nogensinde har siddet i! Efter årevis med stiv lænd mv, nu absolut problemfr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Supergod kundeservice. Den gjord jeg havde bestilt var for lille, - jeg fandt en anden hos Horsepartner der var lige 5 cm længere. Vi aftalte at det blev byttet, jeg fik en byttemærkat og sendte, -... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse fra start til slut.. Havde Anne Mette ud til sadelprøvning, da jeg havde problemer med at finde en sadel der passede min hest. Fik meget professionel råd og vejledning til både s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service. Jeg skrev en mail tirsdag aften hvor jeg efterspurgte en garanti for leveringen af det bestilte næsebånd inden lørdag. Onsdag fik svar, med formodning om levering torsdag. Fred... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Sellerie-bourrellerie

Informations provenant de diverses sources externes

Rideudstyr til hest og rytter.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedition og levering.

8 décembre 2023

Hej Karen

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os du ville bruge tid på det.

Perfekt helt enkelt

5 décembre 2023

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse, altid en fornøjelse at betjene dig :-).

Morsom hestekommunikation

Morsom hestekommunikation. Hurtig levering.

11 décembre 2023

Hej Hans

Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os at du ville bruge tid på at skrive den.

Kun positivt. 😊

Det var meget let, at bestille, samt varerne blev sendt hurtigt, så jeg havde dem dagen efter. Er glad for både strømper og handsker, men må vente med støvlerne, da det er en julegave.

27 novembre 2023

Hej Carsten

Tusind tak for din anmeldelse, glad for at høre at du glæde af dine varer og er sikker på at støvlerne også nok skal blive et hit. Ellers bytter vi dem selvfølgelig gerne.

Service i top

Altid super service og et dejligt stort udvalg til hest og rytter - kan varmt anbefale at handle her

28 novembre 2023

Hej Helena

Tusind tak for din anmeldelse. Altid en fornøjelse at få lov at servicere dig og dine heste.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bid kan ikke returneres selvom de ikke passer til hestens mund!

Forsøgte at returnerede et bid købt til 800 kr, som jeg havde prøvet 1 gang på min hest for at konstatere at det var for lille. Horsepartner ville ikke bytte bidet med henvisning til at brugte bid af hygiejniske årsager ikke tages retur.
Ualmindelig dårlig service at man ikke kan prøve et bid købt online for at se om størrelsen passer - det svare til at man ikke kan prøve om skoen passer og så returnere dem hvis de ikke gør.

24 novembre 2023

Kære Annette

Desværre er det, som du selv skriver i din anmeldelse, ikke muligt at returnere afprøvet bid på hesten.

Dette skyldes at vi ikke kan videresælge bid som har været eksponeret for evt. smitsomme sygdomme. Dette for at sikre at vi ikke risikere at bringe smitte rundt til vores kunders heste.

Vi forsøger at gøre tydligt opmærksom på at dette ikke er en mulighed, både i vores betingelser, samt ved at have et mærkat på biddene, hvor det tydligt fremgår at bidet ikke tages retur hvis dette fjernes.

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse med at handle hos os, og vi vil naturligvis gennemgå vores procedurer omkring hvorledes vi kan blive bedre til at oplyse vores kunder om betingelserne inden de vælger at tage et nyt bid i brug.

Ekstrem tilfreds kunde

Jeg havde æren i at have Anne Mette ud til sadelprøvning, da jeg manglede vejledning til valg af ny sadel, jeg fik intet mindre en perfekt vejledning, absolut en fantastisk rådgivning som endte ud med den perfekte sadel til min hest, som bare fungerer til punkt og prikke.

Jeg kan kun give min største anbefaling til Horsepartner. Anne Mette er ekstrem kompetent til næsten alt slags rådgivning og går meget langt for hendes kunder. Af ❤️ tak til Horsepartner og Anne Mette for alt hjælpen.

5 juin 2023

Problemer med en rabatkode

Jeg havde problemer med at få min rabatkode til at virke, så gennemførte købet uden og skrev det til dem, hvorefter de selv trak procenterne fra, så jeg fik mine procenter alligevel😊👌

13 octobre 2023

Hej Sarah

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Jeg var nødt til at returnere en pakke, hvor der var problemer da kurerservicen smed den ene del af pakken væk, og da den dukkede op var emballagen beskadiget. Horsepartner var tålmodige og professionelle. Ikke sidste gang jeg har handlet der.

18 octobre 2023

Hej Line

Dejligt det lykkedes for dig at få returneret ordren, på trods af udfordringerne med GLS.
Og tak for du vil dele din oplevelse, det er vi rigtig glade for.

Vh

Anne Mette / Horsepartner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og hurtig levering.

19 septembre 2023

Hej Malene

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os at du ville bruge tid på at dele din oplevelse med os og andre.

Spørgsmål

Jeg bor sådan lidt udenfor Thorshøj så jeg bor tæt på horsepartner Og da jeg kom derind fik ikke svaret på alle mine spørgsmål som i alle og jeg fik lige præcis det jeg skulle Og jeg er blevet mega glad for at mine ting det er ikke sidste gang jeg kommer der

3 mars 2023

Hej Victoria

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os at du vil bruge tid på det.

2 septembre 2023

Hej Bente

Håber du er glad for din ordre.

God kundeservice

God kundeservice!
Hurtige svar på henvendelser og hurtig levering.

30 août 2023

Hej Linda

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os at du vil bruge tid på at dele din oplevelse med os og andre.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, gode produkter. Vil købe derfra igen.

14 août 2023

Hej Line

Tusind tak for din anmeldelse :-)

God kundeservice

super god kundeservice og meget informativ.
Derudover hurtig levering og varerne lever op til beskrivelserne

19 juillet 2023

Hej Christina

Tusind tak for din anmeldelse, vi er rigtig glade for at vi kunne hjælpe.

Rigtig god dag til dig -)

VH

Fantastisk hestebutik

Som altid perfekt service og godt humør.
Hurtig levering.

21 juillet 2023

Hej Helle Ann

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os at du ville bruge tid på det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god service

17 juillet 2023

Hej Louise

Tusind tak for du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder rigtig meget for os.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus