Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb al meerdere producten besteld hier bij hostcheap, zo wel een bot hosting als een web hosting. Ik word altijd perfect geholpen als ik vragen heb. Ook verkoop ik zelf websites en discord bots en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Enorm goed geholpen door de medewerkers. Mijn kvm-vps was in gesprek al volledige klaar, alle vragen waren beantwoord en ze hebben me nog geholpen met de configuratie! TOPPERSS!!

Noté 1 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

super goeie host werken elke dag er hard aan om de mensen helpen blijf zo door gaan petje af hoe jullie het doen ben zeer tevreden

À propos de l'entreprise

1. Service d'hébergement de sites web
  2. Fournisseur de DNS
  3. Fournisseur de service de courriel
  4. Service internet et téléphone
  5. Serveur de traitement
  6. Service VPN

Écrit par l'entreprise

HostCheap is onderdeel van CheapNet, HostCheap voldoet klanten van hosting service.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Super Goede service

Super Goede service, open voor vragen en goedkoop

17 février 2021

Réponse de HostCheap

Vragen stellen mag altijd we zitten altijd te klaar om je zo goed mogelijk te helpen! Bedankt voor het schrijven van een review. ^LV

Uitstekend!

Heel goede support, Ik heb hier een KVM VPS en hij werkt uitstekend! Ik heb al een paar vragen gehad, maakte een ticket aan en kreeg meteen mijn antwoorden. Zeker een aanrader!

15 février 2021

Réponse de HostCheap

Super dat je ticket hebt aangemaakt bij vragen! We helpen namelijk graag en gratis dit zit bij al onze prijzen inbegrepen. Bedankt voor het schrijven van een review. ^LV

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel tof geholpen door de medewerkers…

Heel tof geholpen door de medewerkers van HostCheap.
Zij hebben ons goed geholpen met een VPS Server en de Uptime is zeker goed. Opstart problemen zijn er niet.

14 février 2021

Réponse de HostCheap

Julian bedankt voor je review, we werken volduren aan onze uptime. We hebben de nodige middelen in acht genomen om downtime zo goed mogelijk te beperken jij bent het bewijs. ^LV

Snel geholpen

Ik ben erg snel geholpen! Ze denken graag met je mee en kreeg een mooie deal toegewezen! Top service!

14 février 2021

Réponse de HostCheap

Super dat een van onze sales collega een mooie deal heeft toegewezen! We werken voortdurend aan onze producten en service, mocht er toch nog wat zijn horen we dit graag. Bedankt voor het tijd vrij maken voor het schrijven van een review. ^LV

Goed geholpen!

Ik ben goed geholpen door Max!

20 janvier 2021

Réponse de HostCheap

Beste Grazypatrick, wat goed om te horen we werken elke dag en nacht aan onze support!

Geweldig is Hostcheap

Geweldig is Hostcheap. Naast hun mooie bedrijf vind ik het ook tof van de vele promotie-codes! Zeker een aanrader. Domeinen kosten bijna niks en Servers ook niet. Ik kan niet dromen van een betere Hosting!

30 décembre 2020

Réponse de HostCheap

Wat super dat je goed gebruik maakt van promotie-codes! We werken continu aan de laagste prijs en kwaliteit en jij bent er het bewijs van!

super goeie service

super goeie service en goeie prijzen. de medewerkers zijn sociaal en aardig. ook zijn de prijzen goedkoop en realistisch, echt een aanrader!

20 décembre 2020

Réponse de HostCheap

Swissy dat is toch alles wat je wilt? Wij vinden van wel we werken elke dag om onze service nog beter te maken en prijzen te vergelijke! Bedankt voor het tijd nemen voor het schrijven van een review! ^MM

Beoordeling

Snel en kwaliteid meer heb ik er niet op te zeggen

Réponse de HostCheap

Robin bedankt voor de duidelijk taal dat we snel en kwaliteit leveren, we zijn daar enorm trots op! Bedankt voor het tijd nemen voor het schrijven van een review! ^MM

Deze hosting is super

Deze hosting is super van kwaliteit en totaal niet duur!
Dis is echt een aanrader en ze hebben een heel snelle support.

Réponse de HostCheap

Arne wat leuk om te horen dat jij onze host van super kwaliteit vindt, wij werken continu om onze prijzen met kwaliteit te waarborgen zodat u als consument altijd geniet! ^MM

Uitstekend

Ze helpen me goed en snel als er iets is en geven goeie kwaliteit!

Réponse de HostCheap

Beste Danny, wat super dat onze medewerkers je goed en snel helpen. Wij werken aan kwaliteit 24 uur per dag en 7 dagen per week. Bedankt voor het tijd nemen voor het schrijven van een review! ^MM

TOPPERSSS!!

Réponse de HostCheap

Pascal, wat goed om te horen dat je onze medewerkers u snel hebben geholpen en ook nog geholpen hebben met de configuratie! Wij werken 24/7 naar service en kwaliteit van onze diensten uit uw review blijkt dit weer. Bedankt voor het tijdnemen voor het schrijven van een review. ^MM

Noté 1 sur 5 étoiles

Samenwerking HostCheap deugt niet

Ik had een samenwerking met HostCheap, in het begin werd alles goed geregeld! Totdat ik zelf de samenwerking stop zette. Vervolgens kreeg ik de factuur waar ik zelf geen akkoord heb gegeven en moest ik dit overmaken in 14 dagen. (Uiteraard niet gedaan) Beetje zielig hoe je mensen zo aftroggelt.

17 décembre 2020

Réponse de HostCheap

Beste Martijn, wij hebben wij geïnformeerd omdat uit jou bronnen waar van wij een sponsoring verlengde geen actie kwam wat toen was afgesproken. Omdat jij stopte met wat jij toen deed hebben wij besloten de dienst inderdaad direct te facturen. We zijn meerderen malen met u in gesprek geweest maar helaas mocht niks baten. Uit eindelijk is de factuur door uw management betaald die direct de diensten en of service heeft overgenomen. Maar vooralsnog vonden wij de sponsoring enorm jammer en zeker het eind contact, we zijn altijd tot service maar u weigert ons om in contact met u te komen. ^MM

Noté 4 sur 5 étoiles

Mijn vriend en ik zijn heel erg…

Mijn vriend en ik zijn heel erg tevreden!

12 décembre 2020

Réponse de HostCheap

Werner, Super dat jullie de juiste hosting hebben gevonden en dat wij je mogen helpen met een hosting aanbieding. Mocht er toch vragen zijn horen we deze enorm graag ^MM

Top hosting! Top team!

Deze hosting is heel goed, ben zeer goed geholpen door hun supportteam. Ook hebben ze me heel goed geholpen naar het zoeken van het perfecte product voor mijn bot op te hosten.

28 novembre 2020

Réponse de HostCheap

Nyo de Discord Bot Hosting is niet meer weg te denken wij zijn blij dat we u producten/diensten mochten hosten en dat u tevreden bent met de onze service en diensten.

VPS Server

This year I was looking for a VPS server. When I found this site with verry low prices I was sold. The VPS is verry cheap and verry good

20 novembre 2020

Réponse de HostCheap

Chiel thanks for your review! We have competitive prices and we host everything in the Netherlands with 1.5 Gbit DDos protection. Now you are online undisturbed and with 24/7 support! Thank you for taking time to write a review. ^MM

Beste hosting

Ik zocht naar een mail server en toen kwam ik hostcheap tegen deze hosting is super goed ze helpen je vlug en snel.

Réponse de HostCheap

Zeker we helpen graag als je er even niet uitkomt, zo kun je ongestoord gebruik maken van jou product en/of diensten dat is wel zo fijn! Bedankt voor het tijd nemen voor het schrijven van een review. ^MM

Goede host!

Goed host, professionele host ook, gaat netjes om met gegevens. Is goed bezig qua support. Veel keuze tussen servers. Aanradertje!

Réponse de HostCheap

Luuk onwijs bedankt voor jou mening over ons HostCheap! Wij streven er naar om altijd netjes volgens de AVG richtlijnen met persoons gegevens om te gaan. Enorm bedankt voor het tijd nemen voor het schrijven van een review! ^MM

DE BESTE HOSTING EVER!

Dit is de beste hositng bijna altijd aan me server dus dikee TOP!

Réponse de HostCheap

Twan wat leuk om te horen dat jij ons de beste hosting vind! We vinden het niet gek om te horen we staan 24/7 voor je klaar en hebben uitsluitend kwalitatieve goede hardware! Super bedankt voor het tijd nemen voor het schrijven van een review! ^MM

top kwaliteit

Réponse de HostCheap

Wij willen altijd kwaliteit en een goeie service zodat jij ongestoord kan hosten, bij HostCheap! Bedankt voor het tijd nemen voor het schrijven van een review! ^MM

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus