Grandioser Kundenservice, sehr kulant. Habe gebraucht eine Teekanne Cole gekauft bei der nach wenigen Tagen der Griff abgefallen ist. Ich habe direkt eine neue Kanne kostenlos bekommen. Wow! Danke!
Jeg bestilte før Black week og skrev så og spurgte dem om de satte varer ned så jeg skulle vente med at bestille. De svarede hurtigt, at det vidste de ikke endnu men hvis varerne blev sat ned, skulle... Voir plus
Wir haben vor drei Jahren fünf Schalenstühle mit Kunstlederbezug von House Doctor gekauft. Leider zersetzt sich der Kunstlederbezug zusehens. Wir haben uns darauf hin an den Kundendienst gewand und... Voir plus
Jeg købte to meget smukke pudebetræk hos House Doctor. De har god kundeservice og jeg modtog varen hurtigt. Fuld tilfredshed her fra👍
Écrit par l'entreprise
House Doctor is a Danish, family-owned design company which helps you create a home with room for living. We combine the right materials, patterns and textures which come together in a stylish and balanced design. The ability to mix rather than match is the strength of House Doctor. Whether an item has a hint of something minimalist, retro or industrial, it can be combined with the rest of our collection. And it will blend perfectly into your home décor. Rather than using striking colours or simply following the latest trends, we give each design subtle yet intriguing detailing that surprises and delights.
Industrivej 29, 7430, Ikast, Danemark
- hello@housedoctor.com
- housedoctor.com
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Smukke pudebetræk og fin pris
Wunderfull plates
Fine varer og hurtig lev.
Hurtig levering og service🌞👍
Meget hurtig og præcis levering
Meget hurtig og præcis levering. Bestilte mine vare onsdag middag og fik leveret til udleverings sted, torsdag eftermiddag.
Vi fik en fantastisk hjælp til at…
Vi fik en fantastisk hjælp til at bestille vores varer da der gik lidt kuk i det
Mvh Troels
Schalenstühle - Kunstlederbezug zerfällt
Wir haben uns darauf hin an den Kundendienst gewand und erhielten nach Wochen die Nachricht, dass wir uns an den Verkäufer wenden sollen. Der Verkäufer hat dies dann auch getan.
Seit sieben Wochen haben wir keine weiteren Informationen erhalten.
Hurtig levering flot måtte 😃
Dejligt bekendtskab
Kender firmaet rigtigt godt og har været deres messebygger i en del år
Grandioser Kundenservice
Dårlig hjemmeside
Bestilte to ting, men fik kun den ene ting. Troede i første omgang det var en forglemmelse. Den anden ting var udsolgt, hvilket betød at jeg var nødt til at bestille et andet sted og måtte betale 2 x fragt. Tidligere var det noget andet hvor det stod "kommer snart" men det betød åbenbart at det var udgået.