Houseofmindbodyandsoul Avis

TrustScore 4.5 sur 5

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

House of Mind Body and Soul er et hus i Næstved, hvor der tilbydes personlig udvikling, yoga og meditation i et trygt og nærværende fællesskab. Her er plads til dig, der længes efter mere balance, ro og dybde i livet – uden krav om at præstere eller være på en bestemt måde. Hos House of Mind Body and Soul møder du et rum, hvor krop, sind og sjæl tænkes sammen. Undervisningen tager udgangspunkt i blid yoga, guidede meditationer, refleksion og bevidst kommunikation. Fokus er på at skabe kontakt til dig selv, styrke dit nærvær og støtte dig i at leve mere i overensstemmelse med det, der er vigtigt for dig. Der tilbydes både holdforløb og individuelle sessioner, herunder yoga, coaching og personlig udvikling. Mange deltagere kommer, fordi de oplever stress, indre uro, overbelastning eller et ønske om at skabe mere balance mellem arbejde, familie og eget liv. Andre søger et fællesskab, hvor de kan udvikle sig i et tempo, der føles bæredygtigt og menneskeligt. House of Mind Body and Soul er for dig, der ønsker selvudvikling med jordforbindelse. Her arbejdes der med bevidsthed, selvomsorg og relationer – altid med respekt for det sted, du er i dit liv. Rummet er præget af varme, tryghed og ro, og her er ingen forventning om, at du skal kunne noget på forhånd. Målet er at støtte dig i at skabe et liv med mere klarhed, nærvær og indre balance – indefra og ud.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fantastisk sted

Fantastisk sted, også til en polterabend. Sjove, hyggelige og varme mennesker til at tage imod èn. Vi afprøvede 'breezer yoga' som virkelig gav en masse grin, sjov og måske en smule ømme muskler dagen efter. Kan helt klart anbefales. Så søde og professionelt personale, Amanda og Michelle.

8 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun give Michelle mine varmeste…

Jeg kan kun give Michelle mine varmeste anbefalinger.

Michelle møder mennesker med en helt særlig kombination af varme, nærvær og faglighed.

Fra første møde følte jeg mig set, hørt og forstået, og hun formår at skabe et trygt rum, hvor der er plads til både udvikling, refleksion og ærlighed.

Forløbet har givet mig værdifulde indsigter om mig selv, mine mønstre og mine styrker.

Michelle formidler sin viden på en måde, der både er jordnær, inspirerende og let at omsætte til hverdagen.

Det, der har gjort størst indtryk på mig, er hendes evne til at møde mennesker præcis dér, hvor de er, uden at ville lave dem om. Man går derfra med en større forståelse af sig selv og en følelse af, at man allerede er god nok.

Tak for alt, Michelle.
Jeg er oprigtigt taknemmelig for, at vores veje krydsede hinanden.

1 juin 2026

Indre ro - ydre styrke

Det mest fascinerende - rolige og ikke mindst fantastiske sted. Et sted hvor du er dig, hvor du er god nok præcis som den du er.
Har deltaget i et par forløb hos den skønne Michelle og jeg anbefale hendes aftener og kurser til hele verden.
De giver nemlig indre ro og ydre styrke ❤️

9 juin 2026

Indre ro - Ydre styrke

I samme øjeblik jeg trådte ind i salen, følte jeg ro og velvære. Michelle er fantastisk til at holde rummet, og sørger for at alle er med. Jeg er blæst bagover af kurset, og mangler ord for alt det gode jeg har fået ud af at deltage. Tøv ikke med at bestille din plads, hvis du også har lyst til personlig udvikling.

30 mai 2026

Stof til eftertanke

Jeg fik en 1:1-session og fik genbesøgt min enneagramprofil. På kort tid hjalp hun mig med at få øje på nogle blinde vinkler og mønstre, som jeg ikke selv havde været bevidst om.

Især indsigt i mine instinkter og det at være socialt blind gav mig nye perspektiver på mine relationer og reaktionsmønstre. Jeg gik derfra med større selvindsigt og konkrete refleksioner, som jeg kan arbejde videre med.

Michelle skaber et trygt rum og formår samtidig at gå direkte til kernen.

31 mai 2026

Næstveds dejligste hus!

Jeg har efterhånden været til flere begivenheder og arrangement i House of Mind, Body and Soul. Herunder Enneagram workshop hos Michelle Opiola og Make Up workshop hos Klinik Frydensbjerg. Det er altid en sand fornøjelse at befinde sig i huset, uanset hvilken lejlighed der er tale om. Huset er smukt og æstetisk indrettet, belysningen er rolig og følelsen af sand velvære er at finde i hver en krog!

Jeg har derudover selv benyttet og benytter fortsat huset i forbindelse med yoga, omsorgsdage, barselslegestuer og fødselsforberedelse. Her får lokalerne og den dejlige atmosfære også altid stor ros!

Klart er besøg hver uanset om man kommer som gæst eller facilitator!

12 mai 2026

Ro og imødekommenhed

Blev mødt af dejlige lokaler, som emmede af ro og imødekommenhed. Var til et oplæg om Enneagrammet med Michelle. Hun servede oplægget med humor og grundighed, som demonstrerede stor viden om emnet.

3 mai 2026

Mine største anbefalinger går til Amanda og Michelle

To fantastiske kvinder har skabt et hus og atmosfære, der i sandhed giver plads til ro, selvomsorg og forståelse for dit eget indre.
Jeg har flere gange besøgt deres hus, men også været med på deres retreat i Sverige i januar 2026. Det var 3 dage med fordybelse, ro, selvpleje og forståelse af kommunikationen vi sender ud til andre omkring os, men også til sig selv.
I januar stod jeg foran en splittet vej i mit liv og skulle finde ud af hvilken vej jeg ville bevæge mig ned ad. Målet med retreatet blev for mig at finde ud af hvilket valg, der var det rigtige for mig.
Jeg fik givet slip på en masse trælse oplevelse fra 2025, fik taget mit valg og oplever virkelig fremgang siden retreatet.
Bonus er selvfølgelig det bekendtskab man skaber med Amanda og Michelle men også de fantastiske kvinder, der også deltager. Selskabet er intimt og nærværende ikke mindst på grund af det store arbejde Amanda og Michelle ligger i retreatet. Tak for det ♥️
Mine største anbefalinger til at besøge House of mind, body & soul!

16 janvier 2026

Varmt, kærligt og sjælero

Jeg deltog i et retreat hos House of Mind, Body & Soul i Sverige, og det var en helt særlig og livsbekræftende oplevelse. Vi blev guidet til at finde ind til vores egen sandhed gennem saunagus, havdyb, meditation, stille vandringer i skoven og undervisning i de fire leveregler.

Michelle og Amanda var helt fantastiske undervisere — nærværende, autentiske og tryghedsskabende. Samtidig bidrog de øvrige deltagere til at skabe et helt særligt sjælerum, hvor der var plads til både sårbarhed, refleksion og udvikling.

Jeg tog derfra med dyb indsigt, fornyet ro og en stærkere forbindelse til mig selv. En oplevelse jeg varmt kan anbefale til alle, der ønsker at fordybe sig, mærke sig selv og skabe ægte forandring. 💛

Jeg har også deltaget i flere events i huset, som altid er noget helt særligt . Her er varme, nysgerrighed og kærligt .
Et hus fyldt med sjælero

9 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været så heldig at være en del…

Jeg har været så heldig at være en del af Michelle og Amandas Retreat til Sverige og hvilke oplevelse!

To meget dygtige, passionerede og inspirerende kvinder som har givet mig en kæmpe læring på bare én weekend. Det har været så givende. Tak for jer!!

Den allerstørste og varmeste anbefaling fra mig ❤️

16 janvier 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus