Hovedstadens Autocamping Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har lejet en CARADO A-464 (6 pers.) to gange hos Hovedstadens Autocamping og har været yderst tilfredse begge gange. Vi sætter stor pris på at kunne afhente vognen i ro og mag samt at vi altid kan... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er helt nye i autocamper, og havde vores første autocamperferie i sommer. Der blev taget virkelig god hånd om os, alle vores spørgsmål blev besvaret grundigt og ved afhentning af camperen tog Cas... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi lejede en godt brugt Carado T-448 autocamper der havde kørt 150.000 km for uge 40. På dag 3 gik toilettet itu efter helt normal brug. Vi fik hjælpsom assistance af erfarende autocampister i Ha... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det har været en fantastisk oplevelse da vi lejede, den måned vi havde kørte i camperen under og efter. Meget højt serviceniveau og stor imødekommenhed fra Betina og Casper også da vi pludselig fik br... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de location de camping-cars
  2. Agence de location de voitures
  3. Entrepôt pour camping-cars

Écrit par l'entreprise

Hovedstadens Autocamping udlejer autocampere i Hovedstadsområdet og resten af Sjælland. Vi har et bredt udvalg af campere til både 4 og 6 personer og familiens hund er velkommen med på ferien. Se mere om tilvalg og muligheder eller tjek ledige autocampere og datoer i vores bookingsystem på hjemmesiden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Glimrende

Glimrende lige fra booking, “pre-besøg” med vores datter, afhentning/instruktion, support undervejs samt aflevering. Selve autocamperen var glimrende vedligeholdt og ren. Søde og dygtige mennesker der har passion for deres forretning og vi kan varmt anbefale Hovedstadens Autocamping.

8 juillet 2023

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Tusind tak for de flotte roser. Det er dejligt med sådanne tilbagemeldinger, og vi stræber altid efter at gøre vores lejeres ferieoplevelser uforglemmelige. Derfor er det dejligt når man får tilbagemelding om, at det nytter at vi gør os umage. Hvis chancen byder sig en anden gang, må vi krydse fingre for lidt bedre vejr - dén arbejder vi fortsat på at forbedre vores evne til at levere på :-)

Super oplevelse

Super oplevelse. Søde ejere og lækker autocamper. Kan kun anbefale virksomheden.

21 avril 2023

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Tusind tak for jeres pæne ord. Vi er naturligvis glade for, at I har haft en dejlig oplevelse og at vores autocamper levede op til forventningerne :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Lejede en autocamper op til påsken

Lejede en autocamper op til påsken. God og venlig service ved bestilling, overdragelse og aflevering. Kan varmt anbefales

7 avril 2023

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Kære Mads, beklager den lange svartid her - vi syntes ellers vi holder øje, men den må være smuttet for os. Tusind tak for de pæne ord :-)

Rigtig god oplevelse…

Rigtig god oplevelse at leje autocamper hos Bettina og Casper. Der er styr på det hele, man får al det vejledning og hjælp man har brug for. Og så er der nogle kanon gode vogne de har! Kan varmt anbefales

9 mars 2023

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Kære Nina, beklager at vi først svarer på din anmeldelse nu, men vi mente bestemt, vi havde været inde og svare dig. Det er måske Trustpilot, der har noget rod, men i hvert fald er vi virkelig taknemmelige for de flotte ord og for anbefalingen, og du skal naturligvis være så hjerteligt velkommen tilbage hos os en anden god gang.
De varmeste feriehilsener
Betina og Casper

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi lejede en Carado t338 i 1 uge i…

Vi lejede en Carado t338 i 1 uge i februar 2023 af Hovedstadens Autocamping. Alt ved den oplevelse har været ud over alle forventninger. Lige fra indledende samtaler, afhentning/instruktion, selve turen og den efterfølgende aflevering og endelige afregning. Vi mødte "kun" Betina, som var/er meget tillidsvækkende, entusiastisk og behagelig. Fantastisk service. Vores ferieuge foregik i Danmark med frostklare nætter, men det var meget nemt at holde varmen i " vores" T338 😄.
Vi vil benytte Hovedstadens Autocamping igen og de får hermed vores bedste anbefalinger.
Mvh Christina og Morten

22 février 2023

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Kære Morten og Christina, tusind tak for det virkeligt flotte roser. Det varmer virkeligt at høre, at mange af de ting, vi selv lægger stor vægt på, bliver lagt mærke til og værdsat. Selvom vi naturligvis gerne tager æren for det hele, så må de flotte, frostklare nætter nu nok alligevel tilskrives held - men at I kunne holde varmen i vognen, handler om at sørge for, at have ordentlige vogne, og lige præcis dét, er et af de vigtigste succeskriterier for os.
De varmeste feriehilsner
Betina og Casper

God oplevelse!

Vi var så heldige at få mulighed for at leje en camper en halv uge, så vi kunne prøve hvordan det er. Virkelig en god oplevelse.
Service er HELT i top!
Der bliver svaret hurtigt på henvendelser og det både Betina og Casper er meget imødekommende. Vi fik en grundig gennemgang af camperen og blev sendt godt afsted.

15 octobre 2022

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Kære Nicolaj, hvor er vi glade for at I havde en dejlig oplevelse. Hvis ikke man har prøvet det før, er det altid spændende, om det viser sig at være noget. Det er jo en ret anderledes ferieoplevelse end eksempelvis et sommerhus, hvor man jo har mange flere kvadratmeter at gøre godt med. I autocamper er man relativt begrænset men til gengæld væsentligt mere mobil og kan komme ud og opleve.

Heldigvis er vi meget hurtigere til at opdage at telefonen ringer eller nogen har sendt en mail, end vi er til at opdage at nogen har skrevet en anmeldelse herinde på Trustpilot - men vi satser på vores prioritering er rigtig, og at det naturligvis er vigtigst, at man altid kan få fat på Hovedstadens Autocamping 24 timer i døgnet, hvis man har behov for det.

Endnu en gang tusind tak for de pæne ord, og I skal naturligvis være hjerteligt velkommen tilbage "i stalden" hos os, hvis muligheden og lysten byder sig en anden god gang.

Rigtig god oplevelse

Vi lejede en autocamper i fire uger og det var en hele vejen igennem fin oplevelse. Folkene i Hovedstadens Autocamping er søde og venlige og rimelige ift. deres krav og betingelser. Fx blev vi enige om at små brugsspor og slitage er forventeligt og ikke noget de kræver erstatning for.

8 octobre 2022

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Tusind tak. Det er vi virkeligt glade for, I synes. Vi har lige fra første dag, altid forsøgt at finde løsninger og være forstående og rimelige, så det betyder faktisk virkeligt meget for os, at det også bliver værdsat. Så tusind tak :-)

Stor anbefaling til Hovedstadens Autocamping

Vi lejede autocamper for 14 dage i august 2022. Alt har bare været tip top 👌 Virkelig god service, og har vi været i tvivl om noget, kunne vi bare ringe og fik svar med det samme. Kan virkelig anbefale at leje en Autocamper gennem Hovedstadens Autocamping. Vi har haft en fantastisk ferie. Skal vi leje igen bliver det 100% her igennem 😀

27 août 2022

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Tusind tak for de pæne ord, det er vi virkeligt glade for. Vejret kan vi, trods alt, ikke tage æren for, men vi gør altid, hvad vi kan for at sikre at rammerne for ferien er så optimale som muligt. Det er dejligt at opleve, at det nytter, og I er naturligvis hjerteligt velkomne tilbage en anden god gang, hvis lysten til en ferie i autocamper melder sig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget høj service og fair…

Meget høj service og fair lejebetingelser og helt ny lækker camper. Så kan helt klart anbefales.

2 août 2022

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Vi sætter en dyd i ikke at have vogne, der er ældre end 3 år, så de altid har nyeste udstyrspakker og ikke bærer præg af mange års slidtage. I er naturligvis hjerteligt velkommen tilbage, hvis rejselysten melder sig en anden gang.

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse - lækker vogn - god og nærværende service.

20 juillet 2022

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Tusind tak for de pæne ord, Thomas. I er naturligvis hjerteligt velkommen tilbage, hvis lysten skulle melde sig igen :-)

5 Stjerner!

Super fed autocamper, super fed ferieform, super god kundeservice.
Kun rosende ord herfra.

Kan kun anbefalde Hovedstadensautocamping.

Vi kommer snart igen.

:D

18 juillet 2022

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Hvor er vi glade for, at det gik så fint og at det fungerede for jer alle at holde ferie på denne måde. Vi er naturligvis også super glade for at kunne være en lille del af det og gøre, hvad vi kan for at det blev en dejlig oplevelse.

Fuldstændig fantastisk oplevelse 👍

Fuldstændig fantastisk oplevelse i T-338.
Min mand og jeg var på ferie i Gotland og nød det frie liv i den camper.
Derudover fik vi den mest fantastiske service fra udlejer, som stod til rådighed 24/7
Så tak til dem og vi vender helt sikkert tilbage 😉

17 juillet 2022

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Tusind tak for de flotte ord. Det er vi virkeligt glade for. Og I er naturligvis rigtig hjerteligt velkommen tilbage hos os en anden god gang. Og dejligt, at det til sidst lykkedes at få bragt dét, der i daglig munde blot gik under begrebet "halvdelen af Gotland" sikkert hjem til jer ;-)

Super-super oplevelse.

Super-super oplevelse.
ALT er simpelthen perfekt. Alt lige fra booking på hjemmeside, udlevering af vogn, rengøringen og teknisk stand er perfekt, aflevering og slutafregning super nemt. Man bliver altid, 24/7 mødt af serviceminded mennesker der ønsker at give kunderne en superoplevelse. Kan kun anbefales.

20 septembre 2021

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Wow - hold da op, det var lige så vi begge to sad og fik gåsehud. Tusind, tusind tak for de rosende ord. Det ligger os virkeligt meget på sinde at sikre, at alle får en fantastisk oplevelse hos os, og hvis vi kunne, ville vi også sørge for godt vejr til alle. Dér hører servicen desværre op :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt var i orden og alle super…

Alt var i orden og alle super hjælpsomme når der stød spørgsmål. Vognen klarede turen til Alperne i Frankrig uden problemer. Både afhentning og aflevering var også super fint. Det ville har været HELT perfekt med en lille støvsuger men kun en detalje.

5 septembre 2021

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Tusind tak for de pæne ord, og vi kan oplyse, at en lille håndstøvsuger faktisk allerede er planlagt. Du er nemlig ikke den første, der påpeger det, så det vil vi naturligvis se at få bragt i orden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun tilslutte mig de andres…

Jeg kan kun tilslutte mig de andres ros. Vognen var veludstyret og funklende ren, da vi overtog den. Vi fik også en god introduktion og alt fungerede hele ugen - undtagen vejret, men sådan er det jo nogle gange i Danmark 😊
Vi kan varmt anbefale Hovedstadens Autocamping
Henrik og Mariann

5 juin 2021

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Ja, vejret må desværre stå for egen regning, men vi er glade for at I havde en dejlig tur, trods alt, og I er naturligvis hjerteligt velkomne tilbage, hvis muligheden byder sig en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

ar lige haft leet en camper

Vi har lige haft lejet en camper
Og alt er bare så flot, en fed camper
En super service
Kan varmt anbefales

29 mai 2021

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Tusind tak - vi er virkeligt glade for at I havde en god tur i camperen og I skal være så rigtigt hjerteligt velkomne tilbage hos os. Hvem ved - måske tippet om Rebildcentret næste gang kan blive en realitet :-)

En god oplevelse..!

Vi lejede en autocamper i en uge og havde en god oplevelse hele vejen rundt. Vognen var perfekt på alle måder og veludstyret.
Introduktionen og servicen fra firmaet var i top og folkene i firmaet var yderst venlige og hjælpsomme.
Vi kommer meget gerne igen!

24 mai 2021

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Tusind tak for den super flotte tilbagemelding. Det betyder meget for os, at vores kunder får en god, ordentlig og redelig oplevelse når de lejer hos os. Og I skal naturligvis være rigtigt hjerteligt velkommen tilbage, hvis I en anden gang får lyst til Ferie I Det Fri :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi valgte at leje en autocamper en uge

Vi valgte at leje en autocamper en uge. Det var en rigtig god oplevelse og bilen var helt i top. Fin instruktion ifm. udleveringen. Alt fungerede fint i løbet af ugen. Det er absolut ikke sidste gang vi vil leje en autocamper.

3 mai 2021

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er virkeligt glade for at det hele levede op til jeres forventninger, og vi glæder os bestemt til at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Super god oplevelse!

Super god oplevelse! Det var første gang vi kørte i autocamper, og de forklarede hvordan alting virker. Både i deres bil men også i autocamper-livet i det hele tager.

1 mai 2021

Réponse de Hovedstadens Autocamping

Tusind tak, Jesper. Vi er virkeligt glade for at det forløb godt selvom vejret ikke var helt spitzen klasse :-)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus