Eventjes grote complimenten naar de “leerkracht” uit Den Bosch. Wat een prettige stem had ze om naar te luisteren, daarbij maakte het aandacht aanwezig zijn een stuk makkelijker!

Lisez les avis des autres
Makkelijke en snelle inschrijving. Alles werk super fijn online, video lessen zijn duidelijk en niet saai! Er zijn genoeg oefen examens om te maken. Dit resulteerde in een snel slagen!
L'entreprise a répondu
Ik beveel dit bedrijf iedereen aan om deel te nemen aan een opleiding of cursus in de horeca. Zeer professioneel, goede en enthousiaste uitleg bij videotrainingen, waar je zelf enthousiast van wordt... Voir plus
L'entreprise a répondu
de video toelichting met Gabriella waren interessant en daardoor bleef je aandachtig om de stof tot je te nemen en verder te gaan. heel duidelijke uitleg met nadruk op de hoofdlijnen. de toetsen tu... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
HSN (Horeca Stichting Nederland) is dé marktleider in horecaopleidingen en biedt het meest complete cursusaanbod voor de horeca. Of je nu je SVH Diploma Sociale Hygiëne, je SVH Leermeester Diploma, je HACCP Certificaat of je Allergenen Certificaat wilt behalen, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij begrijpen dat iedereen een eigen manier van studeren heeft. Daarom kun je bij ons kiezen uit flexibele leermethoden, zoals Online Video Trainingen en klassikale cursussen op meer dan 30 locaties in Nederland. Zo kun je leren op een manier die het beste bij jouw situatie past. Bij HSN staat kwaliteit voorop, daarom maken we ook gebruik van Trustpilot voor onafhankelijke beoordeling. Daarnaast zijn al onze cursussen erkend door het SVH, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardig onderwijs dat perfect aansluit op de exameneisen. Bovendien zijn wij CRKBO-erkend, wat betekent dat onze cursussen BTW-vrij zijn. Dit maakt onze opleidingen niet alleen professioneel en effectief, maar ook financieel aantrekkelijk. Twijfel je over welke cursus het beste bij je past of heb je vragen over onze trainingen? Ons deskundige team van studieadviseurs staat voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via 076 - 52 33 666 of bezoek onze website. Wij helpen je graag op weg naar succes in de horeca!
Horeca Stichting Nederland
Écrit par l'entreprise

- All-Inclusive Cursusprijzen
- Geen verborgen kosten, volledige transparantie in onze tarieven. Je weet precies waar je aan toe bent!
- BTW-vrij, dus 21% voordeel
- Dankzij onze CRKBO-erkenning zijn al onze cursussen vrijgesteld van BTW, waardoor je direct 21% bespaart!
- Hoogste Slagingspercentages
- Uit onderzoek van SVH blijkt dat onze cursisten bovengemiddeld slagen. Kies voor zekerheid en haal je diploma met vertrouwen!
- Kwalitatief hoogwaardige cursussen
- Erkend door SVH, CRKBO en beoordeeld met uitstekende reviews op Trustpilot. Gegarandeerd de beste kwaliteit!
- Cursus die bij jou past
- Leer op jouw manier: kies uit klassikale cursussen, online trainingen of e-learning. Flexibel en efficiënt!
Coordonnées de contact
Postbus 1816, 4801 BV, Breda, Pays-Bas
- 076 52 33 666
- info@hsn.nl
- hsn-horeca.nl

Behaal je SVH Diploma Sociale Hygiëne
Demande des avis aux clients
I was searching for courses
I was searching for courses. finally i found the course it was very easy way to understand and video was very Helpful .. finally I passed Thank you so much for all the team HSN
duidelijke inhoud
De inhoud van de onlinetraining was helder en duidelijk. Het boek heb ik nog even doorgebladerd. Ik vond de manier van presenteren wel wat afleiden van de inhoud. Het ontvangen boek is een versie uit 2016, dat oogt erg oud. Aan de inhoud zal niet veel verandert zijn maar ik zou geen jaartal meer op een vervolgboek zetten

Réponse de Horeca Stichting Nederland (HSN)
Duidelijke presentatie met een goede…
Duidelijke presentatie met een goede planning.
Prettige omgeving om de lessen te volgen.
Topper, leerkracht uit Den Bosch
Eventjes grote complimenten naar de “leerkracht” uit Den Bosch.
Het was een goede trainer die de groep…
Het was een goede trainer die de groep proactief betrok bij de soms wat saaie stof en zij deed dit heel erg goed!

Réponse de Horeca Stichting Nederland (HSN)
Alles was goed geregeld en duidelijk…
Alles was goed geregeld en duidelijk ook de lerares was zeer professioneel

Réponse de Horeca Stichting Nederland (HSN)
Ik beveel dit bedrijf iedereen aan om…
Zeer professioneel, goede en enthousiaste uitleg bij videotrainingen, waar je zelf enthousiast van wordt om de cursus af te ronden.

Réponse de Horeca Stichting Nederland (HSN)
Makkelijke online omgeving en online lesstof
Er zijn genoeg oefen examens om te maken.
Dit resulteerde in een snel slagen!

Online videotraining sociale hygiene
De online videotraining gedaan via HSN voor de scholing sociale hygiene. Het was een duidelijke uitleg, in begrijpelijke taal waarin de belangrijkste dingen besproken worden. Er is op prettige manier met voorbeelden gewerkt en voor iemand in de horeca heel herkenbaar.

Duidelijke uitleg, fijne proefexamens
De E-learning was duidelijk, een fijne manier van leren.
Doordat het losjes en met humor wordt verteld.
Ook de proefexamens waren fijn. Hierdoor kon je je goed voorbereiden voor het examen.
Ik was in 1 x geslaagd , dus dat zegt genoeg!

Réponse de Horeca Stichting Nederland (HSN)
Ik vond de filmpjes erg langdradig
Ik vond de filmpjes erg langdradig, niet grappig en weinig toevoegen aan het boek. Ook de interface was niet ideaal.

Réponse de Horeca Stichting Nederland (HSN)
Was top ze legt makkelijk en duidelijk…
Was top ze legt makkelijk en duidelijk uit en ik heb eerste keer gehaald

Réponse de Horeca Stichting Nederland (HSN)
de video toelichting met Gabriella…
de toetsen tussendoor waren juist om de opgenomen stof te kunnen bevestigen.

Réponse de Horeca Stichting Nederland (HSN)
Ik kan de spoedcursus SVH bij Horeca…
Ik kan de spoedcursus SVH bij Horeca Stichting Nederland van harte aanbevelen aan iedereen die snel en effectief zijn SVH-diploma wil behalen. De cursus is zeer overzichtelijk opgebouwd en sluit perfect aan bij de praktijk.
De e-learning is duidelijk en gebruiksvriendelijk. De lesstof wordt stap voor stap uitgelegd, waardoor je op een prettige manier door de theorie heen gaat. Ook het theorieboek is helder geschreven en goed te begrijpen, zelfs als je nog weinig voorkennis hebt. De combinatie van e-learning en theorieboek zorgt ervoor dat de stof echt goed blijft hangen.
Wat deze cursus extra sterk maakt, is dat alles zichzelf eigenlijk wijst. Je hoeft niet te zoeken naar wat je moet doen; het leerproces verloopt logisch en intuïtief. Dit maakt het ideaal voor mensen die in korte tijd hun certificaat willen halen zonder in te leveren op kwaliteit.
Een aanrader voor iedereen die serieus en efficiënt aan de slag wil met het behalen van het SVH-diploma!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.