Banner for Horeca Stichting Nederland (HSN)

Horeca Stichting Nederland (HSN) Avis 5 100

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Eventjes grote complimenten naar de “leerkracht” uit Den Bosch. Wat een prettige stem had ze om naar te luisteren, daarbij maakte het aandacht aanwezig zijn een stuk makkelijker!

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijke en snelle inschrijving. Alles werk super fijn online, video lessen zijn duidelijk en niet saai! Er zijn genoeg oefen examens om te maken. Dit resulteerde in een snel slagen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik beveel dit bedrijf iedereen aan om deel te nemen aan een opleiding of cursus in de horeca. Zeer professioneel, goede en enthousiaste uitleg bij videotrainingen, waar je zelf enthousiast van wordt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

de video toelichting met Gabriella waren interessant en daardoor bleef je aandachtig om de stof tot je te nemen en verder te gaan. heel duidelijke uitleg met nadruk op de hoofdlijnen. de toetsen tu... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institution éducative
  2. Centre de formation pour adultes

Écrit par l'entreprise

HSN (Horeca Stichting Nederland) is dé marktleider in horecaopleidingen en biedt het meest complete cursusaanbod voor de horeca. Of je nu je SVH Diploma Sociale Hygiëne, je SVH Leermeester Diploma, je HACCP Certificaat of je Allergenen Certificaat wilt behalen, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij begrijpen dat iedereen een eigen manier van studeren heeft. Daarom kun je bij ons kiezen uit flexibele leermethoden, zoals Online Video Trainingen en klassikale cursussen op meer dan 30 locaties in Nederland. Zo kun je leren op een manier die het beste bij jouw situatie past. Bij HSN staat kwaliteit voorop, daarom maken we ook gebruik van Trustpilot voor onafhankelijke beoordeling. Daarnaast zijn al onze cursussen erkend door het SVH, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardig onderwijs dat perfect aansluit op de exameneisen. Bovendien zijn wij CRKBO-erkend, wat betekent dat onze cursussen BTW-vrij zijn. Dit maakt onze opleidingen niet alleen professioneel en effectief, maar ook financieel aantrekkelijk. Twijfel je over welke cursus het beste bij je past of heb je vragen over onze trainingen? Ons deskundige team van studieadviseurs staat voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via 076 - 52 33 666 of bezoek onze website. Wij helpen je graag op weg naar succes in de horeca!

Horeca Stichting Nederland

Écrit par l'entreprise

All-Inclusive Cursusprijzen
Geen verborgen kosten, volledige transparantie in onze tarieven. Je weet precies waar je aan toe bent!
BTW-vrij, dus 21% voordeel
Dankzij onze CRKBO-erkenning zijn al onze cursussen vrijgesteld van BTW, waardoor je direct 21% bespaart!
Hoogste Slagingspercentages
Uit onderzoek van SVH blijkt dat onze cursisten bovengemiddeld slagen. Kies voor zekerheid en haal je diploma met vertrouwen!
Kwalitatief hoogwaardige cursussen
Erkend door SVH, CRKBO en beoordeeld met uitstekende reviews op Trustpilot. Gegarandeerd de beste kwaliteit!
Cursus die bij jou past
Leer op jouw manier: kies uit klassikale cursussen, online trainingen of e-learning. Flexibel en efficiënt!

Coordonnées de contact

Promotion box for Horeca Stichting Nederland (HSN)

Behaal je SVH Diploma Sociale Hygiëne

Makkelijk studeren en in 1x je SVH Diploma behalen? Volg deze cursus!

4,8

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 5 sur 5 étoiles

I was searching for courses

I was searching for courses. finally i found the course it was very easy way to understand and video was very Helpful .. finally I passed Thank you so much for all the team HSN

9 mai 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

duidelijke inhoud

De inhoud van de onlinetraining was helder en duidelijk. Het boek heb ik nog even doorgebladerd. Ik vond de manier van presenteren wel wat afleiden van de inhoud. Het ontvangen boek is een versie uit 2016, dat oogt erg oud. Aan de inhoud zal niet veel verandert zijn maar ik zou geen jaartal meer op een vervolgboek zetten

5 mai 2026

Beste Sjaerdemahof,

Dank je wel voor je eerlijke en waardevolle review! Fijn om te horen dat je de inhoud van de online training als helder en duidelijk hebt ervaren.

We begrijpen je opmerking over het jaartal op het boek goed. Voor onze trainingen werken wij met de officiële en wettelijk erkende Hygiënecode voor de Horeca, zoals deze wordt uitgegeven door Koninklijke Horeca Nederland. De inhoud is nog steeds actueel en wordt landelijk gebruikt binnen de horeca. Je feedback over de uitstraling van het materiaal nemen we serieus en zullen we ook delen met de hygiënecodehouder.

Dank je wel ook voor je feedback over de presentatie van de training. We blijven onze trainingen continu verbeteren en waarderen dit soort opmerkingen enorm.

Gefeliciteerd met het behalen van je HACCP Certificaat en veel succes met het toepassen van de kennis in de praktijk! En loop je in de praktijk toch nog ergens tegenaan of wil je ergens over sparren, dan staan we uiteraard graag voor je klaar met vrijblijvend advies.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een goede trainer die de groep…

Het was een goede trainer die de groep proactief betrok bij de soms wat saaie stof en zij deed dit heel erg goed!

21 avril 2026

Beste Esther,

Dank je wel voor je enthousiaste review!

Wat leuk om te horen dat Suzanne de lesstof op zo’n fijne en actieve manier wist over te brengen. Mooi dat zij de groep goed wist te betrekken, juist bij onderwerpen die soms wat minder interessant kunnen zijn. We geven je compliment met veel plezier aan haar door.

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH diploma en heel veel succes met alles wat je ermee gaat doen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles was goed geregeld en duidelijk…

Alles was goed geregeld en duidelijk ook de lerares was zeer professioneel

21 avril 2026

Beste Daniel,

Dank je wel voor je mooie review!

Goed om te horen dat alles tijdens de cursus duidelijk was en goed georganiseerd verliep. Ook waarderen we het dat je Suzanne zo professioneel hebt ervaren, dat soort complimenten delen we natuurlijk graag met haar.

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH diploma en veel succes gewenst voor de toekomst!

goede training

goede training, overzichtelijk, to the point, fijne servicedesk

11 mai 2026

Beste Elles,

Dank je wel voor je fijne review!

Goed om te horen dat je de training als overzichtelijk en to the point hebt ervaren. Fijn ook dat onze servicedesk je goed heeft kunnen helpen, dat doen we met veel plezier.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik beveel dit bedrijf iedereen aan om…

Zeer professioneel, goede en enthousiaste uitleg bij videotrainingen, waar je zelf enthousiast van wordt om de cursus af te ronden.

9 mai 2026

Beste H.M.S.,

Dank je wel voor je enthousiaste en mooie review!

Wat fijn om te horen dat je de videotrainingen als professioneel, duidelijk en motiverend hebt ervaren. Daar doen we het voor, leren op een manier die energie geeft en motiveert om door te gaan.

Gefeliciteerd met het behalen van je Allergenen Certificaat en veel succes met alles wat je ermee gaat doen!

Beste Linda,

Dank je wel voor je leuke review!

Fijn om te horen dat je de uitleg als duidelijk hebt ervaren. Geweldig dat de cursus van Suzanne zo goed is bevallen!

Beste Emma,

Dank je wel voor je leuke review!

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de uitleg tijdens de cursusdag. Goed om te horen dat Francis hier zo’n positieve bijdrage aan heeft geleverd!

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma en veel succes met het vervolg!

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijke online omgeving en online lesstof

Er zijn genoeg oefen examens om te maken.
Dit resulteerde in een snel slagen!

1 mai 2026

Beste Demi,

Dank je wel voor je enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat de inschrijving, online omgeving en videolessen zo goed zijn bevallen. Mooi ook dat de oefenexamens je goed hebben geholpen in de voorbereiding op je SVH examen.

Snel geslaagd, super gedaan! Gefeliciteerd met je SVH Diploma en veel succes met alles wat je ermee gaat doen!

Online videotraining sociale hygiene

De online videotraining gedaan via HSN voor de scholing sociale hygiene. Het was een duidelijke uitleg, in begrijpelijke taal waarin de belangrijkste dingen besproken worden. Er is op prettige manier met voorbeelden gewerkt en voor iemand in de horeca heel herkenbaar.

10 avril 2026

Beste Lieke,

Dank je wel voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je de videotraining als duidelijk en prettig hebt ervaren en dat de uitleg goed aansloot bij de praktijk in de horeca. Mooi ook dat de voorbeelden herkenbaar waren en hebben geholpen om de stof goed te begrijpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg blij met de video’s!!!

De video’s waren erg duidelijk, fijn en leuk om te volgen

23 avril 2026

Beste Merle,

Dank je wel voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat je de video’s als duidelijk, fijn en leuk om te volgen hebt ervaren. Daar doen we het voor! :D

Gefeliciteerd met je SVH Diploma! Succes met alles wat je ermee gaat doen!

Duidelijke cursus

Super cursus! Heel veel aan gehad, ben ook geslaagd !

17 avril 2026

Beste Rob,

Dank je wel voor je leuke review! Fijn om te horen dat je zoveel aan de Sociale Hygiëne Video Training hebt gehad en dat de uitleg duidelijk voor je was.

Duidelijke uitleg, fijne proefexamens

De E-learning was duidelijk, een fijne manier van leren.
Doordat het losjes en met humor wordt verteld.
Ook de proefexamens waren fijn. Hierdoor kon je je goed voorbereiden voor het examen.
Ik was in 1 x geslaagd , dus dat zegt genoeg!

8 avril 2026

Beste Clare,

Dank je wel voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat je de Sociale Hygiëne Video Training als duidelijk en prettig hebt ervaren en dat de combinatie van uitleg, humor en proefexamens je zo goed heeft geholpen in de voorbereiding op het SVH examen.

In één keer geslaagd, super gedaan! Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne en veel succes met alles wat nu op je pad komt!

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik vond de filmpjes erg langdradig

Ik vond de filmpjes erg langdradig, niet grappig en weinig toevoegen aan het boek. Ook de interface was niet ideaal.

9 avril 2026

Beste Jolien,

Dank je wel voor je eerlijke review!

Jammer om te horen dat de video’s en de online omgeving niet goed aansloten bij jouw verwachtingen. Onze korte video’s zijn bedoeld als praktische en toegankelijke aanvulling op het theorieboek, zodat je de stof op verschillende manieren kunt opnemen.

We staan altijd open voor feedback en verbeteren onze trainingen en het platform continu. Mocht je je ervaring nog verder willen toelichten, dan horen we dat uiteraard graag, je kunt altijd contact met ons opnemen.

Extra mooi dat je ondanks dit alles met een 10 bent geslaagd! Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma en veel succes met alles wat je ermee gaat doen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Was top ze legt makkelijk en duidelijk…

Was top ze legt makkelijk en duidelijk uit en ik heb eerste keer gehaald

8 avril 2026

Beste Abolgasem,

Dank je wel voor je leuke review!
Fijn om te horen dat de uitleg van Gabriëlla in de Sociale Hygiëne Video Training zo duidelijk en prettig was. En in één keer geslaagd, super gedaan! Gefeliciteerd!!!

We wensen je graag veel succes toe met alles wat je gaat doen met je SVH Diploma Sociale Hygiëne.

Noté 5 sur 5 étoiles

de video toelichting met Gabriella…

de toetsen tussendoor waren juist om de opgenomen stof te kunnen bevestigen.

27 mars 2026

Beste Willem - Jan,

Dank je wel voor je fijne review!
Wat leuk om te horen dat de video’s met Gabriëlla je aandacht goed vasthielden en dat de uitleg, met focus op de hoofdlijnen, voor jou zo duidelijk was. Fijn ook dat de tussentijdse toetsen hebben geholpen om de stof goed te bevestigen.

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne en veel succes met alles wat je ermee gaat doen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kan de spoedcursus SVH bij Horeca…

Ik kan de spoedcursus SVH bij Horeca Stichting Nederland van harte aanbevelen aan iedereen die snel en effectief zijn SVH-diploma wil behalen. De cursus is zeer overzichtelijk opgebouwd en sluit perfect aan bij de praktijk.

De e-learning is duidelijk en gebruiksvriendelijk. De lesstof wordt stap voor stap uitgelegd, waardoor je op een prettige manier door de theorie heen gaat. Ook het theorieboek is helder geschreven en goed te begrijpen, zelfs als je nog weinig voorkennis hebt. De combinatie van e-learning en theorieboek zorgt ervoor dat de stof echt goed blijft hangen.

Wat deze cursus extra sterk maakt, is dat alles zichzelf eigenlijk wijst. Je hoeft niet te zoeken naar wat je moet doen; het leerproces verloopt logisch en intuïtief. Dit maakt het ideaal voor mensen die in korte tijd hun certificaat willen halen zonder in te leveren op kwaliteit.

Een aanrader voor iedereen die serieus en efficiënt aan de slag wil met het behalen van het SVH-diploma!

4 avril 2026

Beste Klant,

Dank je wel voor je uitgebreide en enthousiaste review!

Wat mooi om te lezen dat de Sociale Hygiëne Video Training zo goed voor je heeft gewerkt en dat je de opbouw als overzichtelijk en praktijkgericht hebt ervaren. Fijn ook dat de combinatie van videos en theorieboek voor jou zo goed aansloot en heeft geholpen om de stof echt eigen te maken.

Mooi om te horen dat het leerproces voor jou logisch en intuïtief verliep, dat is precies waar we naar streven. Dank je wel voor het aanbevelen en voor het delen van je ervaring!

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Sociale Hygiëne Diploma en veel succes met alles wat je ermee gaat doen!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus