Banner for Horeca Stichting Nederland (HSN)

Horeca Stichting Nederland (HSN) Avis 5 100

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Eventjes grote complimenten naar de “leerkracht” uit Den Bosch. Wat een prettige stem had ze om naar te luisteren, daarbij maakte het aandacht aanwezig zijn een stuk makkelijker!

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijke en snelle inschrijving. Alles werk super fijn online, video lessen zijn duidelijk en niet saai! Er zijn genoeg oefen examens om te maken. Dit resulteerde in een snel slagen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik beveel dit bedrijf iedereen aan om deel te nemen aan een opleiding of cursus in de horeca. Zeer professioneel, goede en enthousiaste uitleg bij videotrainingen, waar je zelf enthousiast van wordt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

de video toelichting met Gabriella waren interessant en daardoor bleef je aandachtig om de stof tot je te nemen en verder te gaan. heel duidelijke uitleg met nadruk op de hoofdlijnen. de toetsen tu... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institution éducative
  2. Centre de formation pour adultes

Écrit par l'entreprise

HSN (Horeca Stichting Nederland) is dé marktleider in horecaopleidingen en biedt het meest complete cursusaanbod voor de horeca. Of je nu je SVH Diploma Sociale Hygiëne, je SVH Leermeester Diploma, je HACCP Certificaat of je Allergenen Certificaat wilt behalen, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij begrijpen dat iedereen een eigen manier van studeren heeft. Daarom kun je bij ons kiezen uit flexibele leermethoden, zoals Online Video Trainingen en klassikale cursussen op meer dan 30 locaties in Nederland. Zo kun je leren op een manier die het beste bij jouw situatie past. Bij HSN staat kwaliteit voorop, daarom maken we ook gebruik van Trustpilot voor onafhankelijke beoordeling. Daarnaast zijn al onze cursussen erkend door het SVH, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardig onderwijs dat perfect aansluit op de exameneisen. Bovendien zijn wij CRKBO-erkend, wat betekent dat onze cursussen BTW-vrij zijn. Dit maakt onze opleidingen niet alleen professioneel en effectief, maar ook financieel aantrekkelijk. Twijfel je over welke cursus het beste bij je past of heb je vragen over onze trainingen? Ons deskundige team van studieadviseurs staat voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via 076 - 52 33 666 of bezoek onze website. Wij helpen je graag op weg naar succes in de horeca!

Horeca Stichting Nederland

Écrit par l'entreprise

All-Inclusive Cursusprijzen
Geen verborgen kosten, volledige transparantie in onze tarieven. Je weet precies waar je aan toe bent!
BTW-vrij, dus 21% voordeel
Dankzij onze CRKBO-erkenning zijn al onze cursussen vrijgesteld van BTW, waardoor je direct 21% bespaart!
Hoogste Slagingspercentages
Uit onderzoek van SVH blijkt dat onze cursisten bovengemiddeld slagen. Kies voor zekerheid en haal je diploma met vertrouwen!
Kwalitatief hoogwaardige cursussen
Erkend door SVH, CRKBO en beoordeeld met uitstekende reviews op Trustpilot. Gegarandeerd de beste kwaliteit!
Cursus die bij jou past
Leer op jouw manier: kies uit klassikale cursussen, online trainingen of e-learning. Flexibel en efficiënt!

Coordonnées de contact

Promotion box for Horeca Stichting Nederland (HSN)

Behaal je SVH Diploma Sociale Hygiëne

Makkelijk studeren en in 1x je SVH Diploma behalen? Volg deze cursus!

4,8

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 4 sur 5 étoiles

Het was een leervolle cursus met een…

Het was een leervolle cursus met een hele leuke lerares die ons met haar enthousiasme veel nieuwe dingen geleerd heeft, het enige wat ik echt jammer vond is dat de door jullie proefexamens een heel andere manier van vragen stellen had dan het werkelijke examen dat heeft toch wel voor twijfels en verwarring gezorgd. Maar het was een leuke leerzame cursus

3 février 2026

Online training.

Eerst was er een klassikale bijeenkomst afgesproken, maar door omstandigheden hebben we gekozen voor een online training. Achteraf bleek dit de beste keuze die ik had kunnen maken.

De filmpjes zijn heel helder en in begrijpelijke taal uitgelegd. Je kunt ze meerdere keren bekijken en ze zijn minder theoretisch dan het boek. In de filmpjes worden praktische voorbeelden getoond, wat erg prettig is.

Daarnaast is het fijn dat de filmpjes niet lang duren. Je kunt ze goed tussendoor beluisteren; continu kijken is niet noodzakelijk.

Ik ben zeer tevreden en zou, indien nodig, zeker nog een keer zo’n cursus willen volgen.

Beste Jennifer,

Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review!

Wat fijn om te horen dat de overstap naar een online training uiteindelijk zo goed is bevallen en zelfs de beste keuze bleek.

Mooi dat je de videos als helder, praktisch en prettig te volgen hebt ervaren, en dat je ze goed kon bekijken op momenten die voor jou uitkwamen. Dat is precies wat we met onze online trainingen willen bereiken.

Dank je wel voor je vertrouwen, gefeliciteerd met je SVH Diploma Sociale Hygiëne en je bent natuurlijk altijd weer van harte welkom, indien nodig, bij een andere video training! 😉

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vond de video's een genot om naar te…

Ik vond de video's een genot om naar te kijken! Gabriëlla heeft een vlotte babbel met een hoop humor en levendigheid. Met af en toe een heerlijke quote in het Brabants ;)

Ik heb alle video's eenmaal bekeken en een aantal oefenexamens gemaakt. Het theorieboek heb ik amper open gehad, dat was niet nodig dankzij de video's.

En... geslaagd voor mijn SVH examen!

Beste Kirsten,

Dank je wel voor deze heerlijke review!

Wat leuk om te lezen dat je zo hebt genoten van de video’s, de humor en zelfs de Brabantse quotes 😉

Mooi ook dat de video’s voor jou zo duidelijk waren dat het theorieboek nauwelijks nodig was.

En natuurlijk: van harte gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne! Super gedaan en veel succes met alles wat je hiermee gaat doen.

Perfect experience

Good contract and really strategic

Dear Theodoros,

Thank you for your review!

Great to hear that you experienced the process as smooth and strategic.

Congratulations on achieving your SVH Diploma, and we wish you every success with everything you’re going to do with it!

Heel tevreden!

Ik vond het prettig dat ik kon kiezen tussen diverse trainingen en echt kon afwegen wat voor mij het beste aansluit. Voor mij werk een e-learning het beste, fijn zo'n mix tussen boek + video's + vragen. De mails waren duidelijk. De gastenservice behulpzaam en meedenkend. De online omgeving was gebruiksvriendelijk. De online vragen en oefenexamens waren perfect ter voorbereiding.

21 janvier 2026

Beste Judith,

Dank je wel voor je uitgebreide en fijne review!

Wat prettig om te horen dat je de keuzevrijheid tussen de trainingen als waardevol hebt ervaren en dat de videotraining zo goed bij je past.

Fijn ook dat de combinatie van boek, video’s en vragen voor jou goed werkte en dat onze mails, klantenservice en online omgeving als duidelijk en gebruiksvriendelijk zijn ervaren.

Mooi dat de online proefexamens Sociale Hygiëne je zo goed hebben geholpen in de voorbereiding op het officiële SVH examen.

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne, succes met alles wat je ermee gaat doen en dank je wel voor het delen van je ervaring!

Noté 5 sur 5 étoiles

De HSN HACCP Video Training was erg duidelijk!

Alle onderwerpen worden in korte video's behandeld, wat het overzichtelijk houd! De theorie is goed te volgen door het tempo van spreken. Daarnaast is het erg fijn dat je de HACCP Horeca gids van te voren thuis gestuurd krijgt om de theorie voorafgaand aan de cursus alvast door te nemen. Ik heb mijn HACCP Certificaat in één keer gehaald met een 8 voor mijn toets.

Ik zou de HSN HACCP Video Training zeker aanraden!

20 janvier 2026

Beste Mirthe,

Dank je wel voor je uitgebreide en enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat de korte video’s, het rustige tempo en de opbouw van de training zo goed voor je werkten.

Mooi ook dat je de Hygiënecode voor de Horeca vooraf kon gebruiken om je goed voor te bereiden.

En gefeliciteerd met het behalen van je HACCP Certificaat in één keer, met een 8, top gedaan!

Dank je wel voor het aanraden en veel succes met het toepassen van je kennis in de praktijk!

Noté 5 sur 5 étoiles

erg fijn om de cursus vanaf huis op je…

erg fijn om de cursus vanaf huis op je eigen tempo te kunnen doen!

6 janvier 2026

Beste Dax,

Dank je wel voor je fijne review over de HACCP Video Training!

Mooi om te lezen dat het leren vanuit huis en in je eigen tempo zo goed voor je werkte.

Veel succes met alles wat je met de kennis en je HACCP Certificaat gaat doen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Fijne manier van leren met duidelijke…

Fijne manier van leren met duidelijke uitleg in zowel de filmpjes als de map. Makkelijk te gebruiken. Vragen zijn duidelijk geformuleerd.

17 janvier 2026

Beste Kim,

Dankjewel voor je review!

Wat leuk om te horen dat je de Allergenen Video Training een prettige manier van leren vond en dat de uitleg zowel in de videos als in de map duidelijk was.

Dank ook dat je aangeeft dat alles makkelijk te gebruiken is en dat de vragen helder geformuleerd zijn.

Heel veel succes verder met het toepassen van de Allergenen kennis in de praktijk en bedankt dat je jouw ervaring met ons wilde delen!

Noté 5 sur 5 étoiles

The videos were very clear and great

The videos were very clear and great, they really help with the learning process. I highly recommend

13 janvier 2026

Dear Maria,

Thank you so much for your kind review!

We’re really happy to hear you found the Social Responsibility Video Training clear and helpful in your learning process. Congratulations on achieving your SVH Diploma, well done! 🎉

Your recommendation means a lot to us. Wishing you all the best and lots of success going forward!

Noté 5 sur 5 étoiles

Meer dan een cursus: oprechte aandacht en resultaat

Ik moest in recordtempo mijn SHV-diploma halen en via kennissen werd HSN mij van harte aangeraden. Wat ben ik blij dat ik die tip heb opgevolgd. Ik koos voor de online videocursus en eerlijk? Het voelde totaal niet “online”.

De energie en dynamiek van Gabrielle zijn aanstekelijk. Haar uitleg, uitstraling en humor maken dat het voelt alsof ze recht tegen je praat. Geen saaie theorie, maar levendige lessen waardoor de stof echt blijft hangen. Ik heb de hele stof in vier dagen gedaan, zo’n 15 proefexamens gemaakt en klaar. De video’s zijn kort en krachtig, perfect voor je concentratievermogen (en die van mij is ook niet de langste 😉)

De kers op de taart was dat Gabrielle mij na het examen persoonlijk belde om te feliciteren. Zo’n persoonlijke aandacht heb ik nog nooit ervaren bij een cursus of opleiding. Je voelt aan alles dat zij dit met hart en ziel doet.

Kortom: moet je je SHV-diploma halen en wil je een cursus die duidelijk, prettig en zelfs leuk is? Dan raad ik HSN absoluut aan. Makkelijk te volgen, goed te onthouden en in je eigen tempo, met een warme, menselijke touch.

16 janvier 2026

Beste Ana,

Wauw, dankjewel voor deze prachtige en uitgebreide review, hier worden we oprecht blij van! ❤️
En natuurlijk: van harte gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne! 🎉

Wat geweldig om te lezen dat je in recordtempo door de stof bent gegaan en dat de online video cursus voor jou helemaal niet “online” voelde. Precies dát is ons doel: een training die leeft, duidelijk is en voelt alsof je persoonlijke begeleiding krijgt, ook op afstand.

Superknap ook dat je in vier dagen de volledige stof hebt gedaan én zoveel proefexamens hebt gemaakt. Die combinatie (korte krachtige video’s + oefenen) is echt dé succesformule, en mooi dat jij dat zo hebt ervaren.

En dankjewel voor je lieve woorden over Gabriëlla. Ze doet dit met hart en ziel en wil dat online leren niet afstandelijk voelt. Daarom maakt ze graag even persoonlijk contact na afloop: een klein gebaar, maar met veel betekenis. ❤️

Heel veel succes met alles wat er nu voor je ligt, en nogmaals bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te delen!

Svh video training

Ik heb de video training gedaan en omdat ik dyslexie heb was dit voor mij heel fijn. Ik kon luisteren, meeschrijven in mijn eigen woorden en de filmpjes vaker opnieuw kijken. Lekker in mijn eigen tijd. Heb mijn examen daarna meteen gehaalt

12 janvier 2026

Beste Lynn,

Wat geweldig om te lezen! Enn van harte gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne! 🎉

Dankjewel voor je mooie review. Extra fijn dat je erbij vertelt dat de video training voor jou juist zo goed werkte in combinatie met dyslexie. Precies daarom hebben we de training zo opgebouwd: je kunt luisteren, in je eigen woorden meeschrijven, onderdelen herhalen en leren op je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt.

Superknap dat je daarna meteen geslaagd bent! Daar mag je trots op zijn!!

Heel veel succes met alles wat er nu op je pad komt en wie weet tot een volgende training in de toekomst.

Leerzaam, praktisch en efficiënt

Ik heb de videotraining HACCP gevolgd. Deze was goed opgeknipt in korte, hapklare onderdelen. Leuke, heldere filmpjes. Duidelijke uitleg. Het bleef goed hangen! De opzet was luchtig, maar dat ging niet ten koste van de inhoud. Korte testjes tussendoor en het examen meteen erachteraan. Voor mij als ondernemer zeer efficiënt. Ik wil mijn medewerkers dit ook laten volgen. Niet eens voor het certificaat, maar alleen al om de duidelijke uitleg over hygiënisch werken.

10 janvier 2026

Beste Nelly,

Wat een fantastische review, dankjewel dat je dit zo uitgebreid met ons deelt! 🙏

Super om te horen dat je de HACCP Video Training als leerzaam, praktisch én efficiënt hebt ervaren. We hebben de training bewust opgebouwd in korte, hapklare onderdelen met heldere uitleg en kleine testmomenten tussendoor, zodat de stof goed blijft hangen, fijn dat dit voor jou precies zo werkte.

En wat mooi dat je dit ook aan je medewerkers wilt aanbieden, Dat zien we als een groot compliment!

Heel veel succes met je bedrijf en met het verder professionaliseren van je team. Mocht je in de praktijk nog vraagstukken tegenkomen waar je graag over wilt sparren, laat het ons dat vooral weten. We blijven je graag (vrijblijvend) ondersteunen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een duidelijke leuke training

Het was een duidelijke training. Makkelijk te volgen en op een duidelijke manier verteld. Ook met een beetje humor erin verwerkt.

11 janvier 2026

Beste Suzan,

Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je de HACCP Video Training duidelijk vond en dat alles makkelijk te volgen was.

En extra leuk dat je ook de humor erin hebt opgemerkt 😊 We vinden het belangrijk dat leren niet alleen helder is, maar ook prettig en leuk om te doen.

Heel veel succes verder en bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te delen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel duidelijk en fijn leren op deze manier

Heel duidelijk en fijn leren op deze manier! Lekker op je eigen tempo, en als je concentratie even minder word neem je gewoon even een pauze wanneer je wil.

12 janvier 2026

Beste Vera,

Dankjewel voor je fijne review! Wat super om te horen dat je de HACCP Video Training zo duidelijk vond en dat leren op je eigen tempo voor jou zo prettig werkt.

Helemaal mee eens: even pauze kunnen nemen wanneer je concentratie wat minder is, maakt het leren niet alleen makkelijker, maar ook veel relaxter. 😊

Heel veel succes verder en bedankt dat je jouw ervaring met ons wilde delen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Geslaagd voor het examen sociale…

Geslaagd voor het examen sociale hygiëne, door het gebruiken van de handige online cursus waarbij ik overzicht kreeg over de gehele stof rondom het examen. Zeker weten aan te raden en ontzettend leerzaam!!

11 janvier 2026

Beste Doris,

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne! 🎉

Dankjewel voor je mooie review. Super om te horen dat onze online videocursus je overzicht heeft gegeven over de volledige lesstof en je goed heeft geholpen in de voorbereiding. Precies dát is waar we het voor doen: helder, praktisch en effectief leren.

Heel veel succes verder en wie weet tot een volgende training!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus