Banner for Horeca Stichting Nederland (HSN)

Horeca Stichting Nederland (HSN) Avis 5 104

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Het is voor mij nieuwe materie en ik heb heel erg veel geleerd. Het boek, de filmpjes en royale database aan examenvragen gaven mij meer dan genoeg stof voor een grondige voorbereiding. De dag is e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Eventjes grote complimenten naar de “leerkracht” uit Den Bosch. Wat een prettige stem had ze om naar te luisteren, daarbij maakte het aandacht aanwezig zijn een stuk makkelijker!

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Dorine heeft simpelweg waanzinnig gepresteerd. Lesmateriaal waarbij menig begrafenisondernemer nog zou wegdommelen heeft zij gedurende de gehele dag semi-behapbaar weten te maken. Met lof, respect en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vond het prettig dat ik kon kiezen tussen diverse trainingen en echt kon afwegen wat voor mij het beste aansluit. Voor mij werk een e-learning het beste, fijn zo'n mix tussen boek + video's + vrage... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Institution éducative
  2. Centre de formation pour adultes

Écrit par l'entreprise

HSN (Horeca Stichting Nederland) is dé marktleider in horecaopleidingen en biedt het meest complete cursusaanbod voor de horeca. Of je nu je SVH Diploma Sociale Hygiëne, je SVH Leermeester Diploma, je HACCP Certificaat of je Allergenen Certificaat wilt behalen, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij begrijpen dat iedereen een eigen manier van studeren heeft. Daarom kun je bij ons kiezen uit flexibele leermethoden, zoals Online Video Trainingen en klassikale cursussen op meer dan 30 locaties in Nederland. Zo kun je leren op een manier die het beste bij jouw situatie past. Bij HSN staat kwaliteit voorop, daarom maken we ook gebruik van Trustpilot voor onafhankelijke beoordeling. Daarnaast zijn al onze cursussen erkend door het SVH, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardig onderwijs dat perfect aansluit op de exameneisen. Bovendien zijn wij CRKBO-erkend, wat betekent dat onze cursussen BTW-vrij zijn. Dit maakt onze opleidingen niet alleen professioneel en effectief, maar ook financieel aantrekkelijk. Twijfel je over welke cursus het beste bij je past of heb je vragen over onze trainingen? Ons deskundige team van studieadviseurs staat voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via 076 - 52 33 666 of bezoek onze website. Wij helpen je graag op weg naar succes in de horeca!

Horeca Stichting Nederland

Écrit par l'entreprise

All-Inclusive Cursusprijzen
Geen verborgen kosten, volledige transparantie in onze tarieven. Je weet precies waar je aan toe bent!
BTW-vrij, dus 21% voordeel
Dankzij onze CRKBO-erkenning zijn al onze cursussen vrijgesteld van BTW, waardoor je direct 21% bespaart!
Hoogste Slagingspercentages
Uit onderzoek van SVH blijkt dat onze cursisten bovengemiddeld slagen. Kies voor zekerheid en haal je diploma met vertrouwen!
Kwalitatief hoogwaardige cursussen
Erkend door SVH, CRKBO en beoordeeld met uitstekende reviews op Trustpilot. Gegarandeerd de beste kwaliteit!
Cursus die bij jou past
Leer op jouw manier: kies uit klassikale cursussen, online trainingen of e-learning. Flexibel en efficiënt!

Coordonnées de contact

Promotion box for Horeca Stichting Nederland (HSN)

Behaal je SVH Diploma Sociale Hygiëne

Makkelijk studeren en in 1x je SVH Diploma behalen? Volg deze cursus!

4,8

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 4 sur 5 étoiles

De materie werdt goed en duidelijk…

De materie werdt goed en duidelijk uitgelegd

Beste CC,

Dank je wel voor je review!

Fijn om te horen dat de uitleg tijdens de Sociale Hygiëne Cursus duidelijk en goed te volgen was. We geven het compliment graag door aan Suzanne!

Veel succes met je SVH Diploma Sociale Hygiëne!

Noté 4 sur 5 étoiles

Het was leerzaam en duidelijk.

Het was leerzaam en duidelijk.
Vond het pittige stof maar door die dag cursus is het mij toch gelukt om te slagen.

Enige nadeel vindt ik en dat is niet benoemd , is dat je je moet registreren dat je in bezit bent van dit certificaat en dat het je €93 kost.
Dat is echt schandalig.
Mijn baas betaald dit niet voor mij

2 juillet 2025

Beste Arjanne,

Wat goed om te horen dat je de Sociale Hygiëne Dagcursus van Francis als leerzaam en duidelijk hebt ervaren. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma! Super goed gedaan! 💪

We begrijpen dat de extra kosten voor registratie een vervelende verrassing kunnen zijn. Dit zijn door de overheid vastgestelde registratekosten die sinds 1 juli 2023 betaald moeten worden en waar wij helaas geen invloed op hebben. Een diplomahouder moet deze registratie ook persoonlijk doen (via DigiD) en wij kunnen hier helaas ook niet in ondersteunen.

Gelukkig is het een eenmalige registratie en staat het officieel geregistreerde Diploma wel mooi op je CV, iets waar je écht wat aan hebt in de horeca en daarbuiten.

We hopen toch dat je trots bent op je prestatie en wensen je veel succes in je verdere carrière!

Noté 5 sur 5 étoiles

Video training was echt duidelijk

Video training was echt duidelijk, niet saai en de manier die het was voorgebracht blijf je die informatie onthouden ook nog na de examen 👍🏾

30 juin 2025

Beste Ray,

Wat geweldig om te horen dat de video’s zo duidelijk en boeiend voor je waren!

En extra mooi dat de informatie ook na het SVH examen blijft hangen, precies wat we willen bereiken!

Bedankt voor je enthousiaste feedback en heel veel succes met het toepassen van de kennis in de praktijk! 👍🏾

Noté 5 sur 5 étoiles

Een goede online curcus ervaring

Tis het zeker waard om voor aan te melden, de video's om mee te leren waren heel handig waardoor ik bepaalde dingen beter begreep.
De eventuele vragen kan je ook stellen.
Een echte aanrader

1 juillet 2025

Beste Lucien,

Wat een mooie review, dank je wel! Gefeliciteerd met je SVH Diploma!

Fantastisch dat de video’s je echt hebben geholpen om de stof beter te begrijpen, daar doen we het voor.

En fijn dat je ook de mogelijkheid om vragen te stellen waardeerde.

We wensen je veel succes met alles wat je verder gaat doen!

Duidelijke video’s

Duidelijke video’s, met het boek erbij is het makkelijk om in eigen tijd te leren en te oefenen.

18 juin 2025

Beste Gitta,

Wat fijn om te horen dat je onze video’s als duidelijk hebt ervaren! En helemaal geweldig dat je geslaagd bent voor het SVH examen. Van harte gefeliciteerd met je SVH Diploma! 🎓

Goed gedaan, en bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Veel succes in de praktijk!

Fijne cursus

Studiemateriaal sluit perfect aan op het examen. Filmpjes kijken makkelijk weg. En de proefexamens zijn net als het echte examen.

25 juin 2025

Beste Roel,

Wat een mooie terugkoppeling, dank je wel!

Super om te horen dat de videos uit de Sociale Hygiëne Video Training prettig te volgen zijn en dat het studiemateriaal én de proefexamens goed aansloten op het echte werk.

Gefeliciteerd met behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne en veel succes met alles wat je ermee gaat doen!

Handige en duidelijke videocursus

Handige en duidelijke videocursus. Je kan examen doen in het weekend wat voor veel mensen een stuk beter uitkomt! Examen ook in 1 keer gehaald.

28 juin 2025

Beste Sidny,

Wat fijn om te horen! Dank je wel voor je mooie review!

Super dat je de videocursus als duidelijk en handig hebt ervaren, en helemaal top dat je het SVH examen meteen gehaald hebt 🎉
We merken inderdaad dat het plannen van een examen in het weekend voor veel cursisten een uitkomst is, fijn dat dat ook voor jou zo goed werkte.

Gefeliciteerd met je SVH Diploma Sociale Hygiëne en wie weet tot een volgende training!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit is een geweldige trainer

Dit is een geweldige trainer! Ik heb alle videolessen in één keer bekeken. Alles is duidelijk en makkelijk te onthouden, de stof wordt met humor gepresenteerd en is goed gestructureerd. Het was voor mij gemakkelijk om dit examen te halen. Toen belde Gabriëlla me zelf op en feliciteerde me met het behalen van mijn certificaat! Het was zo inspirerend! Ik kom zeker terug voor de volgende cursus hier!

30 juin 2025

Beste Mary,

Wat een geweldige review, dank je wel voor je enthousiaste woorden! 🙏
Fantastisch dat je alles in één keer hebt bekeken én geslaagd bent!
We vinden het belangrijk dat de stof goed te volgen is, mét structuur en een beetje humor 😉 Dus heel fijn dat je dat zo hebt ervaren.

En wat leuk dat je het telefoontje van Gabriëlla zo waardeerde, dat was helemaal terecht, want jij hebt het super gedaan!

Gefeliciteerd met het behalen van je HACCP Certificaat en veel plezier met het toepassen van je kennis in de praktijk.

We zien je met plezier terug bij een volgende (online) training!

Noté 5 sur 5 étoiles

Videocursus was makkelijk te volgen

Videocursus was makkelijk te volgen. Alles werd duidelijk en helder uitgelegd.

Beste Yin,

Dank je wel voor je review!

Super dat je de videocursus makkelijk te volgen vond en dat alles duidelijk en helder werd uitgelegd, dat is precies ons doel. ✅🎬

Veel succes gewenst met je SVH Diploma Sociale Hygiëne!

Duidelijke uitleg en opzet

Duidelijke uitleg in de filmpjes, goede opzet en uitwerking. De reader werkt als prima naslagwerk.

12 juin 2025

Beste Kasper,

Hartelijk dank voor je positieve review!
Fijn dat je de uitleg in de filmpjes duidelijk vond en de opzet goed werkte voor jou. Geweldig ook dat het lesmateriaal een waardevol naslagwerk voor je was.

We wensen je veel succes met alles wat je met je SVH Diploma gaat doen!

Erg duidelijke uitleg

Erg duidelijke uitleg. Door de online filmpjes makkelijker op te nemen dan vanuit het boek.

18 juin 2025

Beste Jeroen,

Dank je wel voor je mooie review!

Fijn om te horen dat de uitleg zo duidelijk was en dat de online filmpjes hielpen om de stof makkelijker op te nemen dan alleen met het boek.

Noté 4 sur 5 étoiles

In een klas leren hou ik niet van

In een klas leren hou ik niet van. De video cursus behandeld alles wat je moet weten en onder de filmpjes staat dan ook nog een samenvatting.

Laagdrempelig en precies genoeg om je examen te halen.

Aanrader dus.

13 juin 2025

Beste Karolien,

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je review!

Geweldig dat de videocursus voor jou precies bood wat je nodig had: zelfstandig leren, duidelijk uitgelegd, en met de juiste samenvattingen erbij.

Fijn dat je het zo laagdrempelig en doelgericht hebt ervaren, daar doen we het voor.
En heel mooi dat je het als aanrader benoemt. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer duidelijke uitleg in de video's en…

Zeer duidelijke uitleg in de video's en bijgesloten materiaal. Ook een aanrader voor adhd'ers zoals ik, je kunt de video versnellen. Tevens zijn de proefexamens een aanrader voor iedereen die al een lange tijd niet in de schoolbanken heeft gezeten.

24 juin 2025

Beste Sharona,

Wat een fijne review, dank je wel! 🙏

Super dat de video’s en het materiaal zo duidelijk voor je waren. En heel goed om te horen dat het ook prettig werkt voor mensen met ADHD, daar houden we graag rekening mee!

De tip over het versnellen van de video is ook een mooie, en wat tof dat de proefexamens geholpen hebben om weer even 'in de schoolmodus' te komen.

Veel succes (en plezier!) met je SVH Diploma!

Beste Bibi,

Dank je wel voor je korte en krachtige review!

Fijn dat je de combinatie van video en boek als zo sterk hebt ervaren, precies wat we voor ogen hadden. 🎥📖

Noté 5 sur 5 étoiles

De video's zijn duidelijk en worden op…

De video's zijn duidelijk en worden op gewone taal gegeven.
Het terug kijken is makkelijk en zorgt dat je rustig het totale beeld krijgt

10 juin 2025

Beste Henry,

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie woorden!

We doen ons best om de uitleg zo helder mogelijk te maken, in gewone taal en op een rustig tempo. Super dat het terugkijken voor jou hielp om het totale beeld goed te krijgen. 📺✅

Heel veel succes gewenst met alles wat je met je SVH Diploma Sociale Hygiëne gaat doen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Met twee leerlingen succesvol voorbereidt op het examen

Op de Buitenhof heeft men ervoor gekozen om leerlingen de kans te geven om het diploma Sociale Hygiëne op school al te kunnen halen. We hebben ervoor gekozen om de spoedcursus aan de leerlingen aan te bieden. Met het boek, de video's van Gabriëlle en de aan de cursus verbonden proefexamens is het voor de leerlingen goed mogelijk om zich optimaal voor te bereiden op het examen. Bij eventuele vragen was er altijd wel iemand bij HSN die je graag te woord stond.

10 juin 2025

Beste Wim,

Wat een mooie terugkoppeling, dank je wel!

Fantastisch om te horen dat jullie leerlingen via de Sociale Hygiëne Video Training succesvol hun Diploma Sociale Hygiëne hebben behaald.

We vinden het geweldig dat het lesmateriaal, de video’s en proefexamens zo goed aansloten, en natuurlijk staan we altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Complimenten aan de leerlingen én aan jullie als begeleiders op de Buitenhof, knap gedaan! 👏

We wensen jullie veel succes (en plezier!) met alles wat nog komt.

Easy to follow

Easy to follow, and engaging!

23 juin 2025

Dear Kieran,

Thank you so much!
Great to hear you found the Social Responsibility video training easy to follow and engaging, that’s exactly what we aim for!

Best of luck with your SVH Diploma and applying your knowledge in practice!

Videocursus en examen Sociale Hygiene

Duidelijke, overzichtelijke en bovendien interessante lesstof. Geeft veel inzichten in een museumorganisatie als de onze, waarin horeca toch een belangrijke rol speelt.

Beste René,

Wat een mooie review, dank je wel!

Fantastisch om te horen dat de Sociale Hygiëne video training niet alleen duidelijk en overzichtelijk was, maar ook goed aansloot bij jullie praktijk in de museumwereld. Horeca is inderdaad een belangrijk onderdeel van de totale beleving voor de museumgast, dus het is fijn te lezen dat de training waardevolle inzichten heeft opgeleverd.

Van harte gefeliciteerd met je SVH Diploma Sociale Hygiëne en veel succes én plezier met het toepassen van de opgedane kennis!

Noté 5 sur 5 étoiles

Video Cursus was heel duidelijk…

Video Cursus was heel duidelijk uitgelegd. Een aanrader voor iedereen die de HACCP Cursus wil doen.

12 juin 2025

Beste Jj,

Wat een mooie woorden, bedankt daarvoor!
Super om te horen dat je onze video’s duidelijk vond, daar doen we het voor! 💪

Veel succes en plezier met alles wat je met je HACCP kennis gaat doen!

Duidelijk

De cursus onderdelen waren duidelijk, al was er soms veel herhaling, wat voor mij zelf niet altijd nodig was, maar andere kunnen dit wel prettig ervaren.

Verder was alles goed verzorgd, de vrouw die de cursus gaf was enthousiast en geïnteresseerd in wat ze deed.

27 mai 2025

Beste N.D.A.J.,

Bedankt voor je eerlijke en positieve review!

Fijn dat je de SVH Leermeester Cursus als duidelijk en goed verzorgd hebt ervaren, en geweldig om te horen dat onze trainer Francis als enthousiast en betrokken werd ervaren.

Je opmerking over de herhaling nemen we mee als waardevolle feedback. Voor sommigen werkt herhaling juist versterkend… en, bij het begeleiden van leerlingen zul je merken dat dát misschien toch vaker van pas komt dan je denkt 😉.

Van harte gefeliciteerd met je SVH Leermeester Diploma en veel succes én plezier met het begeleiden van je toekomstige leerlingen!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus