Banner for Horeca Stichting Nederland (HSN)

Horeca Stichting Nederland (HSN) Avis 5 101

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Eventjes grote complimenten naar de “leerkracht” uit Den Bosch. Wat een prettige stem had ze om naar te luisteren, daarbij maakte het aandacht aanwezig zijn een stuk makkelijker!

Noté 5 sur 5 étoiles

Video trainings were very informative. Although there were english sub-titles. Expect that in future videos could be made available in different languages including english

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijke en snelle inschrijving. Alles werk super fijn online, video lessen zijn duidelijk en niet saai! Er zijn genoeg oefen examens om te maken. Dit resulteerde in een snel slagen!

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vond het prettig dat ik kon kiezen tussen diverse trainingen en echt kon afwegen wat voor mij het beste aansluit. Voor mij werk een e-learning het beste, fijn zo'n mix tussen boek + video's + vrage... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Institution éducative
  2. Centre de formation pour adultes

Écrit par l'entreprise

HSN (Horeca Stichting Nederland) is dé marktleider in horecaopleidingen en biedt het meest complete cursusaanbod voor de horeca. Of je nu je SVH Diploma Sociale Hygiëne, je SVH Leermeester Diploma, je HACCP Certificaat of je Allergenen Certificaat wilt behalen, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij begrijpen dat iedereen een eigen manier van studeren heeft. Daarom kun je bij ons kiezen uit flexibele leermethoden, zoals Online Video Trainingen en klassikale cursussen op meer dan 30 locaties in Nederland. Zo kun je leren op een manier die het beste bij jouw situatie past. Bij HSN staat kwaliteit voorop, daarom maken we ook gebruik van Trustpilot voor onafhankelijke beoordeling. Daarnaast zijn al onze cursussen erkend door het SVH, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardig onderwijs dat perfect aansluit op de exameneisen. Bovendien zijn wij CRKBO-erkend, wat betekent dat onze cursussen BTW-vrij zijn. Dit maakt onze opleidingen niet alleen professioneel en effectief, maar ook financieel aantrekkelijk. Twijfel je over welke cursus het beste bij je past of heb je vragen over onze trainingen? Ons deskundige team van studieadviseurs staat voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via 076 - 52 33 666 of bezoek onze website. Wij helpen je graag op weg naar succes in de horeca!

Horeca Stichting Nederland

Écrit par l'entreprise

All-Inclusive Cursusprijzen
Geen verborgen kosten, volledige transparantie in onze tarieven. Je weet precies waar je aan toe bent!
BTW-vrij, dus 21% voordeel
Dankzij onze CRKBO-erkenning zijn al onze cursussen vrijgesteld van BTW, waardoor je direct 21% bespaart!
Hoogste Slagingspercentages
Uit onderzoek van SVH blijkt dat onze cursisten bovengemiddeld slagen. Kies voor zekerheid en haal je diploma met vertrouwen!
Kwalitatief hoogwaardige cursussen
Erkend door SVH, CRKBO en beoordeeld met uitstekende reviews op Trustpilot. Gegarandeerd de beste kwaliteit!
Cursus die bij jou past
Leer op jouw manier: kies uit klassikale cursussen, online trainingen of e-learning. Flexibel en efficiënt!

Coordonnées de contact

Promotion box for Horeca Stichting Nederland (HSN)

Behaal je SVH Diploma Sociale Hygiëne

Makkelijk studeren en in 1x je SVH Diploma behalen? Volg deze cursus!

4,8

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Fijne online training.

Als eerste begonnen met het boek te lezen.
Hierna heb ik de online cursus doorgenomen alle filmpjes met super uitleg!! Was zeer goed te doen vooral met deze lesstof. Dankjewel!

16 octobre 2025

Beste Thomas,

Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de combinatie van het boek en de online video lessen goed heeft gewerkt en dat de uitleg duidelijk was.

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne en succes met alles wat je ermee gaat doen!

Helder en vlot

Online cursus gedaan met video en boek. Leren op je eigen tempo, met vlotte video's die makkelijk wegkijken. Sommige reviews gaven aan het boek niet open te hebben geslagen, maar ik had het boek echt wel nodig voor wat informatie / toelichting die in de video's ontbrak. Examen makkelijk geregeld en in de buurt. Een aanrader dus.

11 septembre 2025

Beste Ingeborg,

Dankjewel voor je uitgebreide en eerlijke review!

Fijn om te horen dat de combinatie van Online Video Training en SVH Theorieboek voor jou goed werkte. We merken dat sommige mensen genoeg hebben aan alleen de video’s, maar inderdaad: het SVH boek biedt extra verdieping en toelichting voor wie graag nét wat meer achtergrond wil, mooi dat je dat aangeeft.

Goed om te lezen dat ook het SVH examen soepel was geregeld en dat je de cursus zou aanraden. Dat vinden we fantastisch om te vernemen. :-D

Heel veel succes met je SVH Diploma en bedankt dat je de tijd nam om dit te delen!

Een hele leuke training

Een hele leuke training! Het was makkelijk te volgen, informatief en zat zelfs humor in. Na één keertje hebben gekeken heb ik op mijn examen een 7.0 behaald. Helemaal top!

29 septembre 2025

Beste Alicja,

Wat superleuk om te lezen, bedankt voor je enthousiaste review!

Geweldig dat je de Sociale Hygiëne Video Training niet alleen leerzaam, maar ook leuk en met een vleugje humor hebt ervaren, dat is precies wat we willen bereiken. En wat een mooi resultaat: een 7.0 na één keer kijken, knap gedaan!

Van harte gefeliciteerd met je SVH Diploma en heel veel succes met alles wat je met je Diploma gaat doen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Online video training

Fijn om de online cursus in je eigen tijd te kunnen doen. Het is een duidelijke cursus waarna je makkelijk het examen in gaat.

29 septembre 2025

Beste Stephenny,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat het leren op je eigen tempo goed voor je heeft gewerkt. We vinden het belangrijk dat iedereen flexibel kan studeren en vervolgens met vertrouwen richting het SVH Sociale Hygiëne examen gaat. Geweldig dat dit bij jou ook zo is gelukt en dat je in één keer geslaagd bent voor je SVH Diploma Sociale Hygiëne. Gefeliciteerd!

Veel succes met het Diploma en mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben er blij en tevreden met het ervaring

Het was hele goede ervaring die ik heb mee gedaan Het wordt alles ook makkelijk begrippelijk meneer uitgelegd en met video uitleg is wel goed dan boeklezen mijn mening.

1 octobre 2025

Beste Salah,

Wat ontzettend leuk om te lezen, bedankt voor je reactie!

Fijn dat je de HACCP Video Training als een goede ervaring hebt ervaren en dat de uitleg, zeker in combinatie met de video’s, alles goed begrijpelijk maakte. We horen vaker dat leren via video als prettiger wordt ervaren dan alleen uit een boek, dus mooi dat dit voor jou ook zo werkte.

Heel veel succes met je HACCP Certificaat en alles wat je hiermee gaat doen.

Top cursus

Duidelijk video's om de les te volgen. Goed uitgelegd. Helemaal top zijn de proef examens. Al met al een prima verzorgde cursus

30 septembre 2025

Beste Rene,

Wat een fijne terugkoppeling, dankjewel!

Geweldig om te horen dat de video’s duidelijk waren en dat de uitleg goed voor je werkte. We besteden veel aandacht aan de proefexamens, dus het is mooi dat juist die jou zo goed hebben geholpen in de voorbereiding.

Heel veel succes met alles wat je gaat doen met je SVH Diploma Sociale Hygiëne en wie weet tot een volgende (online) training.

Zeer leerzame cursus

De video training is zeer duidelijk en kloppen precies met de vragen en makkelijk terug te halen in het boek. De proefexamens waren zeer fijn en hebben het voor mij makkelijk gemaakt.

30 septembre 2025

Beste Sylvia,

Wat een mooie review, bedankt!

Fijn om te horen dat de videotraining zo duidelijk voor je was en goed aansloot. We maken de lessen bewust overzichtelijk en praktisch toepasbaar, dus het is geweldig om te lezen dat dit je geholpen heeft om met vertrouwen het SVH examen Sociale Hygiëne af te leggen.

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma en succes met alles wat je ermee gaat doen.

Duidelijke video cursus

25 septembre 2025

Beste Mike,

Bedankt voor je feedback! 🙏

Fijn dat je de videocursus zo duidelijk vond.

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma en succes met alles wat je hebt geleerd!

Noté 5 sur 5 étoiles

De videolessen met Gabriëlla in de…

De videolessen met Gabriëlla in de hoofdrol vond ik een genot om naar te kijken. Ze was soms best streng maar daarom ook heel duidelijk. De filmpjes werden met plezier en humor gemaakt met veel mimiek en gebaren. De opbouw van de lessen zat goed in elkaar. Het boek is een goed naslagwerk. De filmpjes zal ik nog regelmatig terugkijken. Ze zijn gewoon heel heel duidelijk.

15 septembre 2025
Avis spontané

Beste Wina,

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! 🙏

Wat leuk om te horen dat je zoveel plezier hebt gehad van de videolessen van de HACCP Video Training en dat de combinatie van duidelijkheid, humor en opbouw voor jou zo goed werkte.

Fijn dat je het boek ook als naslagwerk kunt gebruiken en dat de filmpjes zelfs na afloop nog waardevol blijven. Super om te lezen dat het zo duidelijk voor je was! 👏

Gefeliciteerd met het behalen van je HACCP Certificaat en veel plezier met het toepassen van de kennis in de praktijk.

In 1 x gehaald

In 1 x gehaald. Duidelijk filmpjes en goed te onthouden.

25 septembre 2025

Beste Tim,

Bedankt voor je mooie feedback.

Wat fijn om te horen dat je in één keer geslaagd bent! 🎉
Super dat de video's daarbij zo goed geholpen hebben.

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma en succes met alles wat je ermee gaat doen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Blijven Ontwikkelen

Ten eerste de klantvriendelijkheid, mee denken en snel reageren op gestelde vragen. Het aanmelden ging soepel en de lesmateriaal kreeg ik snel via post.
De enthousiasme waarmee docent G, deze cursus gaaf, vond ik zeer fijn, prettig en aan stekelig.
Verassend prettig was, dat je zelf kon bepalen wanneer je de lessen kon volgen, eigen tijd, eigen tempo. Tijdsbestek om de cursus te volgen is ruim. Zo houden aub.
Wat ik minder vond was de extra aangeboden cursus cadeau ( gratis), daar je met weinig les informatie en instructie een toets moet maken. Niet behaald! Verkoop trucje: meld je dan aan, kosten zijn...!?

23 septembre 2025

Beste Naveline,

Dank voor je uitgebreide review!
Wat fijn om te lezen dat je de HACCP Video Training zo prettig hebt ervaren: van het snelle aanmelden en het ontvangen van het lesmateriaal, tot de duidelijke uitleg en de flexibiliteit om in je eigen tempo te leren. Geweldig dat ons enthousiasme zo bij jou is overgekomen. Dat is precies wat we willen bereiken.

Wat betreft je opmerking over de “extra” cursus: dank dat je dit signaleert. Voor iedere video training zetten we bewust de eerste module open, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de training eruitziet en wat je kunt verwachten. In jouw geval heb je dus van de Allergenen Video Training de eerste module kunnen volgen met vier videolessen en een kennistest. Dat is inderdaad geen complete training, maar een promo die je cadeau krijgt. De volledige cursus met alle modules is alleen beschikbaar voor cursisten die zich daarvoor inschrijven.

We hopen dat deze toelichting het wat verduidelijkt. Nogmaals dank voor je feedback en natuurlijk van harte gefeliciteerd met het behalen van je HACCP Certificaat! Heel veel succes met het toepassen van je kennis in de praktijk en wie weet tot ziens bij de Allergenen Video Training! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Vond de online opleiding duidelijk en…overzichtelijk

Vond de online opleiding duidelijk en zeer overzichtelijk

17 septembre 2025

Beste Ron,

Dank voor je review!
Wat goed om te horen dat je de online HACCP Video Training zo duidelijk en overzichtelijk hebt ervaren, precies wat we voor ogen hadden bij het ontwikkelen van de training.

Gefeliciteerd met je HACCP Certificaat en succes met het toepassen van de kennis in de praktijk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede training met duidelijke uitleg

Goede training met duidelijke uitleg. Omdat het zo beeldend verteld wordt neem je de stof snel in je op en is het een stuk minder saai dan alleen een standaard cursus boek.

17 septembre 2025

Beste C.P.,

Dank voor je positieve review!
Wat fijn om te horen dat je de training duidelijk vond en dat de beeldende manier van uitleggen de stof makkelijker én leuker maakte om op te nemen. Precies dat verschil willen we maken ten opzichte van alleen het standaard cursusboek.

Gefeliciteerd met je behaalde SVH Diploma Sociale Hygiëne en veel succes met alles wat je ermee gaat doen! 🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was super fijn om online deze…

Het was super fijn om online deze cursus te moeten doen. De filmpjes waren duidelijke uitleg en je kon makkelijk mee schrijven om notities te maken voor het eind examen. Aan gebrek aan tijd om dit in een lokaal te doen is dit een fijne uitkomst.

11 septembre 2025

Beste Amy,

Dank voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat de online Allergenen Video Training zo’n goede uitkomst voor je was. De duidelijke filmpjes en de mogelijkheid om makkelijk mee te schrijven zijn inderdaad handige manieren om je goed voor te bereiden op de Allergenen Toets.

Geweldig dat dit voor jou de perfecte oplossing bood in een drukke agenda. Gefeliciteerd met je Allergenen Certificaat en veel succes met het toepassen van je kennis in de praktijk! 🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle informatie die ik nodig had en ook…

Alle informatie die ik nodig had en ook nog eens leuk gebracht.

16 septembre 2025

Beste Sofie,

Dank voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je alle informatie hebt gevonden die je nodig had én dat je de manier van brengen leuk vond. Dat is precies de combinatie die we met de HACCP video training willen bereiken.

Gefeliciteerd met je HACCP Certificaat en veel succes met alles wat je ermee gaat doen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heldere uitleg en fijne manier van leren

Heldere uitleg, prettig om te kijken en luisteren. Voor mij een perfecte oplossing omdat ik kon kijken waar en wanneer het mij uitkwam. Stof wordt duidelijk en overzichtelijk aangeboden. Zeker in combinatie met het lesboek heel volledig en meer dan voldoende om goed voorbereid het examen te doen. Wat mij betreft een aanrader!

9 septembre 2025

Beste klant,

Dank voor je uitgebreide en mooie review!
Wat fijn om te horen dat je de uitleg helder vond en dat de video’s zo prettig en flexibel in gebruik waren. Dat je kon leren waar en wanneer het jou uitkwam, is precies wat we met de Sociale Hygiëne video training beogen.

Mooi ook dat je de combinatie met het SVH theorieboek als compleet en overzichtelijk hebt ervaren. Geweldig dat dit je zo goed heeft voorbereid op het examen.

Gefeliciteerd met je SVH diploma en dank dat je ons zo warm aanbeveelt!

Top cursus!

Echt een topcursus!

8 septembre 2025

Beste Chavalley,

Dank voor je enthousiaste review! Super om te horen dat je de cursus als 'top' hebt ervaren.

Gefeliciteerd met je behaalde SVH Diploma Sociale Hygiëne en veel succes met alles wat je met deze kennis gaat doen!

Fijne online cursus

Goede en fijne online cursus met korte, maar inhoudige video's die je echt helpen met het onthouden van de stof.

5 septembre 2025

Beste Rory,

Dank voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je de Sociale Hygiëne Video Training zo positief hebt ervaren. Het was precies onze bedoeling om met korte en inhoudelijke video’s de stof uit het SVH theorieboek 'behapbaar' te maken, zodat je het makkelijker kunt onthouden. Tof om te lezen dat dit voor jou zo goed heeft gewerkt.

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH-diploma en heel veel succes met alles wat je ermee gaat doen!

luisteren leert makkelijk

Als je makkelijker leert door te luisteren dan door te lezen, is de videotraining de ideale methode. Ik heb het als zeer prettig ervaren. En geslaagd met een 9!

1 septembre 2025

Beste Erica,

Dank voor je mooie review!

Geweldig om te horen dat de videotraining zo goed bij jouw manier van leren aansluit! Luisterend leren werkt inderdaad voor veel mensen prettig.

Fantastisch dat dit de ideale leermethode voor je was. En dat heeft geresulteerd in een prachtig resultaat, geslaagd met een 9! 🎉

Van harte gefeliciteerd met je SVH Diploma en heel veel succes met alles wat je ermee gaat doen.

Hele fijne cursus

Hele fijne cursus, na het kijken van de video's en het maken van wat oefentoetsen heb ik een 8 gehaald! Er word in duidelijke taal uitgelegd wat er allemaal in het boek staat, wat het een stuk makkelijker maakt om het lekker in je eigen tempo door te nemen. Heel tevreden!

3 septembre 2025

Beste Irene,

Wat een prachtige score, een 8! 🎉

Bedankt voor je enthousiaste review. Fijn om te horen dat de duidelijke uitleg in de video’s het studeren voor jou een stuk makkelijker maakte en dat je het prettig vond om alles in je eigen tempo te volgen. Fantastisch dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor!

Gefeliciteerd met je SVH Diploma en heel veel succes met de toepassing ervan in de praktijk!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus