Banner for Horeca Stichting Nederland (HSN)

Horeca Stichting Nederland (HSN) Avis 5 101

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Eventjes grote complimenten naar de “leerkracht” uit Den Bosch. Wat een prettige stem had ze om naar te luisteren, daarbij maakte het aandacht aanwezig zijn een stuk makkelijker!

Noté 5 sur 5 étoiles

Video trainings were very informative. Although there were english sub-titles. Expect that in future videos could be made available in different languages including english

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijke en snelle inschrijving. Alles werk super fijn online, video lessen zijn duidelijk en niet saai! Er zijn genoeg oefen examens om te maken. Dit resulteerde in een snel slagen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vond het prettig dat ik kon kiezen tussen diverse trainingen en echt kon afwegen wat voor mij het beste aansluit. Voor mij werk een e-learning het beste, fijn zo'n mix tussen boek + video's + vrage... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institution éducative
  2. Centre de formation pour adultes

Écrit par l'entreprise

HSN (Horeca Stichting Nederland) is dé marktleider in horecaopleidingen en biedt het meest complete cursusaanbod voor de horeca. Of je nu je SVH Diploma Sociale Hygiëne, je SVH Leermeester Diploma, je HACCP Certificaat of je Allergenen Certificaat wilt behalen, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij begrijpen dat iedereen een eigen manier van studeren heeft. Daarom kun je bij ons kiezen uit flexibele leermethoden, zoals Online Video Trainingen en klassikale cursussen op meer dan 30 locaties in Nederland. Zo kun je leren op een manier die het beste bij jouw situatie past. Bij HSN staat kwaliteit voorop, daarom maken we ook gebruik van Trustpilot voor onafhankelijke beoordeling. Daarnaast zijn al onze cursussen erkend door het SVH, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardig onderwijs dat perfect aansluit op de exameneisen. Bovendien zijn wij CRKBO-erkend, wat betekent dat onze cursussen BTW-vrij zijn. Dit maakt onze opleidingen niet alleen professioneel en effectief, maar ook financieel aantrekkelijk. Twijfel je over welke cursus het beste bij je past of heb je vragen over onze trainingen? Ons deskundige team van studieadviseurs staat voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via 076 - 52 33 666 of bezoek onze website. Wij helpen je graag op weg naar succes in de horeca!

Horeca Stichting Nederland

Écrit par l'entreprise

All-Inclusive Cursusprijzen
Geen verborgen kosten, volledige transparantie in onze tarieven. Je weet precies waar je aan toe bent!
BTW-vrij, dus 21% voordeel
Dankzij onze CRKBO-erkenning zijn al onze cursussen vrijgesteld van BTW, waardoor je direct 21% bespaart!
Hoogste Slagingspercentages
Uit onderzoek van SVH blijkt dat onze cursisten bovengemiddeld slagen. Kies voor zekerheid en haal je diploma met vertrouwen!
Kwalitatief hoogwaardige cursussen
Erkend door SVH, CRKBO en beoordeeld met uitstekende reviews op Trustpilot. Gegarandeerd de beste kwaliteit!
Cursus die bij jou past
Leer op jouw manier: kies uit klassikale cursussen, online trainingen of e-learning. Flexibel en efficiënt!

Coordonnées de contact

Promotion box for Horeca Stichting Nederland (HSN)

Behaal je SVH Diploma Sociale Hygiëne

Makkelijk studeren en in 1x je SVH Diploma behalen? Volg deze cursus!

4,8

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Gestructureerde videolessen

De video cursus van Gabriella was fantastisch, je kon namelijk op eigen tempo de leerzame video's bekijken, zonder het boek geopend te hebben. Hierdoor een dikke 8 gehaald op het examen!

6 août 2025

Beste Jesse,

Bedankt voor je mooie woorden en geweldige beoordeling! 🎉

Wat fijn om te horen dat je met de videolessen in je eigen tempo hebt kunnen leren én zo’n mooi resultaat hebt behaald. Een dikke 8 is echt iets om trots op te zijn! 💪

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne en veel succes met alles wat je verder gaat doen in de praktijk.

Just amazing

Just amazing. Super useful and clear to understand

31 juillet 2025

Dear Saken,

Thank you so much for your kind words!

Great to hear you found the Social Responsibility Video Training super useful and easy to understand. That’s exactly what we aim for.

Congratulations on passing your SVH exam and earning your SVH Diploma. Well done!

Wishing you all the best in your future endeavors!

Noté 4 sur 5 étoiles

Ideaal op je eigen tempo

Heel makkelijk dat je de studie gewoon thuis kan doen op een voor jou makkelijk en passend tijdstip. Op deze manier kan je het mooi op je eigen tempo doen en ook kan je nog eens even terug in de videos als je iets nog een keer wil zien.

Beste K K,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je het als prettig hebt ervaren om in je eigen tempo te kunnen leren. Dat is precies de kracht van onze video training. Even pauzeren of terugspoelen als je iets wilt herhalen: zo blijft het leren flexibel en effectief.

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne en veel succes met alles wat je ermee gaat doen!

Noté 4 sur 5 étoiles

De filmpjes van de cursus waren speels…

De filmpjes van de cursus waren speels opgebouwd waardoor je niet het idee hebt dat je echt aan het leren bent

5 août 2025

Beste Jasmijn,

Wat een leuke review, dank je wel!

Fantastisch om te lezen dat je de Sociale Hygiëne Video Training als speels én effectief hebt ervaren. Precies dát is waar we voor gaan: leren op een manier die licht en toegankelijk voelt, maar toch goed blijft hangen.

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne, knap gedaan!

Veel succes en plezier met alles wat je met deze kennis gaat doen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Boeiende training waar je makkelijk je…

Boeiende training waar je makkelijk je aandacht bij kunt houden

4 août 2025

Beste Geo,

Bedankt voor je mooie review en van harte gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne! 🎉

Fantastisch om te horen dat je de Sociale Hygiëne Video Training boeiend vond en je de aandacht er goed bij kon houden. Dat is precies wat we beogen met onze video’s.

Veel succes met alles wat je gaat doen met je SVH Diploma en hopelijk tot ziens bij een van onze andere trainingen!

De HSN-cursusvideo was echt top

De HSN-cursusvideo was echt top! Gabriela legt alles rustig en duidelijk uit, waardoor het makkelijk te volgen is. De uitleg is uitgebreid en super informatief. Ook fijn dat je het proefexamen zo vaak kunt oefenen als je wilt. Echt een aanrader!

31 juillet 2025

Beste Rikma,

Wauw, wat een mooie review. Dankjewel! 😊

Fantastisch om te horen dat je zo enthousiast bent over de Sociale Hygiëne Video Training en dat de uitleg als rustig, duidelijk en informatief werd ervaren. Dat is precies waar we voor staan!

Heel fijn dat ook het onbeperkt oefenen met de online proefexamens Sociale Hygiëne je goed geholpen heeft.

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma en superveel succes gewenst in de praktijk!

Super relaxte training

Lekker op eigen tempo wanneer het jou uitkomt. Erg duidelijke video's

Beste Leoni,

Wat een fijne review, dankjewel! 🙌

Heerlijk dat je de training als super relaxed hebt ervaren. Precies zoals we het bedoeld hebben: leren in je eigen tempo, op een moment dat het jou uitkomt.

Top dat de video’s je goed geholpen hebben. Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma en veel succes met alles wat je hiermee gaat doen! 💪

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede begeleiding en door duidelijke…

Goede begeleiding en door duidelijke uitlegvideo's en boek een goed cijfer behaald

Beste Aafke,

Bedankt voor je fijne review en van harte gefeliciteerd met je mooie resultaat! 🎓

Super om te horen dat je onze begeleiding en de duidelijke uitlegvideo’s als waardevol hebt ervaren, daar zijn we natuurlijk heel blij mee!

Veel succes met alles wat je met je SVH Diploma Sociale Hygiëne gaat doen. Mocht je nog vragen hebben of ergens over wilt sparren, je weet ons te vinden! 👍

Fantastische leerweg sociale hygiëne

Fantastische leerweg om je sociale hygiëne te behalen. Makkelijk duidelijk maken en goede combinatie tussen leerboek en video lessen.

Beste Kevin,

Wat een mooie review, dankjewel! 🎉
Geweldig om te horen dat je onze leerweg voor Sociale Hygiëne als fantastisch hebt ervaren en dat de combinatie van leerboek en videolessen voor jou goed werkte. Daar doen we het voor!

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne, een mooie prestatie! 🥳

Veel succes en plezier met het toepassen van je kennis in de praktijk. Mocht je ooit nog vragen hebben of vrijblijvend advies willen, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor je review. Wat leuk om te horen.
We doen ons best om de stof zo duidelijk mogelijk over te brengen, met voorbeelden die echt blijven hangen. Super dat jij dat ook zo hebt ervaren!

Gefeliciteerd met het behalen van je HACCP Certificaat en veel succes met het toepassen van de kennis in de praktijk. Mocht je daarbij ergens tegenaan lopen of graag even willen sparren, laat het gerust weten. We denken graag vrijblijvend met je mee!

Amazing way of teaching

One of the most amazing teachers i have seen in my life, very direct and let the informations stick to your head easily, within a one day of preperation by watching the videos i was able to obtain the SVH diploma with no problems!

26 juillet 2025

Dear Fahed,

Wow, thank you so much for your kind words! 🌟

We’re thrilled to hear that the teaching style worked so well for you. Clear, direct, and effective! That’s exactly what we aim for.

Huge congratulations on earning your SVH Diploma Sociale Hygiene after just one day of preparation, impressive! 🎓👏

Wishing you all the best in your future career, and who knows, maybe we’ll see you again for another course! 🍀

Leuke cursus

Cursus was echt niet moeilijk, het is ook gewoon logisch nadenken. Omdat het zo leuk, enthousiast en duidelijk werd verteld ben ik in één keer geslaagd!

24 juillet 2025

Beste Bianca,

Dank voor je review. Wat goed om te horen dat je de HACCP Video Training als leuk, enthousiast gegeven en duidelijk hebt ervaren! 🤩

Gefeliciteerd met het behalen van je HACCP Certificaat in één keer, heel knap gedaan! 🎉

Veel succes met het toepassen van de HACCP kennis in de praktijk, en hopelijk tot een volgende training!

Noté 5 sur 5 étoiles

We hadden goede uitleg en feedback…

We hadden goede uitleg en feedback gekregen daardoor verliep het examen soepel

8 juillet 2025

Beste Corry,

Dank je wel voor je fijne review! 😊

Wat goed om te horen dat de uitleg en feedback van Cristel zo helpend waren en dat het SVH examen daardoor soepel verliep, precies wat we graag willen bereiken!

Cristel zorgt er met haar heldere uitleg en persoonlijke aanpak voor dat iedereen zich goed voorbereid voelt, dus ze zal blij zijn met jouw terugkoppeling.

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne! 🎉

Heel veel succes met alles wat je gaat doen met je Diploma.

Fijne trainer

Er was rust, er werdt een duidelijke begrijpelijke uitleg gegeven en als er vragen waren nam de trainer er de tijd voor om ze te beantwoorden.

7 juillet 2025

Beste Mike,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je review! 😊

We zijn blij dat je de training als rustig, duidelijk en begrijpelijk hebt ervaren. Dat is precies wat we belangrijk vinden.

Annette neemt inderdaad graag de tijd voor elke cursist en doet dat met veel zorg en toewijding. Ze zal je compliment zeker waarderen!

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne! 🎓

Heel veel succes gewenst in alles wat je verder gaat doen in de horeca.

Super!

Super!! Fijne uitleg en goede sfeer. Veel ruikte voor vragen en een lekkere lunch erbij.

29 juillet 2025

Beste Veer,

Wat een superleuke review, dank je wel! 🌟
Geweldig om te horen dat je zo positief was over de uitleg, de sfeer én natuurlijk de lunch. 😊

Onze trainer Annette zal het ook heel fijn vinden om te lezen dat haar duidelijke uitleg en ruimte voor vragen zo gewaardeerd werden. Ze zet zich altijd met veel enthousiasme in voor elke cursist!

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne! 🥳

Heel veel succes en plezier gewenst in je verdere horecacarrière.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vond het een erg fijne training

Vond het een erg fijne training, ook in de filmpjes werd alles rustig uitgelegd en kon het ook zo vaak terug kijken als ik wil. Dus top!

28 juillet 2025

Beste Sieze,

Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over de training, bedankt voor je mooie woorden! 🙌

Heel goed dat je gebruik hebt gemaakt van de mogelijkheid om de video's op je eigen tempo (en zo vaak als je wilde) terug te kijken, precies waarvoor we ze hebben ontwikkeld. 😊

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne! 🎉

Namens het hele HSN team wensen we je heel veel succes en plezier in je verdere carrière in de horeca. Mochten we in de toekomst nogmaals iets voor je kunnen betekenen, dan zijn we je graag weer van dienst!

Was goed geregeld

Was allemaal goed voor elkaar en werd goed en duidelijk les gegeven

1 juillet 2025

Beste Dennis,

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Leermeester! 🎓🙌

En bedankt voor je mooie woorden, super dat je zo tevreden bent over de SVH Leermeester cursus en onze trainer Cristel.

Goed, duidelijk en praktisch geregeld: precies zoals het hoort als je straks zelf anderen gaat begeleiden!

Heel veel succes als Leermeester en veel plezier met het begeleiden van leerlingen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel en makkelijk te leren.

De online cursus werd op een leuke manier gepresenteerd en was erg leerzaam.

27 juillet 2025

Beste Edgar,

Wat fijn om te horen, dank je wel! 🎉
Snel, makkelijk én leerzaam, dat is precies wat we willen bieden met onze online HACCP Video video training. Super dat het zo goed is bevallen!

Gefeliciteerd met het behalen van je HACCP Certificaat en succes met alles wat je gaat doen in de horeca!

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik ben tevreden Met de filmpjes en…

Ik ben tevreden Met de filmpjes en boeken, de uitleg was goed

9 juillet 2025

Beste Maureen,

Dank je wel voor je fijne reactie! 😊
Super om te horen dat je tevreden bent en dat de videos en het SVH Theorieboek Sociale Hygiëne je goed hebben geholpen. Duidelijke uitleg maakt het leren zoveel makkelijker, en dat is precies wat we willen bereiken!

Veel succes verder, en wie weet tot ziens bij een volgende training!

De spoedcursus Sociale Hygiene Video Training

De spoedcursus SVH met de video training was erg duidelijk en overzichtelijk. De video's maakten het makkelijk om de stof goed te leren en onthouden. De cursus laat ook zien hoe belangrijk sociale hygiëne in de horecabranch is. Ik raad deze cursus dan ook zeker aan!

22 juillet 2025

Beste Dyon,

Wat een mooie review, dank je wel! 😊
Fantastisch om te horen dat de video’s je zo goed hebben geholpen en dat je de waarde van Sociale Hygiëne in de horeca nu nóg beter begrijpt. Daar doen we het voor!

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne en heel veel succes in de praktijk!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus