Lisez les avis des autres
Jeg har kendt Anja og Hudplejeklinikken siden Nygade. Bliver altid mødt af et fantastisk smil, dejligt atmosfære, rolig og afslappet miljø, kompetent og professionel behandling samt gode råd og ve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg kan varmt anbefale Anja. Hun er simpelthen så sød, omsorgsfuld og utrolig dygtig til sit arbejde. Man føler sig virkelig tryg og godt taget hånd om fra det øjeblik, man træder ind ad dør... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Hudplejeklinikkken får du altid profesionel behandling og vejledning - da jeg udover den verdens anerkendte uddannelse hos Cidesco har 29 års erfaring indenfor hudpleje. Mit speciale er løsnings orienteret hudpleje med afsæt i behandlinger og vejledning i Dermalogicas innovative produkter.
Coordonnées de contact
St. Kirkestræde 10, 4800, Nykøbing f , Danemark
- info@hudplejeklinikken.dk
- hudplejeklinikken.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Fin hudbehandling hos Anja Kurek
Jeg byttede tidligere på ugen mit gavekort med en times hudbehandling hos Anja. Det var en god oplevelse. Anja virker kompetent og empatisk, hun forbereder mig løbende på, hvad hun gør, og hvad formålet er. Hun har også check på mig som kunde.
Tiden gik hurtigt, og jeg var yderst tilfreds med Anjas behandling, det får hun lov til igen.
Super perfekt
Intet negativt at sige om hverken Anja eller behandlinger. 🌸
Kan varmt anbefale stedet til andre ❤️
Skøn oplevelse!
Skøn oplevelse! Virkelig lækker, dejlig og hyggelig behandling. Målet er nu helt sikkert at komme oftere end med 5års mellemrum.

Jeg er kæmpe fan
Jeg er kæmpe fan af Anja og Hudplejeklinikken - serviceminded, professionel, vildt dygtig, smilende, guidende, stor faglig og menneskelig viden - og alt foregår i de fineste omgivelser. Kunne jeg giver flere stjerner 🌟, så ville jeg gøre det.

Réponse de Hudplejeklinikken
Jeg har været kunde hos Anja i over 30…
Jeg har været kunde hos Anja i over 30 år og har altid fået en god og professionel behandling. Jeg kan varmt anbefale klinikken. Anja er et utroligt varmt og sympatisk menneske

Réponse de Hudplejeklinikken
Efter i lang tid at have følt at min…
Efter i lang tid at have følt at min hud var blevet trist og grå, besluttede jeg mig for at gøre noget ved det.
Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det var Hudplejeklinikken og Anja som jeg ville benytte. Klinikkens hjemmeside og beliggenhed oser bare af lækkert og velbehag.
Anja gav mig den bedste velkomst og en super ansigtsbehandling. Så da jeg forlod klinikken efter behandling, var det med en god følelse og med tydelig forandring i min hud. Der var kommet en helt ny gnist og friskhed.
Så jeg har bestemt mig for, at jeg vil komme hos Anja regelmæssigt så ikke min hud igen bliver trist og gammel.
Bh fra Eva Lykke

Réponse de Hudplejeklinikken
Virkelig gode behandlinger hver gang
Virkelig gode behandlinger hver gang , jeg er kommet hos Anja i 27 år
God vejledning i produkter , energi og behandling
Kan varmt anbefales
Bh.
Bendte

Ærligt og afprøvet
Hos Anja får du den ærlige mening og den gode behandling.
Anja har ikke “bare” produkter i sin klinik. Det er produkter hun selv kan stå inde for, og det gør en stor forskel for mig.
Anja er en jeg stoler på. For her er der ikke bare en sludder for en sladder. Her er der mening bag ord og indhold.
Jeg anbefaler Anjas ekspertise til hver en tid.

Jeg kan varmt anbefale Anja
Jeg kan varmt anbefale Anja.
Hun er simpelthen så sød, omsorgsfuld og utrolig dygtig til sit arbejde. Man føler sig virkelig tryg og godt taget hånd om fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Hun er grundig, professionel og har en fantastisk evne til at lytte og tilpasse behandlingen til min hud og behov.
Det mærkes tydeligt, at hun brænder for det, hun laver, og hendes faglighed er virkelig imponerende. Samtidig er hun bare et skønt menneske, som gør enhver behandling til en dejlig og afslappende oplevelse. 🥰
Jeg går altid derfra med følelsen af, at min hud er blevet forkælet og “tanket op” på ny.. ❤️
De varmeste anbefalinger herfra – jeg glæder mig allerede til næste behandling!

En utrolig god oplevelse
Generelt en helt enestående oplevelse.
Anja er fagligt dygtig og formår samtidig at skabe en varm og meget imødekommende stemning.
Jeg følte mig fantastisk godt tilpas efter behandlingen og kommer glad og gerne igen.

En skøn oplevelse
Anja er så imødekommende og behagelig at være sammen med. Fuld tillid til at man får den skønneste behandling.
Der gives professionel vejledning og råd.
1000 tak for en fantastisk behandling.

Réponse de Hudplejeklinikken
Anjas klinik er absolut også for mænd
Anjas klinik er absolut også for mænd. Nemlig, ja! Jeg er kommet hos Anja i en del år efterhånden. Klinikken er altid super pæn, ren og indbydende. Anja er et af de rareste mennesker, jeg har mødt. Alt foregår virkelig professionelt, og på samme tid indbyder Anjas behagelige væsen til de mere personlige snakke om skoleverdenen, børn, ferierejser og meget andet. Jeg ved ikke helt, hvor lang tid en behandling som min tager, for tiden forsvinder lidt, når man ligger på briksen i Anjas klinik.
Topkarakterer herfra!

Den bedste Hudplejeklinik
Jeg har kommet på Hudplejeklinikken gennem flere år og jeg elsker det❤️Anja har styr på alt med huden og har et enormt højt faglighed og den dejligste service. Anja gør alt for du føler dig velkommen og tryg.
Book en tid og du vil ikke fortryde det🙏🏻

Réponse de Hudplejeklinikken
Jeg havde en skøn oplevelse hos…
Jeg havde en skøn oplevelse hos hudplejeklinikken. Ansigtbehandlingen var meget grundig og jeg følte mig i trygge hænder hos Anja. Efter behandlingen kunne jeg se, at min hud havde haft brug for behandlingen og jeg vil helt sikkert komme igen.

Fantastisk og professionel oplevelse
Jeg har kendt Anja og Hudplejeklinikken siden Nygade.
Bliver altid mødt af et fantastisk smil, dejligt atmosfære, rolig og afslappet miljø, kompetent og professionel behandling samt gode råd og vejledning. Et skønt pusterum fra hverdagens travlhed.
Anja, du har så meget fortjent 5 ud af 5 stjerner.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg havde den skønneste oplevelse hos Hudplejeklinikken. Ansigtsbehandlingen var utrolig afslappende, og jeg følte mig virkelig i trygge og kompetente hænder hos Anja.
Jeg fik også en masse gode og brugbare råd til min hudplejerutine samt vejledning om, hvilke produkter der passede bedst til min hud.
Jeg kommer helt sikkert igen🩵

Réponse de Hudplejeklinikken
Anja er super professionel og et rart…
Anja er super professionel og et rart menneske. Hun behandler både problemsteder og hjælper med at finde en god daglige rutine derhjemme til at pleje og nære huden. Jeg kan kun anbefale at besøge klinikken, omend man søger hjælp eller blot vil forkæle sig selv en dag.

Réponse de Hudplejeklinikken
Mit besøg hos Anja i hudplejeklinikken…
Mit besøg hos Anja i hudplejeklinikken er nok noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid. Meget kompetent og behagelig behandling, fik råd og vejledning som jeg har fulgt lige siden og min hud har aldrig haft det bedre end nu. Tak for det Anja ❤️

Réponse de Hudplejeklinikken
Anja er meget kompetent og god til at…
Anja er meget kompetent og god til at give råd og vejledning. Der er en rigtig god atmosfære i klinikken. Mine bedste anbefalinger – 5 stjerner fra mig! 🤩❤️”

L’expérience Trustpilot