Hudplejeklinikken Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg byttede tidligere på ugen mit gavekort med en times hudbehandling hos Anja. Det var en god oplevelse. Anja virker kompetent og empatisk, hun forbereder mig løbende på, hvad hun gør, og hvad formå... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kendt Anja og Hudplejeklinikken siden Nygade. Bliver altid mødt af et fantastisk smil, dejligt atmosfære, rolig og afslappet miljø, kompetent og professionel behandling samt gode råd og ve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Anjas klinik er absolut også for mænd. Nemlig, ja! Jeg er kommet hos Anja i en del år efterhånden. Klinikken er altid super pæn, ren og indbydende. Anja er et af de rareste mennesker, jeg har mødt. A... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale Anja. Hun er simpelthen så sød, omsorgsfuld og utrolig dygtig til sit arbejde. Man føler sig virkelig tryg og godt taget hånd om fra det øjeblik, man træder ind ad dør... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Clinique dermatologique

Écrit par l'entreprise

Hos Hudplejeklinikkken får du altid profesionel behandling og vejledning - da jeg udover den verdens anerkendte uddannelse hos Cidesco har 29 års erfaring indenfor hudpleje. Mit speciale er løsnings orienteret hudpleje med afsæt i behandlinger og vejledning i Dermalogicas innovative produkter.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Anja er super dygtig

Anja er meget sød og imødekommende, og laver en fantastisk behandling. Rigtig god vejledning,cremer og super god service, har købt en ansigt/facial mask, giver super gode resultater. Jeg var meget glad og tilfreds..

20 novembre 2025

Tusind tak kære Susanne 💖
Det har ikke altid været velvære for dig at ligge på briksen - men du holder ud hver gang - og gør det super flot hjemme også. Det ser man tydeligt på din hud nu😍

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er altid en fornøjelse at komme til…

Det er altid en fornøjelse at komme til behandling og vejledning hos Anja. Jeg bliver guidet grundigt i produkterne, og hvordan jeg skal behandle min hud - og kan tydeligt mærke en forskel. Derudover er Anja virkelig behagelig at komme hos, jeg føler mig altid taget godt imod, lyttet til og der er også plads til at grine sammen. Jeg har kun positive ting at fortælle om Anjas hudplejeklinik!🤩

4 mai 2025

Réponse de Hudplejeklinikken

Tusind mange tak for din varme og positive tilkendegivelse kære Freja❤️
Det er mig en fornøjelse at have dig på briksen 🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

Hos Anja på Hudplejeklinikken i…

Hos Anja på Hudplejeklinikken i Nykøbing Falster får man altid en ærlig og professionel vejledning. Man føler sig altid velkommen, og hun har gjort en kæmpe forskel for min datters hud. Kæmpe anbefaling herfra 🥰

9 avril 2025

Kære Lone & Kirstine.
Sikke en dejligt anmeldelse at få❤️
Tak fordi I viser mig tilliden til at problemløse og behandle- og for mange års loyalitet. Det sætter jeg enormt meget pris på. ❤️❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid dejligt at komme der og meget…

Altid dejligt at komme der og meget imødekommen og yderst kompetent

16 avril 2025

Réponse de Hudplejeklinikken

Kære Per: Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive de pæne ord 🙏🏼
Og på gensyn næste gang vi ses i klinikken ☺️

Stor anbefaling

Stor anbefaling, professionel og yderst behagelig service.

2 avril 2025

Réponse de Hudplejeklinikken

Tusind tak Nicolai - er glad for at du valgte min klinik til at afhjælpe dine udfordringer med huden 🥰
Du er altid velkommen tilbage 🤗

Pro skin behandling

Anja er meget sød og imødekommende, og laver en fantastisk behandling. Rigtig god vejledning, og jeg var meget glad og tilfreds, da jeg gik derfra. Kan varmt anbefales.

23 mars 2025

Réponse de Hudplejeklinikken

Tusind mange tak for din søde anmeldelse kæreste Anne💖 Altid hyggeligt når du er til behandling 💗

Super god service

Super god service, fantastisk behandling, skønne cremer m.m. Rigtig god vejledning i pleje af min hud.Dejlige omgivelser og Anja er bare fantastisk sød , dygtig og professionel . Kommer altid glad igen når jeg trænger til forkælelse.

27 mars 2025

Kære Tine🌸
Det er jo præcis sådanne søde ord der gør mit arbejde til en kæmpe fornøjelse; tusind mange gange tak ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Utrolig sød, professionel og imødekommende

Anja er super professionel og utrolig imødekommende.
Jeg har altid været plaget af skæleksem. Den holdes i den grad nede, efter jeg er kommet i behandling hos Anja. Her er gode råd og fantastisk vejledning i højsædet.
De produkter som Anja forhandler samt den vejledning hun giver, virker ganske enkelt.
Jeg er en yderst tilfreds og glad kunde 👏🏻

12 mars 2025

Kære Jackie.
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse - det varmer i hjertet at blive rost for det arbejde jeg brænder så meget for. Altid en fornøjelse 💖

Flot arbejde

Flot arbejde, sød betjening, rimelig pris

28 février 2025

Tusind tak kære Grethe ☺️
Glad fordi du havde en positiv oplevelse ❤️

En god oplevelse.

Jeg fik en rigtig god behandling af Anja. Hun er en professionel, kompetent og varm person. Jeg følte mig i sikre hænder og fik god vejledning om produkterne.
Forretningen fremstår ren, velholdt og velorganiseret.

28 février 2025

Réponse de Hudplejeklinikken

Tusind mange tak for din flotte anmeldelse - den betyder rigtigt meget ♥️

Vidunderlig ansigtsbehandling hos Anja

Vidunderlig ansigtsbehandling hos Anja. Nye produkter, indslusning og lysterapi. Et par timer i top professionelle hænder. Tusind tak for en dejlig oplevelse.

7 février 2025

Réponse de Hudplejeklinikken

Tusind mange tak for din dejlige anmeldelse ♥️ Det var en fornøjelse at have din hud i mine hænder ♥️

Noté 5 sur 5 étoiles

Personlig rådgivning og trygge hænder

Hvis du leder efter en ægte hverdagsforkælelse og professionel rådgivning, som er personlig og tilpasset dig, så er du landet det helt rette sted. Normalt skriver jeg ikke anmeldelser, men jeg måtte gøre en undtagelse, for efter Anjas rådgivning er min hud langt bedre, end den har været før, fordi jeg fik skræddersyet et program, som passer mig. Og især efter et par måneder ser jeg virkelig en forskel. Tak, Anja for at gøre en stor forskel for mig🙏🏼

17 octobre 2024

Professionel og personlig behandling

Anja er både sød og dygtig, og jeg føler mig altid godt og professionelt behandlet og altid med gode råd til at passe godt på min hud.

17 octobre 2024

Réponse de Hudplejeklinikken

Kære Elin💖 Tusind mange tak for din fine anmeldelse - den er jeg meget glad for.
Tak for tilliden til at lade mig behandle din hud🤗

Professionel og kompetent behandling

Jeg har haft mit første, men bestemt ikke sidste besøg i Hudplejeklinikken v/ Anja 🌺
Det var en virkelig god oplevelse - Anja gav mig kompetent og professionel vejledning til netop mit behov for hudpleje og valg af produkter 🤗
Selve behandlingen var skøn og afslappende og Anja gav sig god tid til at forklare processerne undervejs, så jeg gik derfra med en dejlig følelse af velvære 🥰

12 octobre 2024

Réponse de Hudplejeklinikken

Tusind mange tak for de pæne ord Bettina💖 Det var en fornøjelse at få lov til at behandle dig - og du er hjerteligt velkommen tilbage 🤗

Dejlig ambiente

Ejeren af klinikken er bare sød og meget professionel. Jeg er kommet på klinikken gennem mange år og har altid fået en meget fin behandling. Man får gode råd uden at føle sig presset til at købe klinikkens produkter.

19 septembre 2024

Réponse de Hudplejeklinikken

Tusind tak for den søde anmeldelse kære Anne🫶🏽 - og fordi du prioriterer den lange vej til netop min klinik 💖

Noté 4 sur 5 étoiles

Hyggelig og venlig behandler

Hyggelig og venlig behandler. Havde dog fået rød næsetip.

26 septembre 2024

Kære Laila.
Tak for den fine anmeldelse - og undskyld for den røde næse 🙏🏼🤭
Håber vi ses igen 🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en fornøjelse at komme op hos…

Altid en fornøjelse at komme op hos Anja. Service og venlighed er i top fra man kommer til man går. Anja er så sød og behagelig at snakke med! Anja og hudplejeklinikken kan varmt anbefales!

10 octobre 2024

Tusind tak kære Rikke - for den fine anmeldelse 🩷🩷

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en fantastisk oplevelse i…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse i Hudplejeklinikken, St.Kirkestræde v/Anja.
Behandlingen var yderst professionel, da Anja har en stor faglig viden, og kendskabet til produkter var i top.
Anja var ikke kun serviceminded, men har også en god personlighed, hvilket gjorde besøget endnu mere behageligt.
Jeg kan varmt anbefale klinikken til alle, der ønsker en førsteklasses behandling.
Birthe

9 octobre 2024

Réponse de Hudplejeklinikken

Af hjertet tak for de søde ord, som jeg sætter meget pris på🙏🏼
❤️

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus