Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Although not cheap, I bought Humble One Smart and integrated it perfectly in my Philips Hue environment. Adding Philips Hie Switches can be tricky since almost instantly they connect to the Humble but... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Flattering light achieved at The Park restaurant on Queensway, London, courtesy of The Humble Two table light. Had to have one for myself. To continue the flattering illusion normally only achieved b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een glazen kapje was gebroken, nu vervangen door een metalen, prima. Dit kapje bleek na ontvangst op een duurzame manier verpakt te zijn, alleen karton en papier, geen plastic. Kapje zelf zat weliswaa... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Hello! We’re Humble and we make portable mood lights with a friendly spirit that are easy to place, easy to use, easy to love.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel tevreden over de service…

Ik ben heel tevreden over de service van Humble Lights. Ik had een probleem met een bestelling, en ben door zowel het magazijn als het kantoor zeer correct en persoonlijk te woord gestaan. Een heel prettig bedrijf, ik kan niet anders zeggen dan dat dit een heel positieve ervaring is.

23 octobre 2025
Avis spontané

Beste Wietske,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service!
We vinden het belangrijk dat iedere klant goed geholpen wordt, dus het doet ons erg goed dat dit ook zo is overgekomen. Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring te delen, dat waarderen we enorm!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi lampje met chique uitstraling

Mooi lampje met chique uitstraling. Sfeerlicht met 3 standen en eenmaal opgeladen een lange (batterij)duur. Snel geleverd en goed verpakt. Wel aan de prijs, maar dan heb je ook echt kwaliteit.

18 septembre 2025

Beste Monique,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze lampjes. Veel plezier met uw aankoop.

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle verzending, redelijke prijs reserve onderdelen

Snelle verzending. Bestelde reserve onderdelen die niet duur zijn maar reden is dat de Humble Two nogal gevoelig is voor afbreken pootjes ledlampjes.

5 octobre 2025

Beste Mattheus,

Bedankt voor je review en je bestelling! Fijn om te horen dat de verzending snel verlopen is. We begrijpen je opmerking over de pootjes van de ledlampjes bij de Humble Two, het klopt dat deze wat kwetsbaar kunnen zijn. We waarderen je feedback. Mocht je in de toekomst opnieuw onderdelen nodig hebben of vragen hebben, laat het ons gerust weten!

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect en een mooi lampje

Perfect en een mooi lampje. Snel bezorgd ook 👍🏻

10 septembre 2025

Beste Juliette en Arnoud,

Bedankt voor jullie positieve review. Veel plezier met uw aankoop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super blij met mijn lampjes

Ik ben erg blij met de lampjes die ik heb. Ik heb 2x de humble firefly en een humble bee gold. Ze geven mooi licht en zijn van mooi materiaal gemaakt. Ze doen het ook erg lang op één keer opladen.

4 septembre 2025

Beste Vivian,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw lampjes! De Humble Firefly en Humble Bee Gold zorgen inderdaad voor een warme sfeer, en we zijn blij dat het design en de lange batterijduur u bevallen. Hartelijk dank voor uw mooie review, we wensen u nog veel plezier van uw aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

Humble Lights is kwaliteit (het produkt én de service)!

We hebben er twee mooie lampjes gekocht, die zijn echt prachtig, wat een kwaliteit!
De communicatie van de klantenservice was ook voorbeeldig, ja .. het kan dus nog!
We zullen er zeker nog andere lampjes aanschaffen.
Een échte aanrader!

17 septembre 2025

Beste Fabrice,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste woorden!
We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent over zowel onze lampen als onze service. Daar doen we het voor!

Noté 3 sur 5 étoiles

Duur

Mooi design maar de lamp geeft erg weinig licht. Prijs/kwaliteit valt daardoor erg tegen

14 septembre 2025

Beste Steenman,

Hartelijk dank voor uw review en uw aankoop bij ons. Fijn om te horen dat het design van de lamp u aanspreekt. Jammer dat het lichtniveau niet aan uw verwachtingen voldoet.

Onze draadloze sfeerlampen zijn bewust ontworpen als alternatief voor kaarslicht, met een zachte, warme gloed die gericht is op het creëren van sfeer, in plaats van functionele verlichting. We begrijpen echter dat dit niet voor iedereen de juiste oplossing is.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kwaliteit en prijs is in verhouding

Kwaliteit en prijs is in verhouding. Accu werkt lang mooi licht

18 août 2025

Beste Roy,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en dat de accu lang meegaat. We wensen u veel plezier met uw Humble lampje.

fijne mooie sfeerlamp

vanwege het opladen geen 5 sterren. omdat als hij helemaal vol geladen is, slechts 10 seconden alle lampjes blijven branden. dit zie je niet altijd. met als gevolg dat hij te lang opgeladen wordt. kan makkelijk opgelost worden door de 3 lampjes te laten branden als hij vol zit

6 août 2025

Klantvriendelijk in ruime zin

Klantvriendelijk in ruime zin. Doen veel moeite om alles naar wens te laten verlopen.

31 août 2025

Heel fijn te horen! Daar doen we het voor. Alle goeds, Team Humble

Goede nazorg

Één lamp deed het niet naar behoren, maar na telefonisch contact met duidelijke uitleg was het probleem goed en snel opgelost.
Prettige ervaring.

24 juillet 2025

Beste Anna,

Bedankt voor uw review!

Vervelend om te horen dat één van de lampen in eerste instantie niet naar behoren werkte, maar fijn dat we u snel konden helpen met een passende oplossing. We doen ons best om altijd duidelijke en snelle service te bieden, en we zijn blij dat u dit als prettig heeft ervaren.

Veel plezier met uw lampje!

Noté 2 sur 5 étoiles

Beide lampen defect

Beide lampen bleken (na volledig opladen op de dag van levering) helaas defect. De vormgeving is overigens geweldig; ik vond het heel jammer dat ik ze moest terugsturen.
(29-07 meldt Humble dat de batterijen mogelijk in slaapstand waren gegaan; kan gebeuren als ze lang uit hebben gestaan... dan LIJKT alsof de lamp niet werkt. Op te lossen door een batterij-reset.
Maar dat was dus niet het geval; ik had ze net in huis.)

21 juillet 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw review. Wat jammer om te horen dat u de indruk had dat beide lampen defect waren.

Het is goed mogelijk dat de batterijen in slaapstand zijn gegaan, dat kan gebeuren als het lampje voor een langere tijd uit heeft gestaan. In dat geval lijkt het alsof de lamp niet werkt, terwijl dit eenvoudig op te lossen is doormiddel van een batterij reset.

Mocht u in de toekomst opnieuw interesse hebben in onze lampen, dan helpen wij u uiteraard graag verder, ook met tips voor het eerste gebruik. Nogmaals bedankt voor uw feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

het bedrijf biedt prachtige producten…

het bedrijf biedt prachtige producten aan, maar vooral hun service is perfect. Ik kreeg een lamp die het niet bleek te doen, bij het retourneren raakte dit pakket zoek (schuld DHL) maar zonder problemen kreeg ik toch een nieuw lampje, die het wel doet! erg fijn. communicatie ook prima.

29 mai 2025

Beste Janny,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten én onze service. Vervelend dat het pakketje zoekraakte, maar we zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen en dat het nieuwe lampje goed werkt.

Nogmaals dank voor je fijne review. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Supermooie artikelen van HOGE …

Supermooie artikelen van HOGE kwaliteit. Vlotte, goed verpakte verzending.

2 mai 2025

Beste Robert,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze lampen en de snelle, zorgvuldige verzending. We wensen u veel plezier met je aankoop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Correcte levering en communicatie ondanks vertraging door de transporteur.

De levering liep wat vertraging op door de vervoerder, maar de communicatie hierover met humble verliep vlot en correct.
Uiteindelijk de levering in goede orde ontvangen!

3 avril 2025

Beste Wouter,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Onze excuses voor de vertraagde levering. Wij zijn verheugd te horen dat het contact met onze klantenservice naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw Humble lampje.

Snel en goed!

Het artikel werd snel geleverd en was precies zoals op de site stond.

15 avril 2025

Beste Bert,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. .

Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Team Humble

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus