Although not cheap, I bought Humble One Smart and integrated it perfectly in my Philips Hue environment. Adding Philips Hie Switches can be tricky since almost instantly they connect to the Humble but... Voir plus
vanwege het opladen geen 5 sterren. omdat als hij helemaal vol geladen is, slechts 10 seconden alle lampjes blijven branden. dit zie je niet altijd. met als gevolg dat hij te lang opgeladen wordt. kan... Voir plus
Flattering light achieved at The Park restaurant on Queensway, London, courtesy of The Humble Two table light. Had to have one for myself. To continue the flattering illusion normally only achieved b... Voir plus
Een glazen kapje was gebroken, nu vervangen door een metalen, prima. Dit kapje bleek na ontvangst op een duurzame manier verpakt te zijn, alleen karton en papier, geen plastic. Kapje zelf zat weliswaa... Voir plus
Hello! We’re Humble and we make portable mood lights with a friendly spirit that are easy to place, easy to use, easy to love.
Koivistokade 74B, 1013BB, Amsterdam, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Snel reageren op mail en beschadigde verzending direct opgelost

Réponse de Humble Lights
Het lampje was gestuurd naar een DHL Servicepoint waar het niet was aangekomen. Ik heb gebeld met Humble Lights. Toen werd er meteen een nieuwe opgestuurd, die ik na 2 dagen kon ophalen.
Het lampje ziet er heel mooi uit en geeft super licht.

Réponse de Humble Lights
Makkelijk besteld, vlug geleverd. Leuk lampje, ik bestel er zeker nog eentje

Réponse de Humble Lights
goede, correcte informatie. snelle verzending en een mooi product.

Réponse de Humble Lights
Goede producten, snelle verzending. De lampjes zijn repareerbaar, waar zie je dat nog?

Réponse de Humble Lights
Fijne lampjes en branden lang, snelle levering. Heb er meerdere in de woonkamer staan.

Réponse de Humble Lights
Geweldige lamp. Multi-inzetbaar! Binnen en buiten te gebruiken, daar waar je wil. Gemakkelijk op te laden.
Product is mooi verpakt en wordt geleverd zoals afgesproken.

Réponse de Humble Lights
Maakt alle belofte waar tot nu toe. Mijn enige punt van kritiek is het erg korte laadsnoer. Dat kan beter bij een premium brand. (Snap dat ze graag een lader 'upsellen')

Réponse de Humble Lights
In se niks verkeerd met de lichten. Sfeervol enzo. Maar te duur voor wat het is en ook sneu dat je ze enkel aan de onderkant kan aan - of uitzetten.

Réponse de Humble Lights
Mooi lampje, maar matige gebruikersinstructie. De functie van de RC toets voor batterij wordt niet beschreven. Navraag bij klantenservice laat weten dat het om de resterende lading gaat maar vertelt er niet bij hoe dat te zien is en laat het lampje nu laag staan, en zodanig gedraaid waardoor de ledjes niet te zien zijn.

Réponse de Humble Lights
De Humble Bug had een Bug hij deed het niet. Naar Humble gebeld en tel nummer ingesproken. Binnen paar uur belde Alexa van Roermund en heeft mij oa via het sturen van een video prima geholpen. Bovendien nog een adapter opgestuurd. Toppy 👍👍👍

Réponse de Humble Lights
Der Sockel der Humble One sieht zwar nach Holz aus, besteht aber aus Plastik - das wirkt leider etwas billig.
Het is een mooi lampje waarvan de batterij erg lang meegaat voordat je opnieuw moet laden. Geeft sfeervol licht en ziet er stijlvol uit.
Minpunt is wel dat het klepje dat de opening om te laden verbergt, niet goed toehoudt en een beetje naar buiten blijft steken. Dat is jammer.

Réponse de Humble Lights
Lampje werd binnen twee dagen bezorgd. Kapje was helaas beschadigd maar heb n nieuw kapje ontvangen. Goed en snel opgelost!