Hundens Univers Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles pour animaux

Écrit par l'entreprise

Hundefrisør, butik og webshop. Hos Hundens Univers prioritere vi æstetik, kvalitet og atmosfære aller højst. Det skal være nemt at finde de helt rigtige ting til dig og din hund, uden at du skal være i tvivl om du vælger rigtigt. Kvaliteten på de produkter vi har skal ikke være til at tage fejl af. Et læderhalsbånd skal se lækkert ud og være blødt - gerne med en matchende line. En seng skal holde i mange år. En hundetaske skal være rumlig og behagelig. En sele skal sidde anatomisk godt - det er trods alt din hunds “gå tur tøj”. Og samtidig må det selfølgelig også gerne se ordenligt ud. Rigtig mange har de sidste år fået sig et ekstra familiemedlem. Hundene fylder rigtig meget. Både i vores hverdag og den måde som vi prioritere dem på, men særdeles også i vores hjem. De har både kurve, skåle og legetøj som helst skal kunne rodes ud men også gerne tilbage så der er orden i tingene. Alt dette kan nemt komme til at forstyre i pang farver og plastik som måske ikke lige passer ind i resten af indretningen. Og hvor er de her pangfarvede plastikting produceret? Hvad indeholder de? Alt dette behøver du ikke at bekymre dig om. De produkter som du kan finde hos os er nøje udvalgt og gennemprøvet. Intet skal være tilfældigt, bare fordi det er en hund. Er du i tvivl om nogle af de ting som du kan se på vores webshop, så har vi en fysisk butik på Sluseholmen i København som du er meget velkommen til at komme forbi og besøge.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Altid en god oplevelse!

Vi er gennem nu tre år, kommet hos Hundens Univers med vores hund Lily, og bliver altid mødt med smil og godt humør. Klipning er altid smukt og professionelt udført og vigtigst af alt, vores hund er altid super glad!

Udover behandling og klipning finder vi udvalg af udstyr, godbidder og foder i en fantastisk kvalitet.

Vi kan varmt anbefale Hundens Univers til andre.

1 juillet 2026

Bedste oplevelse - hver gang

Det er altid en positiv oplevelse at aflevere og hente Alfred (13 år gammel Shih-tzu) hos jer. Alfred er aldrig trykket som han var hos tidligere frisører når vi henter ham. Han er altid så fin når I har haft ham under behandling, og vi kan kun give jer den allerbedste anbefaling. Virkelig dejlig oplevelse - både for hund og ejer!

30 juin 2026

Varmeste anbefalinger af Hundens Univers

Gaia, vores skønne Golden doodle er blevet klippet af Didde og Emilie gennem mange år. Vi er fulgt med fra Søborg hovedgade, Islands brygge og nu til den dejlige salon på Jægersborg allé. Det er der grunde til; en enestående omsorg for og forståelse af den enkelte hund, og tårnhøj kvalitet i klipningerne. Gaia er altid blevet taget imod med stor gensynsglæde, og forståelse for hendes lidt tilbageholdende gemyt. Hun har været fuldstændig tryg, og her på hendes ældre dage er der taget stort hensyn til hendes forskellige udfordringer. Vi har altid hentet en meget smuk og glad hund, og der har altid været tid til en lille opfølgende snak🥰
Gaia’s fine klipning er ofte blevet komplimenteret, og vi har sendt mange til Didde, Emilie og Nicklas❣️
Vi kan på det varmeste anbefale Hundens Univers🐕‍🦺🐩🦮

15 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Søde, tålmodige og dygtige!

Super sted. Søde mennesker og dygtige hundefrisører. Jeg kører til Hundens Univers, hver gang min hund, Kalle, skal klippes eller have klippet negle, fordi han føler sig tryg hos dem. Han bryder sig ikke om at blive håndteret, men de behandler ham med forståelse og tålmodighed. Vi har prøvet andre hundefrisører, men kun hos Hundens Univers har jeg ro i maven, når jeg afleverer ham.
Tak for god behandling :)

23 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er kommet hos Didde siden hun…

Jeg er kommet hos Didde siden hun åbnede i Søborg og jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden hende/dem.
Så professionelle, søde, dygtige og så føler både vi og Bailey os meget, meget trygge

30 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Betaling

Utilfreds med forløb omkring aflysning
Har ikke prøvet selve behandlingen.

15 juin 2025
Logo de Hundens Univers

Réponse de Hundens Univers

Hej Anne,
Det er vi selfølgelig ærgerlige over at du er, men retningslinjerne ifm. afbestilling står tydeligt beskrevet og påmindet undervejs inden aftalens start, hvori du er ansvarlig for at aftalen er slettet korrekt.
Står du stadig tilbage med tvivl kan du læse vores betingelser på hjemmesiden eller du er velkommen til at ringe til os.
Mvh Hundens Univers.

Altid meget tilfreds

Altid meget tilfreds. Hos Hundens Univers er de utrolig imødekommende og giver sig altid god tid, når man kommer med sin hund. De er de sødeste og dygtigste, og det mærkes at de godt kan lide hundene.

11 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Karla har for første gang været hos…

Karla har for første gang været hos Didde til klip.. Vi fik en god snak først og jeg følte mig helt tryg ved at aflevere hende..Hun er bare blevet så fin, meget flot klipning og hun har allerede fået meget ros af dem vi møder. Stort tak herfra. Karla og Lene 🐾🐾

12 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

En frisør i verdensklasse!

En hundefrisør der er alle pengene værd! En fantastik oplevelse for både hund og ejer. Vi forlader altid salonen yderst tilfreds og imponeret, med glade, yndige hundesnuder.

Både hunde og ejere sætter kæmpe pris på oplevelsen, resultat og venligheden! Vi er kun kommet hos Hundensunivers og lader ikke andre klippe hundebørnene!

4 juin 2025

Frank elsker Didde og Co

Frank elsker Didde og Co.

Jeg har fulgt Didde siden hun startede i Søborg og siden hen vokset sig til nu at være på jærgersborg alle i Charlottenlund. Jeg har kun rod til hende. Min Frank elsker at komme der og jeg får så meget ros for måden de klipper på. Kæmpe anbefaling herfra.

21 mai 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus