Hundogtraening Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk jagttræning

Jeg har gået til jagthundetræning hos Karen Frost fra Hund & Træning og hvor er det befriende at arbejde med moderne træningsmetoder inden for et felt der stadig er domineret af stramme slipliner og straf. Samtidig har alle mine hvalpe- og unghundetrænere været uddannet fra Hund & Træning, ikke noget jeg bevidst gik efter - bare tilfældigt - og jeg har kun positivt at sige om dem.

3 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Misinformation, og fordomsfuld undervisning!

Jeg må indrømme, at jeg er både overrasket og skuffet over at se, at en uddannelse, der burde bygge på moderne viden om hundeadfærd, stadig anvender betegnelsen “kamphunde” som en faglig kategori i undervisningen.

På en af undervisningsslidesene bliver racer som Staffordshire Bull Terrier, Amerikansk Staffordshire Terrier, Bull Terrier og Pitbull Terrier samlet under overskriften “Kamphunde”. Det er efter min mening et godt eksempel på, hvorfor hundeverdenen stadig kæmper med fordomme og stigmatisering af bestemte racer.

Ja, nogle af disse racer har historiske rødder i hundekampe. Det er der ingen seriøse hundeejere, der benægter. Men historisk anvendelse er ikke det samme som en moderne, faglig klassifikation. Vi kalder heller ikke schæferen for “krigshund”, fordi den har været brugt militært, eller labradoren for “jagthund” som en beskrivelse af dens personlighed, hvis den aldrig har været på jagt.

Moderne forskning i hundeadfærd viser igen og igen, at adfærd påvirkes af en kombination af genetik, socialisering, miljø, erfaringer og ejerens håndtering. At reducere hele racer til betegnelsen “kamphunde” er en unuanceret tilgang, der overser den kompleksitet, som enhver seriøs hundetræner burde kende til.

Det mest bekymrende er ikke ordet i sig selv, men at det bliver præsenteret i en undervisningssammenhæng, hvor kursister forventer at modtage fagligt funderet viden. Når kommende hundeejere og hundefolk undervises i forsimplede kategorier, risikerer man at videreføre fordomme frem for forståelse, og fakta!

Som hundeejer forventer jeg, at professionelle undervisere går forrest med præcis, opdateret og nuanceret formidling. Desværre efterlader denne undervisning det modsatte indtryk. Det virker mere som en videreførelse af gamle narrativer end som moderne hundefaglighed.

Hvis formålet er at uddanne mennesker til at forstå hunde bedre, burde fokus være på individet foran os – ikke på stempler fra fortiden. Derfor kan man desværre ikke anbefale denne uddannelse.

28 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiske instruktører

Jeg havde købe uddannelsen hunde instruktør og det kan jeg virkelig anbefale, det er de mest fantastiske instruktører Karen Frost, Karen Ulrich og Christina Ingerslev med hver deres tilgang til at undervise, alle meget dygtige og engagerede og men får virkelig noget for pengene. Hvis du vil udvikle dig som menneske, bare blive bedre til at træne din hund eller selv undervise så er det uddannelsen hos Hund og træning i skal have ❤️🐾

20 avril 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus