Hvide Sande Røgeri Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fedt - 1. gangskunde og glæder mig helt vildt til at smage brosmen og havkatten. Indtil videre er den koldrøgede lakse salat gufferen. Alt lever fuldt ud op til forventningerne. Fortsat god sommer... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Hyggeligt spisested. Vi var et selskab på 5, hvor af 2 fik en hakkebøf med pomfritter og bearnaise, det var bløde og ikke særlig varme pomfritter, og bøfferne var meget tørre. Fiske buffeten var vir... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Hej mig og min familie var ude og spise frokost her. Maden var helt i top god!! Dog var der lang ventetid for at kunne bestille… vi skulle ikke have buffet men tallerkner. Super sødt personale, de ar... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de commande de repas en ligne

Écrit par l'entreprise

Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk. Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, og det gør vi ved at sørge for, at vi altid sælger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

64 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Toller Service

Toller Service! Seh sehr gutes Essen! Wir würden sofort wieder kommen!

11 août 2025

Liebe Antje,

vielen herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung!
Es freut uns sehr, dass Ihnen sowohl unser Service als auch das Essen so gut gefallen haben.
Wir würden uns sehr freuen, Sie bald wieder bei uns in der Hvide Sande Røgeri begrüßen zu dürfen!

Mit freundlichen Grüßen

God levering

Jeg har jo lige fået mine bare ind ad døren.
Har ikke smagt på dem endnu
De var nydelige og friske.
Varen blev leveret som lovet

7 août 2025

Hej Flemming,

Tusind tak for din fine tilbagemelding – dejligt at høre, at varerne nåede frem friske og som lovet! Vi håber, de smager mindst lige så godt, som de ser ud :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Det var ikke helt til 5 stjerner

Det var ikke helt til 5 stjerner. Laksen lugtede lidt af fisk og det gjorde lakserouladen også, det burde lugte af hav. Rødspætterne var meget små, - dem havde jeg aldrig købt i en butik. Alt var dog pakket fint hver for sig og leveringen forløb også fint.

31 juillet 2025

Hej Dorthe,

Vi er glade for at høre, at leveringen gik fint, og at varerne var pakket ordentligt – det er noget, vi lægger stor vægt på :)

Rødspættefileterne kan variere meget i størrelse, da vi får dem direkte fra fiskeauktionen fra dag til dag. Det er derfor ikke muligt for os at garantere en bestemt størrelse – det afhænger helt af dagens udbud.

Hvis der er noget ved en ordre, du ikke er tilfreds med, vil vi rigtig gerne have, at du ringer til os. Det giver os mulighed for at forstå problemet og tage en snak om det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var som jeg forventede og altid god…

Det var som jeg forventede og altid god kvalitet, alt vi fik var som sædvanlig friske fisk og skaldyr, kan anbefales.
Det ville være helt perfekt hvis i kunne få jeres fiskebil til at komme til Silkeborg, her er mangel på den kvalitet i har i jeres fiskebil.
Mvh. Erik Vestergaard

11 juillet 2025

Hej Erik,

Tusind tak for din fine tilbagemelding – det betyder meget, at du sætter pris på både kvaliteten og friskheden i vores varer. Det glæder os virkelig at høre!

Vi ville rigtig gerne komme til Silkeborg, men desværre har vi ikke flere ledige ruter – vores fiskebiler er allerede booket op næsten alle ugens dage. Skulle det ændre sig i fremtiden, melder vi det selvfølgelig ud :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem bestilling til afhentning ved…

Lækkert mad
Nem bestilling til afhentning ved fiskebilen

23 juillet 2025

Hej hej,
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du nød maden, og at afhentningen ved fiskebilen gik nemt og problemfrit. Det er vi rigtig glade for! :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Dejlig mad

Dejlig mad, hurtig og venlig betjening.

24 juillet 2025

Hej Sus,

Tusind tak for de fine ord! Det glæder os, at du havde en god oplevelse med både mad og betjening :)

Vi håber at se dig igen snart!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kulinarisk og smagfuld…

Fantastisk kulinarisk og smagfuld oplevelse. Vi havde fornøjelsen af de mange lækre fiskeretter i jeres autentiske fiskebuffet og alle forventninger blev indfriet. Tak for dejlig mad!

22 juillet 2025

Hej Kristian,

Tusind tak for de flotte ord! Det glæder os virkelig meget, at I havde en fantastisk oplevelse og nød vores fiskebuffet.

Vi håber på at byde jer velkommen igen til endnu en dejlig madoplevelse! :)

Super lækre stjerneskud

Super frisk og flot anretning.
Smagte fantastisk og rigeligt mad til en voksen mand ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 juillet 2025

Hej Tonni,

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det er rigtigt dejligt at høre, at både smagen og portionen var lige, som den skulle være :)

Vi glæder os til at lave mad til dig igen en anden gang!

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt leveret og pakket rødspætter!

Perfekt leveret og pakket rødspætter!
Tusind tak.

17 juillet 2025

Hej Jytte,

Tusind tak for de pæne ord! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen og emballagen. Vi håber, du nyder rødspætterne, og vi ser frem til at sende til dig igen :)

God kvalitet

Min første pakke lover godt for fremtiden

16 juillet 2025

Hej Hanne,

Tak for de fine ord! Vi er rigtig glade for at høre, at din første pakke lover godt for fremtiden. Vi ser frem til at sende dig mere lækkert fisk og give dig flere gode oplevelser hos os :)

Online fisk

Kan desværre ikke besvare svaret
Derfor sender jeg billede af fisk i påstår er rødspættefilet,

Online fisk
3 gang håbede
Rødspættefilet pakket er desværre ikke alle fra rødspætte ,
Og desværre var nogle undermåler som ikke kan bruges til gæster,
Sket 2 gange sidste gang var alle vare der ikke ,
Jeg gider ikke klage mere
Men bestiller ikke mere ,
Håber det gøres bedre for andre kunder.

17 juillet 2025

Hej Jonna,

Vi kan forsikre dig om, at de fileter, vi sender som rødspættefilet, altid er rene rødspættefileter – vi sender ikke andre fisk under det navn.

Fiskene kommer fra auktionen og leveres dagligt, og derfor kan størrelsen og udseendet på fileterne variere meget fra dag til dag og uge til uge. Det er helt naturligt, da fisk aldrig er helt ens.

Vi er kede af, at du har haft nogle skuffende oplevelser hos os. Det er bestemt ikke vores hensigt, og vi gør altid vores bedste for, at vores kunder får en god og tilfredsstillende oplevelse.

Vi håber, du vil give os en ny chance en dag, så vi kan vise dig det bedste fra vores udvalg.

Noté 1 sur 5 étoiles

Fiskebilen forlod i dag Ribe kl

Fiskebilen forlod i dag Ribe kl. 16.24, selv om den skulle være på pladsen til kl. 17.00👎👎👎

15 juillet 2025

Hej Kurt,

Vi har fået en ny medarbejder i fiskebilen, og hun har desværre mixet tiderne op. Det er selvfølgelig en fejl, som vi beklager, og vi har nu rettet op på det, så det ikke sker igen :-)

Vi er kommet i mange år

Vi er kommet i mange år, hver sommer på “ røgeriets restaurant” men i dag var sidste gang. Vi havde glædet os til lækre rødspætter, men fik en over stegt fisk, kold frost persillesovs med klumper med smagen af sur mælk , vakuum/ glaskartofler som var hårde og smagte af ingenting , dog lige vendt på panden med smagen af margarine og rødspætten var garneret med fennikel, og fisken smagte ikke af noget.

14 juillet 2025

Hej Pernille,

Tak for jeres anmeldelse – og for jeres mange besøg gennem årene. Vi gør os altid umage for, at vores gæster får en god oplevelse og går herfra glade, så vi er kede af, at det ikke var tilfældet denne gang.

Vi tager jeres ord til os og sender feedbacken videre til køkkenet. Samtidig vil vi gerne minde om, at man altid er meget velkommen til at sige til under besøget – så gør vi vores bedste for at rette op med det samme.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi valgte stedet pga vi tænkte “ Hvide…

Vi valgte stedet pga vi tænkte “ Hvide sande Røgeri” det må være lækkert☺️Men NEJ!!!! Er nok absolut én af de værste mad oplevelser vi har prøvet.. Vi har været MANGE steder både i Danmark og resten af verden, og er altid klar på at prøve hvad stedet og byen byder på.. Har dog sjældent blevet så skuffet som her.. Valgte al’a carte istedet for buffet, og tænkte så får vi vel “hvad vi betaler for”, men der tænkte vi forkert… Vi bestilte pil selv rejer(som også var i buffeten” og en klassisk rejecocktail som var rigtig ok.. Dog var brødet taget direkte fra en pose uden at være blevet varmet så ikke særligt lækkert.. Hovedretten var mere end katastrofal…
Den såkalte “rødspætte “ har aldrig set skyggen af rødspætte.. men uden tvivl en skrubbe…
og den blev serveret med opvarmede glaskartofler og en dl persillesovs lavet med frosset persille..
Og så en porcheret torsk, eller nærmere en kogt torsk med glaskartofler og købe hollandaise sauce og af en eller anden uransagelig årsag begge garneret med fennikel!!!
Vi ELSKER at spise forskellige steder både i Danmark og resten af verden og har rejst rigtigt meget, men dette er dog første gang vi skriver en dårlig anmeldelse…
Vil ALDRIG anbefale dette sted..

11 juillet 2025

Hej Birthe,

Tak for din anmeldelse – vi er selvfølgelig kede af at høre, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne. Det er vigtigt for os, at vores gæster går herfra tilfredse og med en god fornemmelse.

Vi vil dog gerne nævne, at vi med sikkerhed kan stå inde for, at den fisk, vi serverer som stegt rødspætte i restauranten, er en rødspætte. Det er mange år siden, vi har haft skrubber på menuen, og vi forhandler slet ikke skrubber hos os i øjeblikket.

Derudover er vores hollandaise sauce lavet helt fra bunden af vores kokke, og vi bruger ikke kartofler fra glas.

Vi sætter stor pris på ærlig feedback, men vi vil altid allerhelst have, at man siger det til os på dagen, hvis noget ikke lever op til forventningerne. Så har vi mulighed for at tage en god dialog og – forhåbentlig – finde en løsning med det samme.

Vi håber, I måske en anden gang vil give os muligheden for at byde jer velkommen igen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Spiste den ellers så roste buffet

Spiste den ellers så roste buffet, men blev virkelig skuffet.
Overtilberedte rejer og generel kedelig mad uden megen smag.
Dog en god fiskefilet.
Jeg havde hellere betalt lidt mere for at få en god oplevelse, i en by med så let adgang til friske og gode råvarer.

9 juillet 2025

Hej Nimii,

Vi beklager, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.
Det er vi naturligvis kede af at høre – men vi er glade for, at du synes godt om vores fiskefilet.

Vi arbejder altid med friske råvarer og gør os umage med at sammensætte en buffet, der afspejler det bedste fra havet – men vi tager selvfølgelig din feedback med videre :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker buffet med alt hvad hjertet…

Lækker buffet med alt hvad hjertet begærer af fisk 🥰 God service, og varm atmosfære, og frem for alt super lækker mad.

9 juillet 2025

Hej Alice,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os – og skønt at høre, at både maden, stemningen og servicen levede op til forventningerne 🐟

God kvalitet

God kvalitet, handy indpakning og perfekt levering

27 juin 2025

Hej Finn,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, indpakningen og leveringen. Det betyder meget for os, at hele oplevelsen lever op til dine forventninger :)

Fantastisk god fisk

Fantastisk god fisk. Vi fik røget hellefisk, røget tun og røget laks. Det var så fantastisk godt at vi nu har fået det 2 dage i træk. Vi bestiller helt sikkert snart igen. Indpakningen var også helt perfekt så vi er virkelig glade for at vi fik taget os samnen

25 juin 2025

Hej Jørgen,
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er rigtigt glade for, at du har haft en kanon oplevelse hos os. Vi ser frem til, at du bestiller igen :)

Perfekt

Helt igennem fantastisk

18 juin 2025

Hej Jean,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en fantastisk oplevelse hos os :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus