Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Nul service! Jeg må tilslutte mig andre anmeldere. Hvis I vælger Hviid Advokater betaler I blot for en dyr oplæsning af jeres papirer. Der er ingen, der forholder sig kritisk til indholdet eller... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Vi havde brug for hjælp til en bolighandel, og vi havde kun få dage til kontrakten skulle være godkendt. Det var intet problem, og vi blev hjulpet rigtig godt igennem hele handlen. Vi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hviid advokater A/S Vi har haft Hviid advokater til at ordne alt papirarbejde vedr. vores huskøb. Firmaet har løbende informeret os så vi ved hvad der skete, samt har de overholdt alle aftaler. Jeg... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Avocat spécialisé en droit immobilier
  2. Avocat spécialisé dans le domaine du transfert des propriétés
  3. Conseiller

Informations provenant de diverses sources externes

Vores advokater er højt specialiserede inden for udvalgte juridiske discipliner, hvilket er din sikkerhed for altid at få rådgivning på et højeste faglige niveau. Vi har fokus på at være grundige, tilgængelige og hurtige med vores kunders behov i centrum. Vi er landsdækkende så uanset hvor i landet du befinder dig kan vi hjælpe dig.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Svinderfirma

I 2022 købte vi rådgivning hos Hviid Advokater til køb af en grund, vi skulle bygge på. De glemte dog bare lige at undersøge om vi overhovedet kunne bygge på grunden. Vi endte derfor med at købe en grund vi ikke kunne bygge på, og som krævede utallige timers arbejde og kamp mod kommunen. Hviid Advokater påtager sig intet ansvar i sagen. Det gør deres ansvarsforsikring hos Codan heller ikke.

Det var Bjørn Ravn der rådgav os, og inden handlen var på plads, smuttede han fra firmaet uden at give os besked, hvorefter sagen måtte færdiggøres af en sekretær.

Vi blev først klar over at vi ikke kunne bygge på grunden efter vi havde købt den, og i den efterfølgende kommunikation i 2022-2024 med Hviid Advokater, har det vist sig at der ingen ansatte er længere og at der ikke er reel advokatdrift, selvom de fortsat reklamere herfor.

Useriøst og uansvarligt - jeg kan kun anbefale at gå langt uden om dette “advokatfirma”.

22 août 2024

Dårligste kundeservice

Kundeservicen er kun gået en vej hos Hviid advokater.

For år tilbage havde vi en god oplevelse med virksomheden, og vi tænkte derfor vi ville benytte dem igen. Det var der så ingen grund til at tænke i.

Da vi efterspurgte en service som tydeligt står på hjemmesiden, blev man grinet håneligt af "for det var ikke en service de tilbyder". Efterfølgende blev røret lagt på prompte.

Pinlig måde at føre forretning på.

17 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

købte et fritidshus den 25/4-2022 og…

købte et fritidshus den 25/4-2022 og først ca. 8 mdr. efter gik alle papirene i orden. da de hadet udbetalt min penge til sælger enden alt var klar. så blev nød til at presse på for at der skulle ske noget hele tiden, for så til sidst at måtte går rettens vej. også har der været 3 advokater ind over sagen også.
så jeg kommer aldrig til at bruge dem igen, og vil heller ikke kunne anbefale dem til nogle.

29 novembre 2022

Skødeskrivning - skuffende oplevelse

Første håndindtrykket var egentlig positivt. Var faktisk blevet anbefalet at tage kontakt til firmaet fordi, der var en advokat ansat med overblik og stor erfaring i bolighandel, men det falmede mod slutningen af proces.

Boligadvokaten vælger imidlertid sensommeren at forlade firmaet inden handlen er effektueret, hvilket nu giver os problemer. Forinden havde vi fået et mindre nedslag i salæret, hvilket var aftalt og lå på skrift. Få uger før skødet skal ligge klar kontaktes vi af Hviid Advokater A/S og får at vide, at hvis de skal skrive skødet og udarbejde refusionsopgørelsen skal det tidligere aftalte nedslag indbetales. Advokaten er flyttet og ”man kan jo ikke bare få rabat” fik vi at vide.

Vi indbetaler rabatten til Hviid Advokater A/S for at få skødet udarbejdet da vi ellers ikke vil kunne få pengene frigivet.

Selvom skødeskrivning kun er en lille opgave for advokatfirmaet, så formår de alligevel at bryde loven 2 gange, hvilket er tankevækkende:

1. Løber fra en oprindelig indgået aftale, som endda ligger på skrift, aftaleloven

2. Når en advokat etablerer en opgave (opdrag) med en forbrugerklient, følger det af advokatnævnets og domstolenes praksis, at advokaten skal sende en skriftlig opdrags- og prisoplysning til klienten.

Vi modtog aldrig en ordrebekræftelse på opgaven. Det skal der foreligge, men det opfattede vi ikke som et problem, vi havde jo en aftale liggende via en mailkorrespondance.

Kig jer derfor rigtigt godt for inden I vælger hvem der skal være behjælpelig med jeres skødeskrivning. Skulle nok have kigget på trustpilot, men det husker vi næste gang.

19 octobre 2022

110% tilfredse kunder

Det er 2. gang vi har brugt Hviid Advokater i f.m. en hushandel. Og ligesom første gang så har vi været 110% tilfredse med forløbet. Altid hurtig og god rådgivning/sagsbehandling.

14 septembre 2022

Effektiv og dygtige

Vi har været meget glade for Hviid Advokater i forbindelse med vores huskøb. De fandt bla. en gammel olirtank som blev fjernet for sælgers regning. Alt i alt tjente de næsten sin hyre hjem igen.
De gav hurtigt svar på mails og ting var generelt i orden og til tiden.

Vi benytter dem gerne igen.

12 août 2022

Kan ikke anbefales!!

Kontaktede Hviid advokater i februar vedr. rådgivning og udformning af et simpelt testamente. Der blev efter aftale afholdt et onlinemøde med en advokat medio marts 2022, hvor detaljer blev aftalt. Herefter har vi INTET hørt fra hverken advokat eller firma - ikke engang bekræftelse på oprettelse af sag.
Efter at have skrevet og ringet i alt 5 gange uden resultat, kontaktede vi i juni advokatsamfundet og har nu afsluttet "samarbejdet" - heller ikke den mail fik vi svar på.
Virkelig en useriøs og uprofessionel måde at føre advokatfirma på.

1 août 2022

Sikke en service!

Vi fik tilsagn mandag d. 27/6 om at firmaet kan hjælpe os i forbindelse med huskøb. Da underskrifterne kommer på plads, vælger Hviid Advokater at bakke ud af det tilsagn de selv har givet og derfor har stillet os i en utrolig dårlig situation en fredag formiddag.
Ferie eller ej, så kunne de have sagt nej da jeg henvender mig første gang.

8 juillet 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Droppet som klient på det absolut værste tidspunkt

Jeg har siddet i en længere sag omkring en skilsmisse der er gået skævt. Jeg har haft en advokat på fra Hviid advokater, som har representeret mig igennem ca 6 måneder. Generelt har der været relativt lang svartid til advokaten og jeg har da også oplevet at skulle følge op nogle gange. Men det er ikke grunden til den ene stjerne. Da sagen går i hårdknude beslutter vi at tage boligen på en auktion, men advokaten jeg har været tilknyttet vælger at stoppe umidbart (en uge) inden processen går igang, men forsikrede mig om at der var en anden advokat der kunne overtage og at der ville blive lavet en god overleveing. Da jeg ringer til dem idag, får jeg at vide at der IKKE er nogen til at overtage, og at de dropper mig som klient på grund af tidsmangel. Jeg får desuden at vide at de ikke kan sende mig sagens dokumenter så jeg kan bringe dem videre til en anden advokat.
Jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal beskrive situationen. Jeg står nu umidbart inden en rigtig grim situation, uden advokat, uden dokumenterne i sagen, og uden en overlevering jeg kan tage videre. Det er en ekstremt dårlig behandling.

Jeg må virkelig anbefale folk fra at holde sig langt langt væk herfra. Hvis de er villige til at droppe en klient midt i et kritisk forløb, uden at finde en anden advokat, eller at lave overleveing, er det da utrolig farligt at komme nær dem for noget der er bare en smule kritisk.

For lige at gnidde ekstra salt i såret kan ringede en af partnerne så lige igen samme dag for at snakke om min "Forsikringssag". Det viser sig at de havde blandet rundt på to efternavne, og det var nogle andre de skulle have fat i. Det er ikke en stor ting, men hold da fast hvor er det uprofessionelt.

24 juin 2022

En god oplevelse

I forbindelse med vores huskøb fik vi assistance til at kigge diverse bilag igennem, og fik en god og kompetent vejledning ift. overtagelsen.

3 måneder senere oplever vi at vi havde brug for hjælp fordi at sælger havde givet forkerte oplysninger i salgskontrakten, og igen fik vi hurtig, behagelig og præcis hjælp fra Hviid boligadvokaterne som hjalp os med at blive økonomisk kompenseret.

Alt i alt en god oplevelse hvor man følte at de var på ens side og ville hjælpe os med vores problem

21 juin 2022

kan absolut ikke anbefale Hviid Advokater

Havde nok den dårligste oplevelse med Hviid Advokater . I efteråret 2021 bliver jeg påkørt af en billist, da jeg ikke overskue sagen med forsikringen om og få tabt arbejdsfortjeneste svie og smerte osv. har jeg dem på sagen men der skete bare ingenting, i marts i år bliver jeg ringet op af varde kommune som fortæller at de får deres regras dækket af modpartens forsikring, og at i februar har forsikringen udbetalt svie og smerte til Hviid advokater grundet at de ikke har hørt fra dem.. jeg kontakter hviid advokater da de har haft de penge stående på deres klient konto i over en mdr, og slet ikke taget kontakt til mig det er mig der kontakter dem. yderlige skal jeg diskuterer med dem om og få min tabt arbejdsfortjenste gjort op og få sendt til modpartens forsikring. så kan virkelig ikke anbefale hviid advokater ved mindre man gerne vil have sin sag liggende på bordet:(

11 mai 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus