Hviid Advokater A/S Avis

TrustScore 3 sur 5

3,1

I 2022 købte vi rådgivning hos Hviid Advokater til køb af en grund, vi skulle bygge på. De glemte dog bare lige at undersøge om vi overhovedet kunne bygge på grunden. Vi endte derfor med at købe... Voir plus

Nul service! Jeg må tilslutte mig andre anmeldere. Hvis I vælger Hviid Advokater betaler I blot for en dyr oplæsning af jeres papirer. Der er ingen, der forholder sig kritisk til indholdet eller... Voir plus

Super service. Vi havde brug for hjælp til en bolighandel, og vi havde kun få dage til kontrakten skulle være godkendt. Det var intet problem, og vi blev hjulpet rigtig godt igennem hele handlen. Vi... Voir plus

Hviid advokater A/S Vi har haft Hviid advokater til at ordne alt papirarbejde vedr. vores huskøb. Firmaet har løbende informeret os så vi ved hvad der skete, samt har de overholdt alle aftaler. Jeg... Voir plus

1. Avocat spécialisé en droit immobilier
  2. Avocat spécialisé dans le domaine du transfert des propriétés
  3. Conseiller

Informations provenant de diverses sources externes

Vores advokater er højt specialiserede inden for udvalgte juridiske discipliner, hvilket er din sikkerhed for altid at få rådgivning på et højeste faglige niveau. Vi har fokus på at være grundige, tilgængelige og hurtige med vores kunders behov i centrum. Vi er landsdækkende så uanset hvor i landet du befinder dig kan vi hjælpe dig.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Stor hjælp ved huskøb mv.

Endnu en gang har vi haft en god oplevelse med Bjørn (og Hanne) fra Hviid advokater. Der er styr på tingene, og vi er blevet holdt opdateret hele vejen igennem huskøb (og tidligere lejlighedskøb) samt udarbejdelse af testamente. De får vores varmeste anbefalinger!

4 avril 2022

Nul service!

Nul service!
Jeg må tilslutte mig andre anmeldere. Hvis I vælger Hviid Advokater betaler I blot for en dyr oplæsning af jeres papirer. Der er ingen, der forholder sig kritisk til indholdet eller rådgiver om ændringer I bør lave i fx. kontrakter.

Og efterfølgende forvent ingen hjælp. Vi sendte tre mails omkring problemstillinger, vi gerne ville have advokaten til at rådgive om, men fik intet svar.

Tre dage inden overtagelse svarer sekretæren vores 14 dage gamle mail og spørger om alt er som det skal være. "Tak for ingenting", siger vi bare.

30 mars 2022

Very professional team

Very professional team. I have had a great experience. I bought an apartment recently and had no expertise on that area in Denmark. Hvidd team helped me to understand the whole process in English.

2 mars 2022

De er top professionelle

De er top professionelle. Leverer altid hurtig og fantastisk service. Jeg kunne ikke forestille mig at benytte mig af andre end Hviid Advokaterne.

17 février 2022

Klar anbefaling

Effektiv, venlig, opsøgende og med stor viden!
Vi vil klart anbefale deres service:)

1 février 2022

En dyr oplæsning af dokumenter

Gennemgangen af vores hushandel virkede mest af alt som en oplæsning af de dokumenter vi havde fremsendt. Hvis vi spurgte f.eks. hvad betyder det for os, kom der et usikkert svar, som ofte blev afsluttet med, det kan jeg evt. lige følge op på, hvis I virkelig mener det er væsentligt. Udover at give en rigtig dårlig mavefornemmelse af grundigheden gav det også en fornemmelse af, at spørgsmål ikke var velkomne, men at spørgsmål blev opfattet som en anklage om uvidenhed.

En enkelt servitut var gået tabt ved fremsendelsen og efterfølgende fik vi beskeden om, at den kunne vi bare selv lige læse igennem. Hvorfor betale for en gennemgang, hvis de ikke selv læser det igennem?

Slutteligt fik vi en fin mail, hvor de lige bekræftede at en advokat med et andet navn end den fuldmægtige vi havde talt med, havde gennemgået sagen med os. Det var ikke tilfældet og det virkede som ansvarsfraskrivelse, og en måde at bevise over for os som købere på, at en advokat havde gennemgået det med os, selvom det ikke var tilfældet.

7 décembre 2021

Tryg og effektiv hjælp

Tryg og effektiv hjælp. Vi brugte Hviid Advokater ifbm. boligkøb og er meget tilfredse med den hurtige, personlige og effektive hjælp, vi fik. Det var en tryg proces, fordi vi altid kunne henvende os med vores spørgsmål per telefon eller email, og fordi vi fik hjælp til håndtering af ejendomsmægler og sælger. Kan klart anbefale Hviid.

1 décembre 2021

Professionelt og nærværende

Efter anbefaling tog vi kontakt til Hviid Advokater ifm. bolig køb.
Hele forløbet har været professionelt, hurtigt og tilstedeværende i alle dialoger, hvilket var meget betrygende for førstegangskøbere som os.

29 octobre 2021

første boligkøb

Dejlig hurtig betjening, med stor gennemsigtighed i processen for vores hushandel. Med professionel hjælp hvor vi følte os helt trykke ved køb af bolig. Stor tak til advokaten Bjørn og advokatsekretæren Kristiane Rosenberg.
Vi har fået dem anbefalet af andre og kan kun give en god anbefaling videre.

17 octobre 2021

Har ikke solgt et hus før

Har ikke solgt et hus før, men det føltes som alting gik stille og roligt, med de nødvendige informationer på rette tid.
Så hussalget var i de bedste hænder og Hviid Advokaterne kan i den forbindelse varmt anbefales

6 octobre 2021

Hvis flere stjerner kunne være givet

Fuldstændig tryg og professionel behandling. Vi har følt os godt klædt på til, at blive husejer. En særlig stor tak til sagsbehandler Betina Schreiber Paulin, som har været en kæmpe hjælp og meget imødekommende. Ligeledes stor tak til advokat Bjørn Ravn, som har været grundig og hjælpsom.

1 octobre 2021

They were very helpful

They were very helpful, super fast at responding, and good at explaining complicated legal things in laymen's terms for us. Would definitely recommend and will use again for future home sale

24 septembre 2021

Kan kun anbefales

I forbindelse med køb af ejendom. En behagelig, effektiv og nærværende gennemgang af købsaftalen med Advokat Bjørn, hvor han også kom med andre gode input. Og en sikker eksekvering af advokatsekretær Hanne med hurtig respons og tilgængelig.

21 septembre 2021