I 2022 købte vi rådgivning hos Hviid Advokater til køb af en grund, vi skulle bygge på. De glemte dog bare lige at undersøge om vi overhovedet kunne bygge på grunden. Vi endte derfor med at købe... Voir plus
Lisez les avis des autres
Nul service! Jeg må tilslutte mig andre anmeldere. Hvis I vælger Hviid Advokater betaler I blot for en dyr oplæsning af jeres papirer. Der er ingen, der forholder sig kritisk til indholdet eller... Voir plus
Super service. Vi havde brug for hjælp til en bolighandel, og vi havde kun få dage til kontrakten skulle være godkendt. Det var intet problem, og vi blev hjulpet rigtig godt igennem hele handlen. Vi... Voir plus
Hviid advokater A/S Vi har haft Hviid advokater til at ordne alt papirarbejde vedr. vores huskøb. Firmaet har løbende informeret os så vi ved hvad der skete, samt har de overholdt alle aftaler. Jeg... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Avocat spécialisé en droit immobilier
- Avocat spécialisé dans le domaine du transfert des propriétés
- Conseiller
Informations provenant de diverses sources externes
Vores advokater er højt specialiserede inden for udvalgte juridiske discipliner, hvilket er din sikkerhed for altid at få rådgivning på et højeste faglige niveau. Vi har fokus på at være grundige, tilgængelige og hurtige med vores kunders behov i centrum. Vi er landsdækkende så uanset hvor i landet du befinder dig kan vi hjælpe dig.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
God oplevelse
Vi havde en behagelig oplevelse ved at bruge Hviid advokater i vores køb af ejerlejlighed. Kunne sagtens bruge dem en anden gang og vil anbefale dem til folk jeg kender.
Super advokatfirma
Super advokatfirma. Utrolig behagelige og kompetente sekretærer, som man føler sig tryg ved.
Jeg kan kun anbefale Hviid advokater.
Altid saglige
Altid saglige, ærlige og grundige. Det er nemt at komme i kontakt med dem og vende forskellige spørgsmål vedr de juridiske aspekter af et boligkøb. Har anvendt dem to gange nu i forbindelse med køb af bolig og har været meget tilfreds. Har altid følt mig tryg ved at de opdagede hvis der skulle være fejl eller andre forsømmelser fra sagens øvrige parter.
God service til rimelig pris😊
Hurtige og rigtig god dialog
Hurtige og rigtig god dialog.
I forbindelse med vores huskøb, havde vi brug for jeres hjælp og det må man i den grad sig, at vi har fået.
Alt har bare spillet og der har intet været at klage over. Tusind tak for hjælpen.
Top professionelle
Top professionelle. Vi har i den grad fået super god behandling. Vigtigt for os er ,at vi har været trygge ved ,at advokaten er faglig i top, således vi kunne være sikre intet bliver overset. Vi både sælger og køber hus, så der er meget at gennenlæse og gennemskue. Dejligt at kunne 'overlade' købspapir til advokaten. Vi er blevet ringet op og har ligeledes kunnet ringe ved mindste tvivl. Vi vil rigtig gerne anbefale Hviid advokaterne, ligesom vi selv ved behov ikke er i tvivl om ,at vælge dem igen 👍.
Bedste anbefalinger herfra Kirsten og Torben Skiby 🌸🌸
God og venlig betjening
God og venlig betjening
Alt fungerede som aftalt fra start - meget professionelt.
Rigtig dygtige
Har brugt dem to gange nu og de levere…
Har brugt dem to gange nu og de levere alle ens forventninger til fulde. Kan varmt anbefales.
Fuld anbefaling!
Ikke en finger at sætte på dem. Vi henvendte os i forbindelse med huskøb, og da vi er førstegangskøbere har vi været meget på bar bund. Det har føltes rigtig trygt at have Hviid advokater på “vores hold”.
Jeg har ikke en finger at sætte på den…
Jeg har ikke en finger at sætte på den hjælp, jeg har fået, som har strakt sig over en meget længere tidsrum end normalt. De opståede udfordringer undervejs er blevet tacklet både top professionelt og med menneskelig varme. Derfor 5 stjerner fra mig.
God service hele vejen igennem
Vi har haft en lang overtagelse, men alligevel har de hele tiden mindet os om deadlines og holdt os opdateret. Kan kun give hele firmaet mine varmeste anbefalinger. Har været så tryg og glad for deres professionelle hjælp.
Jeg har været tilfreds hele vejen…
Jeg har været tilfreds hele vejen igennem det lange forløb.
Super behandling. Jeg har fået hjælp og råd med det samme, når det har været nødvendig.
I har varetaget mine interesser ved salget helt i top.
Mange tak.
Honest and qualified assistence
God hjælp ved huskøb, kan klart anbefales
Dejlig hurtig betjening, med stor gennemsigtighed i processen for vores hushandel. Med professionel hjælp hvor vi følte os helt trykke ved køb af bolig.
Vi har fået dem anbefalet af andre og kan kun give en god anbefaling videre.
God kompetent service.
Skrev på deres hjemmeside, om hjælp. Max ti min efter blev jeg ringet op,
af en meget kompetent Advokat.
Rigtigt god vejledning og service.
Ikke sidste gang , jeg benyttet dem.
Vi har brugt Hviid advokater i…
Vi har brugt Hviid advokater i forbindelse med huskøb, og er meget tilfredse. De var grundige og vi følte at vi var i trygge hænder. Derudover var prisen mere end rimelig. Vi kan klart anbefale dem.
Hviid Advokater A/S
Hviid advokater A/S
Vi har haft Hviid advokater til at ordne alt papirarbejde vedr. vores huskøb.
Jeg har kun positivt at sige om firmaet da de gennem hele forløbet har handlet professionelt.
Køb af sommerhus.
Vi kan klart anbefale dem. Alt gik hurtigt og de er gode til at forklare alt. Vi følte os meget trykke.
L’expérience Trustpilot