I 2022 købte vi rådgivning hos Hviid Advokater til køb af en grund, vi skulle bygge på. De glemte dog bare lige at undersøge om vi overhovedet kunne bygge på grunden. Vi endte derfor med at købe... Voir plus
Lisez les avis des autres
Nul service! Jeg må tilslutte mig andre anmeldere. Hvis I vælger Hviid Advokater betaler I blot for en dyr oplæsning af jeres papirer. Der er ingen, der forholder sig kritisk til indholdet eller... Voir plus
Super service. Vi havde brug for hjælp til en bolighandel, og vi havde kun få dage til kontrakten skulle være godkendt. Det var intet problem, og vi blev hjulpet rigtig godt igennem hele handlen. Vi... Voir plus
Hviid advokater A/S Vi har haft Hviid advokater til at ordne alt papirarbejde vedr. vores huskøb. Firmaet har løbende informeret os så vi ved hvad der skete, samt har de overholdt alle aftaler. Jeg... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Avocat spécialisé en droit immobilier
- Avocat spécialisé dans le domaine du transfert des propriétés
- Conseiller
Informations provenant de diverses sources externes
Vores advokater er højt specialiserede inden for udvalgte juridiske discipliner, hvilket er din sikkerhed for altid at få rådgivning på et højeste faglige niveau. Vi har fokus på at være grundige, tilgængelige og hurtige med vores kunders behov i centrum. Vi er landsdækkende så uanset hvor i landet du befinder dig kan vi hjælpe dig.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
Dejligt let og forståelig behandling
Dejligt let og forståelig behandling. Dertil er spørgsmål hurtigt blevet afklaret. Det var en fornøjelse.
De var altid til at få fat på og…
De var altid til at få fat på og svarede hurtigt tilbage på mails. Rigtig god behandling.
Rigtig god service.
God service, og hjælp under hele behandling ved køb af bolig
Kan varmt anbefales
De har ordnet alt for mig, og holdt mig opdateret igennem hele processen. Kan varmt anbefales.
Very professional and reliable with an…
Very professional and reliable with an excellent personal contact
Super og hurtig hjælp!
Vi har været enormt tilfredse!!
Vi har været enormt tilfredse med Hviid advokater. Vi har købt hus for først gang, og fandt en stor tryghed. Derudover er jeg studerende, hvorfor det for os var afgørende med fast salær.
Hviid Advokater har levet op til den anbefaling vi modtog af et vennepar.
fremragende service
Vi har været utrolig glade for Hviid advokater i forbindelse med vores første huskøb.
Endelig en advokat, man kan stole på 👍👍
Jeg har været i utrolig glad for jeg valgte hviid advokater. De har hjulpet mig, med mit første hus køb og skal helt klart, hjælpe vis jeg køber hus igen.
Useriøst firma.....ringer og skriver 3…
Useriøst firma.....ringer og skriver 3 gange for en aftale, bliver stillet videre til den forkerte by. Vi får endelig kontakt med dem lokalt, hvor der bliver aftalt en tid om telefonsamtale. Ventede ved telefonen i min ferie, men hørte aldrig fra dem.
Kan bestemt anbefales
Hjælpsom, grundigt og effektiv rådgivning til en fair pris.
Vi benyttede Hviid Advokater i…
Vi benyttede Hviid Advokater i forbindelse med vores huskøb. Henrik var meget behagelig at snakke med og grundig i sin rådgivning.
Great service.....(help and…
Great service.....(help and advice).....always felt well looked after......strongly recomended...
Godt og effektivt
God behandling og effektiv i forbindelse med vores boligkøb. Lige som det skal være!
Vi brugte Hviid Advokater til køb af…
Vi brugte Hviid Advokater til køb af hus. De så vores købsaftalen igennem og vi fik et opkald fra en advokat, som gennemgik købsaftalen med os.
Da vi havde overtaget huset virkede vores tørretumbler ikke og vi reklamerede overfor sælger i forhold til dette. Da jeg tager kontakt til advokaten for at høre, hvordan vi skulle forholde os, da gør sekretæren mig opmærksom på, at der i købsaftalen står, at sælger ikke garanterer for hårde hvidevares funktionsdygtighed. Jeg stiller mig forundret over, at de ikke har gjort os opmærksomme på dette inden vi underskrev købsaftalen. Det var jo sådan set derfor vi havde valgt, at have en advokat til at se købsaftalen igennem.
Der var desuden nogle mursten som var gået i stykker over vinduerne, hvilket vi også reklamerede over overfor sælger. Årsagen til dette var at vi mente, at de ikke havde levet op til deres oplysningspligt, da det ikke stod nævnt i tilstandsrapporten. Hver gang jeg har kontaktet Hviid Advokater har jeg fået sekretæren i røret, som har foreslået at jeg skulle undersøge en masse ting, og ikke har kunnet fortælle mig, hvordan de kunne hjælpe os i forhold til det. Da jeg så havde undersøgt og gjort ved, var der stadig ikke meget hjælp at hente. Hun kunne ikke give mig et klart svar på, om det var noget vi skulle gå videre med, og jeg undrede mig over, at hun ikke fik advokaten til at tage kontakt til mig.
Vi ved ikke meget omkring huskøb og da vi ringede til kontoret for at stille spørgsmål omkring ting vi ikke forstod, da fik man lidt nedladende svar på tingene.
Vi følte os ikke godt behandlet, og jeg ville ikke anbefale Hviid Advokater til andre.
Tak for hjælpen...
I vores huskøbsproces har Hviid Advokater A/S været yderst profesionelle, rådgivende og hjælpsomme. Vi flyttede fra andelslejlighed til vores nye hus, og der har advokaten og sekretæren været uundværlig. Vi er meget taknemmelige for hele processen, og vi kan kun anbefale Hviid Advokater A/S hvis i står og skal købe et hus.
Kompetent og let tilgængelig rådgivning…
Kompetent og let tilgængelig rådgivning i forbindelse med køb af fast ejendom.
Vi følte os godt rådgivet og trygge hele vejen.
God og venlig behandling.
L’expérience Trustpilot