L'entreprise a répondu
Jeg bruger dem jævnligt, da deres tilgang og behandling af smerter ikke består af smertestillende, men en faktisk viden og interesse for kroppen. De har hjulpet med dårlig skulder, et ømt knæ mm.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Som sælger og passioneret cykelrytter har jeg i årevis døjet med lændesmerter. Jeg troede, det var en del af pakken – indtil jeg kom til Hvorfor Gaa og Have Ondt ApS. Mads og Emil var fantastiske... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har været ovenud tilfreds med behandlingen hos jer! Efter 4 behandlinger hos Coco, er mit problem tilsyneladende løst. Hvis jeg får fornyet behov for hjælp, kommer jeg gerne igen.
L'entreprise a répondu
Vi tilbyder bevægelseslære funderet i Shaolin, til at fjerne dine akutte såvel som dine kroniske smerter. Shaolin er 1500 år gammelt og grundstenen til alle typer af bevægelseslære, herunder Tai Chi og Qigong.
Dania 15, 1, 4700, Næstved, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg er super glad for at komme hos jer. Jeg kan stort ser altid få en hurtig tid. Jeg sætter stor pris på jeres venlige og imødekommende måde at være på. Jeg kæmper med forskellige ting og jeg har haft stor glæde ag kropsterapi behandlingerne. Jeg er også åben omkring de problematikker jeg bokser med og jeg blir altid mødt i det og vi finder løsninger så jeg føler mig tryg hele vejen. Og det gør at jeg vender tilbage så snart jeg mærker at kroppen har brug for det. Og det samme gør resten af familien også. Det er dejligt der er flere behandlere at vælge mellem og i gør det godt. Tak for jer og tak for at møde mig som jeg er. Det betyder meget.

Réponse de Hvorfor gå og have ondt ApS
Den massage af Emma hjalp og gjorde godt . Kan varmt anbefales ..jeg skal til Emma igen har bestilt tid .

Réponse de Hvorfor gå og have ondt ApS
Super godt træningscenter, med rigtigt gode faciliteter, og en virkelig luksus pris. Har specielt været rigtigt glad for deres sal med skærm og trænings videoer. Er rigtig ærgerlig over manglende svar på hvorfor salen ikke længere skal være der, og skærmen som er en stor del af min træning. Nok mest ærgerlig over at det ikke har været meldt ud, eller at der ikke er blevet svaret på de henvendelser der er forsøgt lavet i den forbindelse.

Réponse de Hvorfor gå og have ondt ApS
jeg blev diagnosticeret og fik den rette behandling, som jeg ikke har kunnet få før

Réponse de Hvorfor gå og have ondt ApS
Dårlig oplevelse og gav dem derfor en kritisk evaluering - de reagerede med at ekskludere mig og aflyste den næste tid

Réponse de Hvorfor gå og have ondt ApS
Fået behandling af Anja med kranio sakral og møder er simpelthen bare den bedste. Hun møder dig i øjenhøjde og lige der hvor du er mentalt.
Kompetent og dygtig behandler.
Kan varmt anbefale at gå til Anja.

Réponse de Hvorfor gå og have ondt ApS
Har været der 3 gange over de sidste 6 uger hos Kenneth.
Har i et par år døjet med en hofte med smerter, og kroppen knækkede med stress i December.
Efter blot 3 behandlinger er jeg allerede næsten 100% på toppen igen takket være Kenneths magi.
Tak for Kenneth og hans positive nærvær.
Man bliver lyttet til og ikke dømt. TAK!

Réponse de Hvorfor gå og have ondt ApS
kæmpe oplevelse, hvor der stor grad bliver taget sig af en. der bliver lytte på ens problem og de løser det sammen. kan kun give de bedste anbefalinger her fra

Réponse de Hvorfor gå og have ondt ApS
de er super dygtige de tager det roligt de giver sig tid til at behandle os der virkelig har brug for det de er søde og rare og imødekommende jeg kan kun anbefale dem med de fem stjerner

Réponse de Hvorfor gå og have ondt ApS
Jeg bliver altid taget godt imod . Og de behandler jeg får hjælp mig meget. Jeg kan varmt anbefale Hvorfor går og have ondt .