Hvorfor gå og have ondt ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Super godt træningscenter, med rigtigt gode faciliteter, og en virkelig luksus pris. Har specielt været rigtigt glad for deres sal med skærm og trænings videoer. Er rigtig ærgerlig over manglende svar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bruger dem jævnligt, da deres tilgang og behandling af smerter ikke består af smertestillende, men en faktisk viden og interesse for kroppen. De har hjulpet med dårlig skulder, et ømt knæ mm.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Som sælger og passioneret cykelrytter har jeg i årevis døjet med lændesmerter. Jeg troede, det var en del af pakken – indtil jeg kom til Hvorfor Gaa og Have Ondt ApS. Mads og Emil var fantastiske... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan helt klart anbefale Hvorfor gå og have ondt. Først gang jeg brugte dem havde jeg (efter at have været trukket gennem det offentlige sundhedssystem i flere måneder) gået med afsindige smert... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'entraînement

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder bevægelseslære funderet i Shaolin, til at fjerne dine akutte såvel som dine kroniske smerter. Shaolin er 1500 år gammelt og grundstenen til alle typer af bevægelseslære, herunder Tai Chi og Qigong.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

71 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super professionel service

Super professionel service. Helt sikkert nogle man kan anbefale til andre.

30 septembre 2025

Réponse de Hvorfor gå og have ondt ApS

Tusind tak for de flotte ord 🙏

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – og at du vil anbefale os videre. Det betyder meget for hele teamet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid gode behandlinger ...

Hos "Hvorfor gå at have ondt" oplever jeg altid venlighed, fleksibilitet og imødekommenhed. Har der fået gode behandlinger som på bedste vis har givet mig større velvære i krop og sind.

30 septembre 2025

Réponse de Hvorfor gå og have ondt ApS

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💙

Det glæder os meget at høre, at du altid føler dig mødt med venlighed og imødekommenhed, og at behandlingerne har givet dig større velvære både i krop og sind. Det er lige præcis det, vi stræber efter – og din feedback betyder derfor ekstra meget for os.

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟'

Vi er glade for at høre, at du oplever vores behandlere som både kompetente og venlige – det betyder meget for os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

God behandling uanset tidspunktet på…

God behandling uanset tidspunktet på dagen.
Opmærksom på andre faktorer der kan påvirke de gener man går rundt med.

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟

Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet en god behandling. Det betyder meget for os, at vi kan være tilgængelige og give den bedst mulige støtte.

Noté 5 sur 5 étoiles

God kommunikation og forståelse for min…

God kommunikation og forståelse for min problemstilling.
Dygtighed og god behandling.

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre, at du har følt dig godt forstået og behandlet professionelt hos os. Det betyder meget for os, at kommunikationen fungerer, og at du føler dig tryg i forløbet.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen, hvis behovet opstår.

I er bare super gode😊

Hej

Tusind tak for de pæne ord! 😊
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig på rette vej. Det betyder meget for os – og vi er altid her, hvis du får brug for os igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kenneth ved præcis hvad der skal gøres…

Kenneth ved præcis hvad der skal gøres så jeg får det bedre

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at Kenneth vidste præcis, hvad der skulle til for at hjælpe dig videre. Vi er glade for, at du føler dig bedre – det er lige præcis dét, vi arbejder for hver dag.

Service

God behandling og rådgivning

Hej

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har fået god behandling og rådgivning. Det er præcis, hvad vi stræber efter, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hav en dejlig dag, og vi er her, hvis du har brug for os igen! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Super sød personale og de er virkelig…

Super sød personale og de er virkelig professionelle. Virkelig pæne lokaler

Hej

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse med både vores personale og vores lokaler. Vi sætter stor pris på dine ord, og det er dejligt at vide, at du følte dig velkommen og godt behandlet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Flink personale

Hej

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse med vores flinke personale. Det betyder meget for os at høre!

Vi håber at se dig igen snart!

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💪👍

Det glæder os rigtig meget at høre, at du altid oplever god service hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang 🏃‍♂️✨

Jeg bruger dem jævnligt

De har hjulpet med dårlig skulder, et ømt knæ mm. Lægen havde fx. diagnosticeret smerterne i skuldere, som frossen skulder, men med ultralydsscanning hos Mads, fandt vi ud af noget andet. Nu kan jeg faktisk selv gøre noget ved mine smerter- istedet for smertestillende og hvile mm.

22 août 2025
Avis spontané

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft gode oplevelser hos os, og at vi har kunnet hjælpe dig med at finde årsagen til dine smerter – så der kan blive gjort noget aktivt ved dem i stedet for blot at dulme med smertestillende.

Vi sætter stor pris på din tillid og på, at du deler din erfaring – det betyder meget både for os og for andre, der måske står i samme situation.

Noté 1 sur 5 étoiles

Var til god behandling hos Emil

Var til god behandling hos Emil, bestiller tid til næste fredag får som vanligt masser af, bekræftelser, som jeg ik læser da det først er næste fredag. Men ups i har booket en uge for tidligt som jeg så bliver opkrævet for, er det jeres alvor. Morten Halbro 21421455

Réponse de Hvorfor gå og have ondt ApS

Kære Morten, du har ret at vores system udsender en bekræftelse hver gang der foretages en bookning, og den bør du så læse for at sikre at bookningen er som den skal være. Vi jagter dig ikke for de kr. 250,- du skylder os, men lukker så du ikke kan booke hos os igen.

Håber du finder et andet godt sted at blive behandlet.

De bedste sommerhilsner

God behandling

Altid en positiv modtagelse

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du altid føler dig godt behandlet og mødt med et smil.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Søde og positive mennesker .Du kommer…

Søde og positive mennesker .Du kommer ind til tiden .Hyggelig og rar atmosfære

Hej

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplever os som søde og positive, og at både atmosfæren og punktligheden lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os.

Noté 4 sur 5 étoiles

altid smilende og hjælpsomme mennesker…

altid smilende og hjælpsomme mennesker og gode maskiner

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at både vores team og maskiner lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du oplever et smil og hjælpsomhed, når du besøger os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Som sædvanlig en fantastisk god…

Som sædvanlig en fantastisk god oplevelse.

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du igen har haft en fantastisk oplevelse – det betyder meget for os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Int i lænden

Det var helt fint, jeg kan mærke der er sket noget, selv om jeg stadigvæk har ondt i ryggen håber det bliver bedre

Hej

Tusind tak for din tilbagemelding.

Det glæder os at høre, at du allerede kan mærke en forskel, selvom smerterne stadig er der. Husk, du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for opfølgning.

Rigtig god bedring!

Noté 5 sur 5 étoiles

Behandler virker dygtig og ærlig

Behandler virker dygtig og ærlig. Ser patienten.

Hej

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig set og godt behandlet. Vi sætter stor pris på din tillid og håber at kunne fortsætte med at leve op til dine forventninger.

Den faglige kunnen.

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du oplever behandleren som både dygtig og ærlig. Det faglige fundament og evnen til at se den enkelte patient er noget, vi vægter meget højt, så det betyder rigtig meget at få den anerkendelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus