Hyggi Avis 985

TrustScore 5 sur 5

4,8

Flot og lækker måtte, i den lækreste kvalitet. Den ligger fast på gulvet, selv når mine børn kommer løbende hen på den. Alle mærker fra den sammenrullede transport er fint forsvundet som lovet. Jeg... Voir plus

Hurtig levering og virkelig god måtte. Blød og stødabsorberende, men samtidig ikke for blød. Den ligger op til bevægelse og min pige på 3 måneder udviklede sig utroligt meget, bare ved at få tid på m... Voir plus

1. Magasin de puériculture

Écrit par l'entreprise

Smukt designede, bløde og støttende legemåtter. Flere unikke og moderne designs, der passer ind i ethvert hjem og skaber et stilfuldt look midt i dit leg og opholdsrum. En legemåtte i ét stykke, der giver et sikkert og behagelig underlag for dig og din lille en til at lege mere sammen.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Supert produkt!

Kjapp levering! Utrolig fornøyd med matten, myk og god! Vi har det veldig gulvkaldt hjemme, men matten er varm og god å ligge på ☺️ Fint design og et stort pluss at den er såpass stor! Både baby, foreldre og besteforeldre får plass!
Anbefales!

9 mars 2026

Legemåtten i mellem størrelsen var…

Legemåtten i mellem størrelsen var udsolgt. Jeg fik besked da den igen var på lager. Fra jeg bestilte produktet til jeg modtog det gik der kun 1 1/2 dag. Virkelig hurtig ekspedition og flot produkt. Meget tilfreds med produkt og hurtig levering.
Tak 🙏🏼

6 mars 2026

Hurtig levering og virkelig god måtte

Hurtig levering og virkelig god måtte. Blød og stødabsorberende, men samtidig ikke for blød. Den ligger op til bevægelse og min pige på 3 måneder udviklede sig utroligt meget, bare ved at få tid på måtten.
Måtten er ret dyr, men jeg synes den er det værd i forhold til hvad man får ud af den.

5 mars 2026

Legetæppet er helt perfekt for os

Legetæppet er helt perfekt for os. Fungerer som det skal. Vores søn blev gladere for at ligge på maven efter vores køb. Ovenikøbet også rart for forældre at sidde på. Nemt at holde rent. Pænt mønster på den ene side af tæppet, som vi kan holde ud at se på i stuen, og på den anden side en bilbane som vil fungerer perfekt på børneværelset senere hen.

2 mars 2026

Flot og lækker måtte

Alle mærker fra den sammenrullede transport er fint forsvundet som lovet.
Jeg er meget tilfreds med produktet:-)

27 février 2026

100% å anbefale, absolutt verdt pengene!

Matten er så deilig og myk for både liten og stor. Kan ligge og leke sammen, uten at det er ubehagelig på gulvet for til og med gamle besteforeldre. Luner godt. Bonus med to sider, så en etter hvert kan ha et mer nøytralt mønster når barnet er stort og matten får andre bruksområder.

2 mars 2026

Virkelig lækker legemåtte

Virkelig lækker legemåtte! Både for børn og voksne.
Den er nu fast inventar i legeværelset i dagplejen og både børn og voksne elsker den!

Super godt legetæppe

Legetæppet er super dejligt at sidde og ligge på når man har et eller flere børn som bruger meget tid på gulvet 🙏🏻 jeg oplever også at min datter (3 mdr) nemmere ved at bevæge sig rundt på tæppet ift andre underlag så det understøtter hendes udvikling 🌼

Veldig fornøyd med matten

Veldig fornøyd med matten. Leker med begge barna mine på den, god og myk! Også er den veldig fin å se på, så passer inn i stuen, blir som en gulvteppe

20 février 2026

Kemisk lugt

Jeg fik en Hyggi legemåtte til jul og oplevede, at den havde en kraftig lugt, da vi åbnede den. Vi lod det ligge i noget tid og vaskede af, men her 4 måneder efter er lugten fortsat så kraftig, at den smitter af på babydyne, mv. Jeg har netop læst, at legemåtterne, til min store forargelse, indeholder PVC, og jeg tænker derfor, at lugten stammer fra diverse gasser. Tankevækkende når Hyggi reklamerer med, at deres legemåtter er “giftfri”. Jeg har taget kontakt til kundeservice, som blot har angivet, at det er ligesom når man køber en ny bil. Det virker bare spøjst, at lugten så ikke aftager. Ikke trygt at bruge for min baby i hvert fald…

7 avril 2026

Utrolig fin matte

Utrolig fin matte. Stor og myk og god å leke på for hele familien. Kjapp levering, og alle kostnader inkludert

23 février 2026