Grymt smidig och självinstruerande app. Har hyrt flera gånger och det är galet bra när man kommer på i sista sekund att man saknar ett verktyg eller maskin. Trygg och säker betalning och försäkring. F... Voir plus

Veldig fornøyd med Hygglo. Gjør det enkelt å leie ut og leie ting på en trygg og oversiktlig måte. Plattformen er brukervennlig, annonsene er enkle å opprette, og det er lett å komme i kontakt med se... Voir plus

Uthyraren var vänlig och tillmötesgående. Jag fick jobbet gjort med vertikalskäraren som jag hyrde och den återlämnades i samma skick(bra) som när jag hämtade den. Så otroligt smidigt istället för at... Voir plus

I’ve been actively renting out stuff for a couple of years and it’s a great way to earn some extra income and meet new people. Puts a smile on everyone’s face. Also I’m using it to teach business skil... Voir plus

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

218 avis

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Vem behöver äga en slagborr?

Vem behöver äga en slagborr? Inte jag i alla fall och hyr då istället den var tredje år eller så när det ska borras i taket. Tjänsten är fantastisk.

24 mars 2026

Réponse de Hygglo

Stort tack för din fina recension! Vi håller med, allt behöver man verkligen inte äga själv. Så roligt att höra att Hygglo fungerar fantastiskt för sådant man bara behöver då och då, som en slagborr vart tredje år. Tack för att du använder Hygglo!

De gånger jag använt mig av tjänsten…

De gånger jag använt mig av tjänsten har det fungerat ypperligt.
Smidigt och bra. Skönt att inte behöva köpa saker utan kan låna.
Nöjd

23 mars 2026

Réponse de Hygglo

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att tjänsten har fungerat ypperligt de gånger du använt den, och att du uppskattar hur smidigt det är att kunna hyra i stället för att köpa. Tack för att du använder Hygglo!

Högsta betyg

Bra utbud av produkter samt väldigt enkel och smidig process. Rekommenderar varmt.

22 mars 2026

Réponse de Hygglo

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar både utbudet och att processen känns enkel och smidig. Tack också för att du rekommenderar Hygglo, det betyder mycket för oss!

Perfekt att hyra grejer som man behöver…

Perfekt att hyra grejer som man behöver inte ofta och jätteenkelt via Hygglo

21 mars 2026

Réponse de Hygglo

Tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar hur enkelt det är att hyra saker man inte behöver så ofta. Tack för att du är en del av Hygglo!

Veldig enkel kommunikasjon

21 mars 2026

Réponse de Hygglo

Tusen takk for anmeldelsen din! Det gleder oss å høre at kommunikasjonen fungerte så enkelt og smidig. Takk for at du bruker Hygglo!

Trevligt att kunna hyra proffsmaskiner…

Trevligt att kunna hyra proffsmaskiner till bra priser när det passar en. Fungerar klockrent.

19 mars 2026

Réponse de Hygglo

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att det fungerar klockrent och att du uppskattar möjligheten att hyra proffsmaskiner till bra priser, precis när det passar dig. Tack för att du använder Hygglo!

Supertjänst!

Fungerar superbra att både hyra och hyra ut saker på Hygglo. Jag har hyrt ut allt från takräcken och sågbord till terrasstvätt.

17 mars 2026

Réponse de Hygglo

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att Hygglo fungerar så bra både för att hyra och hyra ut. Och kul med så stor variation på saker du hyrt ut. Tack för att du använder Hygglo!

Superbra plattform

Superbra plattform, väldigt smidigt!

17 mars 2026

Réponse de Hygglo

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du tycker att plattformen är superbra och smidig att använda. Det betyder mycket för oss.

Mvh Hygglo

Great platform for renting stuff

15 mars 2026

Réponse de Hygglo

We are very pleased to hear that you think Hygglo is a great platform for renting things. Our goal is to make renting simple, reliable and convenient, so it is lovely to know that this has come through in your experience.

Thank you for taking the time to share your feedback.

Så smidig bokning och hämning och…

Så smidig bokning och hämning och lämning

14 mars 2026

Réponse de Hygglo

Vad roligt att höra att du upplevde både bokningen och hämtning och lämning som smidiga. Precis så ska det vara!

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Tack Hygglo

Tack Hygglo!
Jag är glad för att smidigt kunna hyra ut mina prylar när jag inte använder dem själv.

14 mars 2026

Réponse de Hygglo

Tack för din fina recension.

Det är väldigt roligt att höra att du uppskattar möjligheten att enkelt hyra ut dina prylar när du inte använder dem själv. Vi vill göra det smidigt att låta saker komma till nytta hos någon annan i stället för att bara bli stående.

Tack för att du är en del av Hygglo och för att du tog dig tid att skriva till oss.

Very good services

Very good services

13 mars 2026

Réponse de Hygglo

We are very pleased to hear that you have had a good experience with our service.

Thank you for taking the time to share your feedback.

En riktigt bra app

En riktigt bra app. Både för att hyra och att hyra ut.

12 mars 2026

Réponse de Hygglo

Vad roligt att höra att du tycker att Hygglo fungerar riktigt bra både för att hyra och för att hyra ut. Vi vill göra det enkelt, tryggt och smidigt oavsett vilken sida av tjänsten man använder.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Mvh Hygglo

Absolute crooks who will not honour…

Absolute crooks who will not honour insurance offered when things go wrong. DO NOT USE THIS PLATFORM

11 mars 2026

Réponse de Hygglo

Hi, we’re sorry to hear about your experience. We understand how frustrating it is when something goes wrong and you feel unsupported.

We want to clarify that insurance and protection cases are always reviewed based on the terms and the information available in each individual case. That said, we never want anyone to feel ignored or treated unfairly.

Please feel free to reach out to our support team with your booking details so we can take another look at what happened and make sure the case has been handled correctly.

Kind regards,
Hygglo

Hygglo är en superapp

Hygglo är en superapp. Otroligt skönt att kunna hyra proffsiga prylar utan att behöva äga.

12 mars 2026

Réponse de Hygglo

Kul att höra att du uppskattar möjligheten att hyra riktigt bra prylar utan att behöva äga dem själv. Vi vill göra det enkelt att få tillgång till det man behöver, precis när man behöver det.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och för att du använder Hygglo.

Very nice app to rent stuff

Very nice app to rent stuff. The whole renting process is made so smooth

10 mars 2026

Réponse de Hygglo

Thank you for your kind review.

We are very pleased to hear that you find the app easy to use and that the whole rental process feels smooth. Making renting simple, reliable and convenient is exactly what we aim for.

Thank you for taking the time to share your experience.

Super att man slipper köpa alla…

Super att man slipper köpa alla apparater själv. Hygglo fungerar utmärk, lätt att hitta det man vill låna till bra pris!

9 mars 2026

Réponse de Hygglo

Tack för din fina recension.

Det gläder oss att höra att du uppskattar att kunna hyra i stället för att behöva köpa allt själv. Att det är enkelt att hitta det man behöver till ett bra pris är en viktig del av upplevelsen vi vill skapa.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig och för att du använder Hygglo.