Good and useful platform to rent (out) stuff. Just the fact that Hygglo jumped in this bussines is already worth five stars. And i would say that Hygglo does their job to make it a trustworthy e... Voir plus

I’ve used Hygglo twice now and both experiences have been excellent. The whole process is really straightforward, from finding what you need to arranging collection and return. Everything worked e... Voir plus

I've been using Hygglo for a few years now to rent out machines and other equipment that we don't use often but also don't want to sell. I have also rented items through Hygglo myself. I've alwa... Voir plus

Jag är nöjd med Hygglo. Hyr ut nästan varje vecka och de som hyr av mig är mycket vettiga människor, jämfört med andra marknadsplatser. Funkar bra att kommunicera i appen och smidig process för båda p... Voir plus

1. Électronique & technologie

Informations provenant de diverses sources externes

Hyr istället för att köpa! Vi delar på prylar och delar på kostnaden. Smidigt, smart och bra för miljön!

• Lugnets Allé 48F, 120 66, Stockholm, Suède

• hygglo.se

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

314 avis

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Att få hyra genom Hygglo och smidigt…

Att få hyra genom Hygglo och smidigt betala med Trustpilot. Utmärkt!!

15 novembre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för din recension. Härligt att höra att du tycker det är smidigt att hyra genom Hygglo och att betalningen fungerar utmärkt. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.

Hygglo

Jag är vän av delningsekonomi och mot…

Jag är vän av delningsekonomi och mot det hejdlösa konsumerandet. Att kunna dela med sig av sina prylar på ett ordnat och säkert sätt är toppen. Jag kan verkligen rekommendera Hygglo. Där finns det mesta att hyra.

16 novembre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för din fina och genomtänkta recension. Det är väldigt roligt att höra att du uppskattar delningsekonomin och att Hygglo känns som ett tryggt och ordnat sätt att dela med sig av sina saker. Vi är glada att du rekommenderar oss och att du hittar det mesta du behöver att hyra hos oss. Tack för att du delar din upplevelse.

Hyrt 3 ggr på Hygglo

Hyrt 3 ggr på Hygglo - så himla bra

16 novembre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för din recension. Vad roligt att höra att du har hyrt tre gånger på Hygglo och att du är så nöjd. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din erfarenhet.

Fungerar mycket bra

Fungerar mycket bra. Så smidigt att kunna låna saker till rimliga priser.

15 novembre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för din recension. Det är roligt att höra att allt fungerar bra och att du uppskattar hur enkelt och prisvärt det är att låna saker via oss. Tack för att du delar din upplevelse.

Hygglo

Smidigt att hyra typ vad som helst!

14 novembre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för din recension. Härligt att höra att du tycker det är smidigt att hyra vad som helst hos oss. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.

Hygglo

Mycket praktiskt att kunna hyra i…

Mycket praktiskt att kunna hyra i stället för att köpa - systemet som Hygglo använder känns tryggt. Jag har bara positivt omdöme att ge efter att ha hyrt 2 gånger via Hygglo.

14 novembre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för din fina recension. Det betyder mycket att höra att du upplever det som både praktiskt och tryggt att hyra via Hygglo. Vi är glada att allt har fungerat bra vid dina två hyror och uppskattar verkligen att du delar med dig av din positiva erfarenhet.

Hygglo

Fick en bra tjänst som fungerade…

Fick en bra tjänst som fungerade perfekt.

10 novembre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för din recension. Vi är glada att höra att tjänsten fungerade perfekt för dig. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse.

Hygglo

Smidigt och ekonomisk bra sätt att hyra…

Smidigt och ekonomisk bra sätt att hyra en bil. Bra bil och ett bra bemötande. Toppen helt enkelt

11 novembre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för din recension. Det är verkligen roligt att höra att du hade en smidig och prisvärd upplevelse, och att både bilen och bemötandet levde upp till dina förväntningar. Härligt att allt fungerade så bra.

Superservice

Superservice! Kommer hyra här igen vid behov.

10 novembre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med vår service.

Du är varmt välkommen tillbaka när du behöver hyra igen. Vi finns här om du behöver hjälp med något.

Hygglo

Otroligt bra sätt att dela resurser med…

Otroligt bra sätt att dela resurser med varandra i samhället!

8 novembre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för din recension. Det är inspirerande att höra att du uppskattar hur tjänsten bidrar till ett mer hållbart och delande samhälle. Tack för att du är en del av plattformen!

Hygglo

Smidigt sätt att kunna hjälpa andra att…

Smidigt sätt att kunna hjälpa andra att låna ut saker som man inte använder dagligen och även låna saker till en billig peng…

6 novembre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar hur enkelt det är att både låna ut och låna saker genom oss. Det är precis så vi vill att det ska kännas, smidigt, prisvärt och till nytta för alla.

Smidigt

Smidigt, trevligt bemötande av uthyraren Marie!

29 octobre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Härligt att höra att allt gick smidigt och att du fick ett trevligt bemötande. Vi hoppas du fortsätter ha lika bra upplevelser framöver.

Hygglo

Smidigt verktyg för hyra av det man saknar!

Smidigt verktyg att kunna hyra det man själv saknar!

2 novembre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för din fina recension! Vad roligt att du tycker att Hygglo gör det enkelt att hyra det man behöver. Vi är glada att tjänsten kommer till nytta och hoppas du fortsätter ha bra upplevelser hos oss.

Hygglo

Extremt smidigt och super bra att de…

Extremt smidigt och super bra att de har försäkring som täcker om något händer. Sedan kan man ju ha otur med personen man hyr av men det är ju såifall inte appens fel.

29 octobre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vad roligt att du tycker att det fungerar smidigt och att du uppskattar tryggheten med vår försäkring. Vi håller med om att det ibland kan variera mellan användare, men vi gör vårt bästa för att säkerställa en bra upplevelse för alla.

Hygglo

Använt några år funkat kanon varje gång…

Använt några år funkat kanon varje gång
Smidigt och bra
Kanon tjänst

1 novembre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för att du har varit med oss länge! Vi blir verkligen glada över att höra att allt har fungerat bra och att du är nöjd med tjänsten. Hoppas vi får fortsätta göra din vardag lite enklare även framöver.

Enkelt

Snabbt, enkelt och billigt.

28 octobre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det gläder oss att du tycker att det är snabbt, enkelt och prisvärt att hyra via Hygglo.

Hyrde en rejäl bilmaskin

Hyrde en rejäl bilmaskin, helt suveränt

28 octobre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att allt fungerade suveränt när du hyrde bilen. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse!

Bästa appen nånsin

Bästa appen nånsin

26 octobre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för din fantastiska recension! Vad kul att höra att du tycker Hygglo är den bästa appen någonsin. Det betyder verkligen mycket för oss!

Hygglo

Har hyrt maskiner och redskap

Har hyrt maskiner och redskap. Supersmidigt och ofta bättre service än affärer 😇

1 octobre 2025

Réponse de Hygglo

Tack för din fantastiska recension! Vad roligt att höra att du haft så bra upplevelser och tycker att det är supersmidigt att hyra via Hygglo. Extra kul att du uppskattar servicen, det betyder mycket för oss!