Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ook na kantoor uren en buiten de reguliere voorraad meedenken met de wensen van de klant / Realtie. wads al eerder klant maar weer super service!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zo blij dat ik hier een refurbished IPhone gekocht heb. -Snelle levering -Alles zat heel mooi verpakt. Erg professioneel -Batterij met 100% batterij conditie -Telefoon zelf zag er top uit.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Verzending duurde ietsje langer, maar dit kwam niet door iApples! PostNL had er wat langer voor nodig en Joost heeft me daarover netjes geïnformeerd. Pakket eenmaal aangekomen uitstekend, niks meer ni... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Mijn reform iPhone gekocht als zeer goed vol beschadigingen kale plekken en krassen. Jammer realiseer mij dat ik geen nieuwe koop maar dit als zeer goed verkopen lijkt mij nogal overdreven. Wacht n... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électronique
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Magasin de téléphonie mobile
  4. Service de réparation de matériel électrique
  5. Magasin de produits d'occasion
  6. Magasin d'ordinateurs d'occasion

Écrit par l'entreprise

Toen wij begonnen in 2020 ontdekten wij dat er aanzienlijk veel producten zoals iPhones en iPads in de kast verdwijnen en vergeten worden. Vaak nog in goede staat. iApples.nl zorgt ervoor dat deze Apple producten nieuwe eigenaren krijgen. Kiezen voor een gebruikt product is niet alleen financieel voordelig, het draagt ook bij aan een circulaire, duurzame toekomst. iApples.nl biedt 100% transparantie in wie wij zijn en waarvoor wij staan. Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de drie kernwaarden die wij bewaken voor elk product dat wij verkopen en de service die wij bieden. Door een samenwerking met Trustpilot kunnen wij de mening van onze tevreden klanten door laten schijnen en vorm geven. Dit is pas het begin. Wij groeien elke dag in aanbod en ontwikkelen ons om jouw ervaring zo compleet mogelijk te maken. Wij zijn er op uit om in de toekomst de generaties na ons ook nog te kunnen laten genieten van de prachtige natuur om ons heen. Kies daarom circulair om bij te dragen aan een vermindering van de CO2 uitstoot.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Goed, snel en betrouwbaar

Goed, snel en betrouwbaar! En met de missie tweedehands producten een nieuw leven te geven.
Ik heb hier een tweedehands/ refurbished iPhone X gekocht die werd aangeboden op Marktplaats. Er werd helder gecommuniceerd en ik kon de iphone - die netjes in een zakje en met oplader werd overhandigd de dag erna al ophalen. Toen ik even dacht dat de batterij niet goed werkte, reageerde iApples direct met advies en de belofte er een nieuwe batterij in te zetten als het probleem zou blijven. Uiteindelijk bleek het aan de bijgeleverde oplader te liggen, waarop ze meteen een nieuwe hebben opgestuurd. Echt netjes afgehandeld. Ik kan iApples aan iedereen aanraden!

6 janvier 2022

Réponse : iApples.nl

Beste Saskia, hartelijk bedankt voor deze positieve review. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Fijn dat alles naar wens is. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn. Voor nu alvast een fijn weekend en nog de beste wensen voor 2022!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie IPhone 8 incl alle toebehoren…

Mooie IPhone 8 incl alle toebehoren gekocht voor een goede prijs 👌🏻
Fijn en vriendelijk contact gehad met Joost.
Daarom in alle opzichten een aanrader!
***** sterren voor Joost en zijn iApples.nl

4 janvier 2022

Réponse : iApples.nl

Beste Martijn, hartelijk bedankt voor uw waardering. Dat stellen wij zeer op prijs. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Voor nu een fijne week en nog de beste wensen voor 2022.

Noté 5 sur 5 étoiles

Joost is zeer gedreven om de klant zo…

Joost is zeer gedreven om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Ik ben erg tevreden, echt top service!

3 janvier 2022

Réponse : iApples.nl

Beste Dirk, hartelijk bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer van dienst zijn. Nog de beste wensen voor 2022.

De beste voor Refurbished Apple producten

Goede service, vriendelijk en betrouwbaar met een goede prijs. Verkoopt wat hij belooft. Een mooie zo goed als nieuwe Iphone 12 pro met hoesje, schermbeveiliging en doosje. Lijkt inderdaad zo goed als nieuw, ook de batterijcapaciteit is net geen 100%. Heel tevreden. Voor mij een blijvertje voor mijn toekomstige apple producten.

27 décembre 2021

Réponse : iApples.nl

Beste Lvh, hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Wat ontzettend fijn om te horen dat alles naar wens is. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer van dienst zijn. Wij wensen u een gezond en gelukkig 2022.

Betrouwbaar

Snelle service en prettige, vriendelijke communicatie. Goed product.

25 décembre 2021

Réponse : iApples.nl

Beste Petra, hartelijk bedankt voor uw feedback. Wij hebben het contact wederzijds als aangenaam ervaren. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer van dienst zijn. Nog een fijne kerst en een gezond en gelukkig 2022!

Noté 5 sur 5 étoiles

Very nice and quick service

Very nice and quick service! very happy with the product.

20 décembre 2021

Réponse : iApples.nl

Dear Margot, thank you very much for your positive review. We are happy that we could be of help. Hopefully we can provide the same service for you in the future. Have a lovely week and happy holidays!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel erg tevreden over de kwaliteit!

Heel erg tevreden over de kwaliteit waarmee de iPhone X geleverd werd. Ook heel erg fijn contact gehad met de klantenservice en een snelle levering. De volgende keer koop ik hier weer!

17 décembre 2021

Réponse : iApples.nl

Beste Michelle, bedankt voor uw feedback. Wij zijn blij om te horen dat wij u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst weer eens van dienst zijn. Wij wensen u een goed weekend en fijne feestdagen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over de service van iApples.nl

Zeer tevreden over de service van iApples.nl. Ik heb vorige week een iPhone 12 Pro Max gekocht en deze verkeert echt in sublieme staat. Ik kom in de toekomst zeker terug voor Apple producten.

Réponse : iApples.nl

Beste Joris, hartelijk bedankt voor uw feedback. U bent van harte welkom voor uw toekomstige Apple producten. Wij wensen u een goed weekend en fijne feestdagen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie iPhone voor een nog mooiere prijs

Onwijs nette iPhone voor een mooie prijs. Hele goede en vertrouwelijke service. Uitstekend geholpen, vlug en vriendelijk contact. Aanrader!

Réponse : iApples.nl

Beste Darrell, hartelijk dank voor uw 5 sterren waardering. Dat wordt zeer op prijs gesteld. Wij hebben het contact wederzijds als aangenaam ervaren. Als wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, dan weet u ons te vinden. Een goed weekend en fijne feestdagen gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service. Erg tevreden over iApples.nl.

Erg tevreden over de goede service van iAppels.nl. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Réponse : iApples.nl

Beste Florianne, hartelijk dank voor uw review. Wij stellen uw 5 sterren waardering zeker op prijs. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn. Alvast een goed weekend gewenst en fijne feestdagen!

Zeer persoonlijke service

Zeer tevreden over de fantastische service van iApples. Ik werd snel en persoonlijk geholpen met het vinden van een product dat bij mij past en dat voor een eerlijke prijs. Echt service op maat!

15 décembre 2021

Réponse : iApples.nl

Beste Amber, hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat wij u van dienst hebben kunnen zijn. Hopelijk mogen we dat in de toekomst weer doen. Wij wensen u een fijne kerst en een gezond en gelukkig 2022.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige deal gedaan met Joost nog…

Prachtige deal gedaan met Joost nog bedankt hoor fijne iphone 8 plus

8 décembre 2021

Réponse : iApples.nl

Best Silvain, hartelijk dank voor uw feedback. Fijn dat alles naar wens is. Hopelijk mogen wij u snel weer eens van dienst zijn. Een fijne woensdag gewenst!

Betrouwbaar en goede service

Snelle en prettige communicatie. Ik kreeg een goede service; geen vraag was te veel. Er werd met mij meegedacht en ik kreeg verschillende opties aangeboden. Vervolgens werd alles goed geregeld.

29 novembre 2021

Réponse : iApples.nl

Beste Esther, hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben het contact wederzijds aangenaam gevonden. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer eens van dienst zijn. Fijne maandag gewenst!

Heel betrouwbaar en prettig

Heel betrouwbaar, perfecte service. Echt zoals je het zou willen. Heel blij mee!

17 novembre 2021

Réponse : iApples.nl

Beste Mattijs, hartelijk dank voor uw feedback. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe iPhone en hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Fijne avond!

Noté 5 sur 5 étoiles

Via marktplaats een advertentie…

Via marktplaats een advertentie gevonden. Binnen hele korte tijd al antwoord. Zeer netjes te woord gestaan. Goed geholpen . Zowel via de chat als persoonlijk. Wij zijn zeer tevreden. Wij onthouden dit bedrijf zeker zoals we nu ervaren hebben , kopen wij hier zeker graag nog eens een en telefoon

16 novembre 2021

Réponse : iApples.nl

Beste Wendy, hartelijk dank voor uw feedback. Dat stellen wij zeer op prijs. Wij hebben het contact wederzijds als zeer aangenaam ervaren. Eventueel dat we u in de toekomst nog eens van dienst mogen zijn. Een fijne woensdag gewenst!

Snelle en duidelijke communicatie

Snelle en duidelijke communicatie. Flexibel in een ophaalafspraak maken. Voor vragen bereikbaar zijn. Een goede ervaring en een mooi product, bedankt!

6 novembre 2021

Réponse : iApples.nl

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. Wij wensen u veel plezier met het product!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne service en goede telefoon

Onze zoon heeft een aantal weken geleden ook een telefoon bij Joost gekocht en was erg tevreden. De telefoon van onze dochter was kapotgevallen en we zochten daarom een nieuwe iPhone voor haar. Joost reageerde heel snel op ons verzoek om advies en we konden zelfs meteen op zondagmiddag langskomen om hem te kopen. Een prima telefoon, alles doet het uitstekend. Heel tevreden met de aankoop!

3 novembre 2021

Réponse : iApples.nl

Beste Linda, hartelijk dank voor uw positieve woorden. Zoals wij met plezier uw zoon hebben voorzien van een nieuwe iPhone, hebben we dat ook weer graag mogen doen voor uw dochter. Wij zijn zeer flexibel in onze openingstijden, dus zelfs op de zondagmiddag is dit mogelijk. Nogmaals bedankt en veel plezier aan uw dochter met de nieuwe iPhone!

Topservice!

Na een maand of twee bleek er iets technisch mis te zijn met mijn IPhone 8. Joost bood meteen aan om het toestel om te ruilen, en heeft al mijn gegevens (contacten, foto’s enz) op het nieuwe toestel gezet. Bij nader inzien wilde ik graag een toestel met wat meer geheugen. Tegen een kleine bijbetaling was ook dat snel geregeld. Ik ben heel erg tevreden over de service!

3 novembre 2021

Réponse : iApples.nl

Beste Jolanda, hartelijk dank voor uw feedback. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om u optimaal van dienst te zijn. Aangezien uw iPhone met technisch mankement binnen de garantie periode zat, heeft u van ons kosteloos een vervangend toestel gekregen. Nogmaals bedankt en een fijne woensdag gewenst!

Ben super blij met mijn iPhone 8

Ben super blij met mijn iPhone 8. Vriendelijk ontvangen door Joost in een hippe gezamenlijke ontvangst ruimte. Joost nam alle tijd voor vragen.
Groetjes Astrid

21 octobre 2021

Réponse : iApples.nl

Beste Astrid, hartelijk dank voor uw positieve feedback. We hebben u met plezier mogen ontvangen. Alvast een fijn weekend gewenst en hopelijk tot snel!

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede en snelle service

Een hele goede Iphone gekocht en een snelle en goede service.

19 octobre 2021

Réponse : iApples.nl

Beste Jan, hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Een fijne avond gewenst!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus