Ook na kantoor uren en buiten de reguliere voorraad meedenken met de wensen van de klant / Realtie. wads al eerder klant maar weer super service!
Lisez les avis des autres
Zo blij dat ik hier een refurbished IPhone gekocht heb. -Snelle levering -Alles zat heel mooi verpakt. Erg professioneel -Batterij met 100% batterij conditie -Telefoon zelf zag er top uit.... Voir plus
Verzending duurde ietsje langer, maar dit kwam niet door iApples! PostNL had er wat langer voor nodig en Joost heeft me daarover netjes geïnformeerd. Pakket eenmaal aangekomen uitstekend, niks meer ni... Voir plus
Mijn reform iPhone gekocht als zeer goed vol beschadigingen kale plekken en krassen. Jammer realiseer mij dat ik geen nieuwe koop maar dit als zeer goed verkopen lijkt mij nogal overdreven. Wacht n... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin d'électronique
- Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
- Magasin de téléphonie mobile
- Service de réparation de matériel électrique
- Magasin de produits d'occasion
- Magasin d'ordinateurs d'occasion
Écrit par l'entreprise
Toen wij begonnen in 2020 ontdekten wij dat er aanzienlijk veel producten zoals iPhones en iPads in de kast verdwijnen en vergeten worden. Vaak nog in goede staat. iApples.nl zorgt ervoor dat deze Apple producten nieuwe eigenaren krijgen. Kiezen voor een gebruikt product is niet alleen financieel voordelig, het draagt ook bij aan een circulaire, duurzame toekomst. iApples.nl biedt 100% transparantie in wie wij zijn en waarvoor wij staan. Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de drie kernwaarden die wij bewaken voor elk product dat wij verkopen en de service die wij bieden. Door een samenwerking met Trustpilot kunnen wij de mening van onze tevreden klanten door laten schijnen en vorm geven. Dit is pas het begin. Wij groeien elke dag in aanbod en ontwikkelen ons om jouw ervaring zo compleet mogelijk te maken. Wij zijn er op uit om in de toekomst de generaties na ons ook nog te kunnen laten genieten van de prachtige natuur om ons heen. Kies daarom circulair om bij te dragen aan een vermindering van de CO2 uitstoot.
Coordonnées de contact
Spaklerweg 14D22, 1096BA, Amsterdam, Pays-Bas
- 0627264849
- Joost@iapples.nl
- iapples.nl
Goede communicatie en service
Goede communicatie en service. Fijn dat ik langs kon komen.

Réponse : iApples.nl
Joost biedt uitstekende service!
Joost biedt een uitstekende service en komt zijn afspraken na. Is netjes in contactopvolging en verzorgd een uitstekende aftercare, een aarader

Réponse : iApples.nl
Excellente service en snelle reactie
Excellente service en snelle reactie en levering. Enige minpuntje is dat de bijgeleverde oplader niet een officiële is, en dat de batterij van iPhones daar vaak wat moeilijk mee kan gaan doen.
Vriendelijke afhandeling, levering was goed verpakt, snel en met track & trace opgestuurd. Al met al erg blij mee.

Réponse : iApples.nl
Dit is precies wat ik zocht: kennis, geduld en goede prijs!
Dit is precies wat ik zocht: Joost neemt de tijd voor je, is expert en legt rustig uit hoe alles werkt. Ik kocht een iPhone en een Mac book en hij heeft samen alles geïnstalleerd. Met een jaargarantie erbij. Ik raad mijn omgeving aan om als je niet over de kennis beschikt bij Joost te kopen: hij levert goede producten voor een eerlijke prijs. Maar bovenal neemt hij de tijd voor je.

Super goed geholpen
Super goed geholpen. Snelle services. Heel tevreden met de service en product.

Réponse : iApples.nl
Very professional service to sell and…
Very professional service to sell and buy second hand Apple products. Good prices and great support

Een niet van nieuw te onderscheide iPhone 8
Een niet van nieuw te onderscheiden iPhone 8 gekocht bij Clavustrading. Kwam bij het bedrijf terecht via marktplaats. Reageert snel op berichten en hanteert nette prijzen. Geeft standaard 3 maanden garantie maar kon deze tegen geringe prijs uitbreiden tot 1 jaar.
Zeker een aanrader.

Perfect
Top service en aardige gozer! Kon na benaderen de dag erop gelijk langs voor een zo goed als nieuwe Iphone X. Kon voor een nette prijs mijn eigen Iphone inleveren, dus ideaal.

Zeer en zeer tevreden man met woord
Zeer en zeer tevreden man met woord
Alles nagekomen en de telefoon zelf is nieuw en behoort zeker wat ik had verwacht super en zeer goed afspraak nagekomen en op tijd nogmaals echt aanrader.

Supermooie telefoon, top!
Snelle verzending, prettige communicatie per mail en last but not least: ik heb echt een zo goed als nieuwe (zonder krasjes of beschadigingen, niet van splinternieuw te onderscheiden) perfect werkende telefoon ontvangen!
Prijs/kwaliteit top.
Kortom: een aanrader om hier je aankoop te doen!

Betrouwbaar en servicegericht.
Ik kocht voor mijn dochter een 2e hands iPhone 7 bij Clavustrading. Het product verkeerde in mint (near new) conditie. Verkoper Joost was betrouwbaar en servicegericht en stelde me in staat de werking van de belangrijkste functies te controleren. Kortom een prettige ervaring en een tevreden klant.

Réponse : iApples.nl
Very nice phone for a good price
Very nice phone for a good price. I recommend to everyone who wants iphone.

Réponse : iApples.nl
Een zeer vriendelijke jongeman die ze…
Een zeer vriendelijke jongeman die ze tijd heeft genomen en duidelijkeid en erg sociaal.ik vond het erg prettig

Geweldige en eerlijke winkel
Goud eerlijke verkoper, die altijd eerlijk en correct is. Zeer netjes en komt alle afspraken na. Dus een geweldige verkoper en super winkel.

Réponse : iApples.nl
Het was persoonlijk en met de juiste…
Het was persoonlijk en met de juiste kwaliteit. Aanrader.

Thumbs up!
Bij toeval ontdekte ik Clavus Trading. Een jonge ondernemer met skills. De website trok mijn aandacht en de inhoud ervan nog meer. (Nog) niet een groot aanbod, maar van goede kwaliteit. Mijn mail in de avond werd direct beantwoord en de deal snel beklonken. De gekochte IPhone 8 Gold was nagenoeg in nieuwstaat. Thumbs up!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.