Lisez les avis des autres
Stel oplichters, heb op 13 april 3 screen protectors besteld. 3 tot 5 leverdagen, tot op heden niks ontvangen. Mail gestuurd meerde malen, geen reactie. Telefonisch niet bereikbaar. Ga een klacht... Voir plus
Besteld en niets ontvangen. Helaas net als vele anderen hier.. Geen reactie op mail en telefonisch onbereikbaar TIP!! Als je betaald hebt graag melding maken bij Mollie (het betaalplatform).... Voir plus
Maandagavond 15 oktober besteld. Ik vewachtte de levering op woensdag 17 oktober (overigens kwam alle mail van ihoes zoals bevestiging van betaling en verzending in mijn spambox, dus let op!). Toen pa... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
iPhone en iPad hoesjes en accessoires bestel je voordelig bij iHoes.nl ✓ Ruim assortiment, direct uit voorraad leverbaar ✓ Vandaag besteld, morgen gratis thuisbezorgd
Coordonnées de contact
Wageningselaan 44, 3903LA, Veenendaal, Pays-Bas
- 0850031303
- info@ihoes.nl
- ihoes.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Oplichters
Zoals ik nu zo veel terug lees in de recensies, SLECHT!!! (had ik deze maar van tevoren gelezen). Geen bevestiging van order, klanten"service" op geen enkele manier bereikbaar, dus geen terugbetaling van geretourneerde (onjuiste) artikelen...
Een hoes besteld voor mijn ipad
Een hoes besteld voor mijn ipad. Betaald met iDeal. Geen bevestiging ontvangen van de bestelling. Dat is al raar. Geen hoes ontvangen! Op e-mails wordt niet gereageerd. Telefonisch krijg je een bandje te horen. Na enige tijd krijg je te horen dat ze niet te bereiken zijn en dat de verbinding wordt verbroken. Een melding via Whatsapp wordt beantwoord met een standaard tekst. Conclusie: ik ben, net als zovelen voor mij, opgelicht! Ik ga aangifte doen.
4 dagen later: inmiddels toch de ipadhoes ontvangen! De hoes is van het juiste formaat, maar de ipad klemt er niet in vast. Dus onbruikbaar. Hoes teruggestuurd. En nu maar afwachten of mijn betaling wordt teruggestort.
Twee maanden later: De ipadhoes is teruggestuurd en ontvangen door iHoes (bewijs van PostNL). Het geld is nog steeds niet terugbetaald. Dit heeft mij niet alleen het geld van de hoes gekost, maar ook de retourkosten van PostNL. Wat een oplichters!
IHOES / Qantra is een waardeloze oplichter
IHOES / Qantra is een waardeloos, waardeloos bedrijf! Ik had een hoesje besteld, wel ontvangen, moeten retourneren waarna ik niets meer van ze vernomen heb. Ik wacht al meer dan 2 maanden op terugbetaling. Het hoesje is aangetekend naar Qantra teruggestuurd aan de Wageningselaan in Veenendaal- er is voor ontvangst getekend maar verder geen reactie. Telefoon wordt niet opgenomen, via de boodschap wordt je doorverwezen naar het contactformulier op de website, als je daar info invult, ontvang je een confirmatie email waar alleen de helft van de tekst in staat. Welke organisatie kan dit bedrijf stopzetten??
Helaas oplichters
Helaas oplichters. Niets ontvangen en geen contact te krijgen.
Hoesje besteld 15 dagen terug niks ontvangen
Hoesje besteld 15 dagen terug, niks ontvangen, geen response op email.
Niks kopen!
Reageren niet. Triest bedrijf. Gelukkig geen groot bedrag. Niks kopen! Website moet uit de lucht gehaald worden!
Ook ik ben opgelicht
Ook ik ben opgelicht en heb iets besteld, betaald en niet gekregen.
Bij grote bedragen check ik altijd even trustpilot. Maar nu helaas niet gedaan.
Ik ga ook een klacht indienen bij Mollie.
Besteld en betaald
Besteld en betaald, maar geen bevestiging gekregen.
Als je belt zijn ze gesloten, reageren niet op email.
Waardeloos
OPLICHTERS
Besteld, betaald en niets gekregen. Op 5 verschillende manieren contact gezocht maar helaas niet thuis.
Oplichters zijn het. Raad opgevolgd en gerapporteerd bij mollie en aangifte gedaan.
Oplichters! Lees tips voor melden
TIP!!
Als je betaald hebt graag melding maken bij Mollie (het betaalplatform). Even je transactie opzoeken en rapporteren op de site van mollie.
Heb Mollie gebeld en ze gaan onderzoek starten maar hebben graag zoveel mogelijk meldingen!
Ook advies om aangifte te doen. Dit kan gewoon online. Als je dat hebt gedaan gaat er ook melding naar winkel en bij meerdere aangiftes volgt strafrechtelijk onderzoek naar de webwinkel.
Zoals zovelen hier had ik betaald maar…
Zoals zovelen hier had ik betaald maar werd er niet geleverd. Alle mogelijkheden geprobeerd in contact te komen. Nergens een reactie op gekregen. Toen advies op deze site opgevolgd en aangifte gedaan. Echter vanochtend kreeg ik het betaalde plotseling in de bus. Ik heb de aangifte maar weer ingetrokken. Vreemde verhaal blijft het wel.
Helaas niet de enige hier
Helaas niet de enige hier: na betaling niets ontvangen, geen reactie op mails, telefoon staat doorgeschakeld en wordt niet beantwoord. Geld weg dus. Oplichters zijn het.
Wel besteld niets ontvangen
2e update:
Het geld is netjes terug gestort. Heb je iets besteld, niets gehoord en niets ontvangen? Neem contact op per WhatsApp ( ihoes.nl)
Update:
inmiddels via WhatsApp contact gehad (niet telefonisch kunnen bereiken en geen reactie gehad op een eerdere mail). Netjes “te woord” gestaan, het werd direct uitgezocht en ik ontving een mail waarin staat dat ik binnen enkele dagen mijn geld terug krijg dat het hoesje niet meer leverbaar is.
Enige wat jammer is, is dat je daar als klant achteraan moet :-(
Als het geld op mijn rekening staat kunnen de sterren nog stijgen ;-)
Wel besteld, niets ontvangen :-( Betaald met creditcard, ik ga de creditcard maatschappij om hulp vragen als ze niet (spoedig) reageren!
De firma list en bedrog
De firma list en bedrog. Gelukkig niet een heel duur hoesje besteld. Wel betaald niets ontvangen. Geen reactie op mail en app. Ik zie helaas nu pas dat ik geen uitzondering ben.
Behalve bevestiging van betaling niets…
Behalve bevestiging van betaling niets meer gehoord. Geen product ontvangen. Slechte communicatie
OPLICHTERS
OPLICHTERS! Na 5 weken nog steeds niets ontvangen!
Waarom kan dit bedrijf zo lang doorgaan met deze walgelijke praktijken? Ik neem aan dat er al diverse aangiften gedaan zijn. Niks bestellen dus!!!!!!
Bestelling geplaatst, niets ontvangen
27-08 Update.. tot mijn verbazing is uiteindelijk (een week ipv een dag na bestelling) toch het bestelde product aangekomen. Ik verhoog de rating met 1 ster. Alleen omdat de bestelling uiteindelijk toch is aangekomen. Geen hogere rating ook omdat ik geen reactie heb gehad op mijn gestuurde mail.
Bestelling geplaatst, betaald en niets ontvangen. Mail gestuurd, geen reactie. Ik ga aangifte doen.
Oplichters wees gewaarschuwd
Oplichters wees gewaarschuwd, iedereen aub aangifte doen.
Aangifte kan online en is zo gedaan, hoe meer aangifte hoe beter voor een actie Politie
Oplichters!
Oplichters!. net als de rest hier... besteld en nix ontvangen. NIET DOEN!