À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Hurtige og kompetente

Fra vi trådte ind i butikken til ovnen var monteret hjemme blev vi vejledt og serviceret af kompetente og venlige mennesker.
I butikken brugte sælger den tid det tog, uden vi følte os pressede på noget tidspunkt.
Inden ovnen blev leveret fik vi et konsulent-besøg, så der ikke var tvivl om noget.
I modsætning til to andre firmaer vi havde besøgt før, der begge havde over 5 ugers leveringstid, leverede Ildstedet på 2 uger opsat og i brug.
Kan kun varmt anbefale dem.

6 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Kompetente mennesker, hele vejen igennem

Vi har købt og fået installeret en super flot ovn fra ildstedet i Rørvig. Vi er super tilfredse, fra indledende dialog over råd og vejledning til montering af ovnen. Hele vejen igennem har vi oplevet betydelig erfaring og kompetent hjælp. En stor fornøjelse og den varmeste anbefaling herfra.

30 juin 2025
Logo de Ildstedet Rørvig

Réponse : Ildstedet Rørvig

Tusind tak for de rosende ord :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har kun ros til Ildstedet!

Vi har kun ros til Ildstedet. Lige fra vi fik installeret vores fantastiske brændeovn til vi efterfølgende et par gange har haft brug for dem. Altid imødekommende, utrolig hurtig og venlig service!

22 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte brændeovn i nov 21-!

Bestilte brændeovn i nov 21, og blev lovet at alt skulle være klart til os når vi skulle have den. Vi var flere gange nede og holde ekspedient orienteret om hvornår vi ca skulle bruge de forskellige dele (nybyggeri), blev gang på gang forsikret om at de havde varerne på lager og vi kunne bare komme. Uge optil vi skal anvende inddækningen, kontakter vores entrepenør butikken, alt er ok, men da dagen kommer og tagdækker skal bruge inddækningen, er den desværre ikke på lager!!!, vi står med tagdækker og må købe en tilsvarende inddækning et andet sted,og have udgifter til transport og dermed en merudgift , som vi forventer at Ildstedet vil kompensere, nej tværtimod, vi bliver mødt af en hel anden forklaring, og ingen forståelse for vores krav. Mangen til dårlig kundeservice skal man lede længe efter, ærgerligt at en lokalbutik ikke er istand til at levere en bedre service. For god orden skyld, : montering af ovnen er vi fuld tilfreds med, det er servicen i butikken, der er særdeles mangelfuld.
Ildstedet kontakter mig igen feb 2025 og er utilfreds med mit indlæg, jeg har bare forlangt at få dækket mine ekstra udgifter, da Ildstedet ikke kunne levere hvad der var lovet.det er korrekt at der er krediteret kr 1200 på min faktura, men jeg skal vel ikke betale for en vare jeg ikke har fået! , og god kundepleje vil da være at dække mine ekstraudgifter på kr. 800,- og det er kun materiale udgift og ikke kørsel. Derfor står min anmeldelse forsat til troende

25 juin 2022
Logo de Ildstedet Rørvig

Réponse : Ildstedet Rørvig

Kære Lise
jeg er ked af at læse det du skriver da jeg flere gange på mail har gjort dig opmærksom på at nederst på din faktura står inddækket krediteret til kr 1200,00 og dette reagere du ikke på ??
og det du skriver er langt fra sandheden men sådan er det jo med nogle kunder

Utrolig service

Utrolig service. Nedtagning af støbejernsskorsten på 3 timer var helt fantastisk. Taget var på 60grader og 8 meter oppe. Samt han tog alt med fra skorsten.

18 novembre 2021

Super fantastisk service

Super fantastisk service. Skulle bruge en ny pejs til erstatning af ældre model. Fik først fantastisk service og demonstration i butikken på Rørvigvej med masser af gode råd og inspiration. Besluttede os for modellen vi gerne ville have og fik bestilt installation. Installation gik fantastisk og til aftalt tid og til fuld tilfredshed. Havde lidt problemer med optænding efterfølgende og fik gode råd i butikken. Da vi forsat ikke kunne finde ud af det fik vi hjælp hjemme med optændingen. Fantastisk service. Jeg kan varmt anbefale Ildstedet Rørvig.

1 décembre 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus