L'entreprise a répondu
Synes du at det kan være uoverskueligt at skulle udskifte din brændeovn-f.eks på grund af rigide kommunale krav, så tag fat i Roskilde Pejsecenter - de ved, hvad det handler om, og gør processen helt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har haft besøg af Jonas idag, der har monteret vores nye brændeovn. Selvom han løb ind i nogle vanskeligheder i vores gamle stråtækte bindingsværkshus, løste han sagen uden at kny og fandt en god l... Voir plus
Roskilde Pejsecenter har to fysiske butikker beliggende i Roskilde og Virum. Vi sælger Brændeovne, Indsatse, Pilleovne, gaspejse og tilbehør. Vi er først tilfredse når kunden er tilfreds.
Ringstedvej 64 - 66, 4000, Roskilde, Danemark
Flot service ved installering af brændeovn på 1. sal. Da de ved en fejl havde givet os en forkert type, gentog de processen uden nogen form for brok. Da der siden var tvivl om funktionen var optimal, tilbød de at opsætte en blue chimney på skorstenen uden monteringsomkostninger. Henrik fra Virum afdelingen var meget hjælpsom og fleksibel. Dec./jan. 2025

Réponse : Roskilde Pejsecenter A/S
Synes du at det kan være uoverskueligt at skulle udskifte din brændeovn-f.eks på grund af rigide kommunale krav, så tag fat i Roskilde Pejsecenter - de ved, hvad det handler om, og gør processen helt problemfri.

Réponse : Roskilde Pejsecenter A/S
OPDATERET 29/1: Jeg er blevet ringet op af ejeren Henrik, som har beklaget "forløbet", og har lovet mig at jeg får en ny pakning sat i, uden beregning. Jeg er meget glad og taknemmelig for, at vi fandt en god løsning.
Jeg har købt en brændeovn i marts 2025. Nu er tætningslisten begyndt at flosse, og jeg kontakter Roskilde pejsecenter, for at få den skiftet. I første omgang får jeg at vide, at den vil koste kr. 519.-. Da jeg så spørger, om den ikke er på garantien, får jeg at vide ( uden at de svarer på det ), at jeg selv skal indlevere lågen, og at jeg derudover skal betale arbejdsløn.
Så først forsøger man at tjene penge på en reservedel, som er dækket af garantien. Da det ikke lykkedes, gør man det både besværligt og bekosteligt ( jeg skulle afmontere lågen, aflevere den i butikken og betale arbejdsløn ).
Jeg må sige, at hvad der i første omgang, var en god oplevelse, nu er blevet det stik modsatte.
Jeg skulle have en pejse indsats ind i en pejs hvor der var dårligt plads. blev fundet en en løsning med en lodret placering, Professionel og kompetent rådgivning! Den blev installeret til tiden af en murer, der gjorde sit arbejde perfekt og der var rent bag efter. Pejsen har overgået alle mine forventninger om effektiv varme udvikling og spredning

Fantastisk service!
Havde bestilt montering af en røgsuger, men da montøren kom, rådgav han mig til at vente. Helt uden omkostninger. Det er dæleme god service. Stor anbefaling her fra.

Réponse : Roskilde Pejsecenter A/S
Søndag skrev jeg til Roskilde Pejsecenter om hjælp til at få en prøvningsattest for en brændeovn i et hus jeg netop har købt. Allerede i dag tirsdag var der svar tilbage med attest efter at min forespørgsel havde været omkring brændeovnsproducenten - det til trods for, at brændeovnen med stor sandsynlighed er købt et andet sted. Se det er kundeservice i særklasse! Fremtidige reservedele og udstyr til brændeovnen bliver købt her. Tusind tak!
Fik rigtig god vejledning til midlertidig løsning på et problem med min inddækning, som gør at udskiftning kan udsættes indtil vejret bliver varmere.
Jeg vender helt sikkert tilbage til sommer mht. udskiftningen.
Stort tak til Jonas og roskildepejsecenter.Jonas kom ene mand og klarede opsætning af brændeovn I vores sommerhus, meget dygtig og høflig ung mand. Tak til Jonas fra Lise og Allan strandsletten 5. Hørve

Réponse : Roskilde Pejsecenter A/S
Alt fra den første gennemgang af udvalget til montering af brændeovn gik over al forventning. I brænder for det og det kan man mærke ;-)

Réponse : Roskilde Pejsecenter A/S
Har lige fået udskiftet inddækning på vores skorsten samt lidt småreparationer. Som altid god service og veludført arbejde👍

Réponse : Roskilde Pejsecenter A/S
Kompetente medarbejdere og rigtig god service.

Réponse : Roskilde Pejsecenter A/S
Hvor er det dog dejligt, at få en god betjening og vejledning. Hvis jeg kunne give 6 stjerner, så ville firmaet få dette.
Har købt hus med brændeovn, som gav røg ud i rummet. Min hustru og jeg havde besluttet os for at købe en ny brændeovn af en bedre kvalitet.
Det første jeg sagde i forretningen var, at vi skal af med det billige møj, som vi har af en brændeovn i huset, og udskifte den med ny af bedre kvalitet. Jeg havde billeder med af den gamle brændeovn, og den rare mand fortalte os, at det absolut ikke var en billig brændeovn, men en virkelig god en. Han fortalte os, at vi har en for lav skorten, som var årsagen til røgen i huset.
I stedet for at bygge en højere skorsten, så kunne man montere en udsugningsmotor på toppen af skorsten.
Men han ville da gerne sælge os en ny brændeovn, men var ærlig, og foreslog os, at beholde den nuværende, og så købe en udsuger.
Vores søn monterede udsugeren, hvor der blev en ekstra plade i overskud. (Ekstraudstyr)
Ved opringning til butikken, blev det mig meddelt, at delen ville de selvfølgelig tage ruter.
Sjældent har jeg været ude for en sådan god betjening og vejledning, så jeg vil varmt anbefale butikken til andre.

Réponse : Roskilde Pejsecenter A/S
Vi havde fornøjelsen af Henrik i forbindelse med tilbuddet. Solid rådgivning. Alle aftaler overholdt. Pejseindsats blev monteret til tiden og alt er foregået uden nogen som helst problemer. Varmeste anbefalinger herfra.

Réponse : Roskilde Pejsecenter A/S
Købte en Gontura 510 brændeovn i efteråret 2024. Den har vi nu brugt i nogle måneder og er meget tilfredse, brænder fint og er nem at regulere.
Fik rigtig god betjening og vejningen.

Réponse : Roskilde Pejsecenter A/S
Jeg valgte Roskilde Pejsecenter fordi der var så mange positive anmeldelser. Alle aftaler blev overholdt og da jeg efter arbejdet var udført havde 2 mindre klagepunkter blev jeg straks kontaktet og dagen efter var en medarbejder og udbedre, Meget behagelig oplevelse.
Finn Sandgaard

Réponse : Roskilde Pejsecenter A/S
Everything was done perfectly. We converted an open fireplace to a Lotus H570 stove. We also had a custom metal frame/faceplate, chimney piping, and some brickwork done alongside the stove install. So far, of our many home renovations, this was the best value and by far the most professional experience we've had.
Upon inspection by our local, independent chimney sweep (mandatory before the first use), he commented that it was a very fine job, indeed. That was very reassuring to us as we've had different companies doing other jobs on our home (roof, windows, doors) that were headache after headache and sub-par quality. Roskilde Pejsecenter came in, did the job perfectly, and we've been nothing but pleased ever since.

Professionelt og ordentligt
Roskilde pejsecnter var vildt gode til at lure mine egentlige behov for ny brændeovn og rådgive mig igennem det hele. Men det der virkelig trækker stjerner hos mig var den vanvittigt gode oplevelse det var da den skulle monteres. Finish var helt i top - jeg er ellers meget perfektionistisk - og det hele foregik stille og roligt af en montør, der havde totalt styr på det hele, og som havde tid til at give mig gode råd undervejs. Så glad for resultatet og forløbet.

Réponse : Roskilde Pejsecenter A/S
Det har været en helt igennem god oplevelse at handle med Roskilde Pejsecenter. Fra første rådgivning om valg af ovn til færdig installation. Og så har de bare en meget stor vilje og opfindsomhed, når det gælder om at løse problemer / udfordringer. Man mærker tydeligt, at de er eksperter i faget.
Stærkt anbefalet.

Réponse : Roskilde Pejsecenter A/S
god service og flot stykke arbejde ved opsætningen

Réponse : Roskilde Pejsecenter A/S
En savoir plus sur les différents types d'avis.