Illustrerad VetenskapAvis

3,3

Ständiga telefonsamtal som är omöjliga att komma ifrån. man säger nej till deras erbjudanden och sen ringer de med samma erbjudanden igen efter endast ett par dagar. har flera gånger sagt till dem att... Voir plus

Mycket i tidningen är intressant. Men en del av artiklarna intresserar mig inte så mycket. T ex artiklarna om rymden. Ibland beskrivs forskningsresultat som... Voir plus

Det finns så många intressanta artiklar. Mycket intressant artikel i nr 19 gällande lampor. Elen blir dyrare igen och olika lampor drar olik mycket el. En vardaglig sak för oss alla fast inte den d... Voir plus

Bra tidning, lätt att hitta artiklar som är relaterade till varandra inom områden man är intresserad av. Svårt att få kontot att fungera, fick krångla mkt med förlaget och behövde specialhjälp efter f... Voir plus

1. Médias & édition

Illustrerad Vetenskap är ett internationellt populärvetenskapligt magasin, som ger läsaren inblick i världens ledande forskning inom alla grenar av vetenskapen.

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

Répond généralement dans un délai d'une semaine

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Kunskap är makt

Intressant läsning och ett relativt stort utbud...

3 décembre 2023

Réponse de Illustrerad Vetenskap

Hej Sara. Tusen tack för den fina recensionen Mvh Vilgot, Bonnier kundtjänst.

varenda Tidning kommer med Glädje och…

varenda Tidning kommer med Glädje och Historier och nyheter om Vetenskap, jag bara väntar på att få nästa nummer

6 décembre 2023

Réponse de Illustrerad Vetenskap

Tack för de fina orden och de 5 stjärnorna Vänliga hälsningar, Vilgot, Bonnier kundtjänst.

Illustrerad vetenskap ger mången…

Illustrerad vetenskap ger mången intressant läsning på flera områden.

5 décembre 2023

Réponse de Illustrerad Vetenskap

Tack för den fina recensionen, Lars! Vänliga hälsningar, Vilgot, Bonnier kundtjänst.

Propaganda om väder och klimat

Faktagranska era artiklar om väder och klimat gentemot verkligheten och inte gentemot källor som Al Gore, Johan Rockström och Greta Thunberg

2 décembre 2023

Réponse de Illustrerad Vetenskap

Tack för recensionen, Raymond. Vi för vidare din feedback till redaktionen. Vänliga hälsningar, Vilgot, Bonnier kundtjänst

Bra blandning,både för en som int e…

Bra blandning,både för en som int e nörd men även repotage som svishar över kepsen. :)=

1 décembre 2023

Intressanta artiklar

2 décembre 2023

Rörigt innehåll

Det blev för mycket blandat så jag förmår ite ta till mig

Tack för din recension och de 3 stjärnorna!😊

Felicia, Bonnier kundtjänst.

Elförbrukning i olika typ av lampor.

Det finns så många intressanta artiklar.
Mycket intressant artikel i nr 19 gällande lampor.
Elen blir dyrare igen och olika lampor drar olik mycket el. En vardaglig sak för oss alla fast inte den dyraste elförbrukningen i hemmen.
Tar timmar om man vill läsa hela tidningen men jag sparar lite varje gång jag har läst.

Hej Elisa. Tusen tack för den fina recensionen!😊

Mvh Felicia,
Bonnier kundtjänst.

Pågrund av bra fakta och spännande

Pågrund av bra fakta och spännande
att läsa om olika händelser i våran herre's hage.

Tack för de fina orden och de 5 stjärnorna!😊

Intressant men för dyrt

Det är intressanta artiklar, men det är alldeles för dyrt, utan några student eller seniorrabatter vad jag kan se.

15 août 2023

Tack för din kommentar och 3 stjärnor!😊
Tyvärr kan vi inte ändra vårt prenumerationspris. Det är prenumerationspriset som gör att vår verksamhet kan drivas förnuftigt. Vi eftersträvar en hög kvalite på våra produkter vilket medför kostnader och priset påverkas som allt annat av kostnadsökningar på t.ex produktion.

Mvh, Felicia
Bonnier kundtjänst

Kul och intressant innehåll

kul och intressant innehåll, lärorikt, väcker nyfikenhet. Stor variation, många olika discipliner.

28 novembre 2023

Hej Johan. Tusen tack för den fina recensionen! 😊

Mvh Felicia,
Bonnier kundtjänst.

Mycket varierat innehåll

Mycket varierat innehåll. Bra skrivna reportage. Med andra ord kanon!

27 novembre 2023

Tack för de fina orden och de 5 stjärnorna!😊