Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Nog iets “ondekt”! Alweer, voor de tweede keer op rij, geen rekening ontvangen van de mondhygiënist, bezoek 9 sept jl. Ik heb haar dit vandaag telefonisch laten weten, ze gaat erachteraan bij... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Reageer niet meer sinds ze weten totaal ongelijk te hebben. Maar schuiven af naar anderen. Een bedrijf met mooie praatjes maar en grootspraak. Maar iets normaal en goed oplossen dan zijn ze niet niet... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

The person I communicated about my issue was immensely arrogant, and unhelpful. She possibly lied about sending the invoices and then sent the wrong invoices to my friends address. I am abroad and adm... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een oplichters zijn dit. Ik heb slecht 1 mail gehad die ik nu teugvind in de map ongewenste mailberichten in Outlook. Een bedrag van 5,79 maar nu is dat na een maand verhoogd naar 45,79 (dus 40 e... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Compagnie d'assurance
  2. Agence d'assurance
  3. Mutuelle de santé

Informations provenant de diverses sources externes

Heeft u een vraag over een ontvangen rekening? Wij staan u graag persoonlijk te woord, bel ons via 036 - 20 31 900.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,2

Tous les avis

154 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Klantonvriendelijke organisatie 😡

Als “klant” van Infomedics op 10/2/2026 een Verzoek tot onmiddellijke betaling gekregen.
De koppeling tussen mijn naam en Infomedics zat dus mogelijk in de hacks die er geweest zijn (Google maar).
Het was wel netjes geweest dat Infomedics hun klanten zelf had geïnformeerd anders dan een berichtje op internet.

Spam natuurlijk maar toch …

Gelukkig is mijn zorgverlener vertrokken bij Infomedics…

Nu nog uit de database van Infomedics zien te geraken…😡

11 février 2026

Aanmaningskosten

Verplicht met deze partij in zee moeten door de facturatie van zorgaanbieders.

Door de vele e-mails die ik ontvang, wil de e-mail van infomedics er bij inschieten.

De aanmaningskosten zijn dermate hoog dat ze niet in verhouding staan met de oorspronkelijke factuur.

Dit ook telefonisch aangegeven en zij kunnen hier verder niks in betekenen.

9 février 2026

oplichters wat mij betreft

oplichters wat mij betreft, we krijgen regelmatig aanmaningen van rekeningen waarvan we niets weten. Sinds kort houden we het scherp in de gaten,en wat blijkt. Gisteren 4-2-26 kregen we een tweede aamaning met 30 euro extra incassokosten. uit ons E-mail verkeer bleek dat we a; nooit een eerste aanmaning gekregen hebben en B; niet eens een tandarts rekening hadden gekregen. Toevallig konden ze bij infomedics opeens ook niets daarvan vinden on mochten we bij hun gratie her originele bedrag betalen. Opgelet dus mensen. Hoeveel harken ze zo bij elkaat??

4 février 2026

Waarom Infomedics

Rekening 2 maanden na dato, nooit in de mail, ook niet in de spam, ook niet als ik aanvink betrouwbare afzender. Het enige wat er wel komt is een aanmaning.
Het ligt nooit aan Infomedics. Er zijn betere bedrijven die dit kunnen regelen.

3 février 2026

Zeer slechte klantenservice!

Zeer slecht bedrijf. Bij mijn tandarts zeer goed geholpen, en volledig bereid om te betalen uiteraard. Weken gewacht op een rekening die door infomedics gestuurd moest worden, niets ontvangen. Vervolgens opeens allerlei aanmaningen en brieven dat er binnen een deurwaarder mij zou komen opzoeken. Gelukkig kom mijn tandarts via hun account mijn rekening opzoeken en vertellen hoe ik die moest betalen. ZEER ZEER SLECHTE KLANTENSERVICE. E-Mails duren een maand voordat je antwoord krijgt en de chatbot op de website werkt voor geen ene meter.

3 février 2026

Infometics Alert!!!

Informatics not capable to professionally administer paid invoices on time as they require 2 days…!! to manage recording of incoming payments!! The arrogancy of this company on top of its incompetence to timely administer they are sending reminders and threatenings of unpaid invoices, which are actually paid on the due date but totally unaware
How said and what incompetence !
The Company also does not allow Clients to submit a direct formal complaint about any misdoings or failures, hence Clients offering to speak to a digital agent rather than offering a direct communication line
An arrogant , unprofessional, unfriendly company

2 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb nooit een originele factuur…

Ik heb nooit een originele factuur ontvangen, maar kreeg direct een eerste aanmaning. Na de aanmaning heb ik meteen een betaalregeling afgesproken.
Alle termijnen zijn netjes betaald. De betalingen liepen via automatische incasso, waarbij de praktijk elke keer op een andere datum incasseerde. Door omstandigheden was de laatste termijn vier werkdagen later. Dit heb ik telefonisch uitgelegd en ik gaf aan het bedrag diezelfde dag nog te willen overmaken.

Ondanks mijn uitleg en mijn bereidheid om de laatste termijn te betalen werd dit geweigerd en moet ik nu buitensporig hoge extra kosten betalen. Dat alles zonder ooit een factuur te hebben ontvangen.

Triest en beschamend dat er op deze manier geld wordt afgetroggeld van mensen die gewoon netjes hun rekening betalen.

@Infomedics, handel redelijk en eerlijk. Dit is geen correcte manier om geld te verdienen aan klanten!!

2 février 2026

Smeerlappen die infomedics in almere

Smeerlappen die infomedics in almere

Ik krijg plotseling rekeningen van februari april 2025.
WEL even snel betalen aub

Aan bedrijven die denken hún rekening verkeer uit te besteden aan deze toko

Ik zou iets anders bedenken NEE van ontzorgen is hier zeker geen sprake
U scheept u klanten op met een groot probleem, is zeker geen goede reclame al die ellende en frustratie !

Ik heb een ieder gewaarschuwd

30 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Er worden over de telefoon afspraken…

Er worden over de telefoon afspraken gemaakt over betalingen waarvan ze verwachten dat je die begin van de maand betaald en geen ruimte bieden om het eind van de maand te kunnen betalen.
Uit goede wil maak je het afgesproken bedrag over waarna je als nog een brief krijgt van het incassobureau.
Als je dan belt zeggen ze dood leuk dat het om een misverstand gaat en dat ik het als nog met de incasso moet regelen.
Het probleem is dat je niet via een andere instantie kan betalen dan Indonesisch.

28 janvier 2026

1 ster vanwege de chatbot

1 ster vanwege de chatbot. Dan verdien je ook niet meer sterren en bovendien wekt het weinig vertrouwen.
In gesprek met de chatbot: 'een ogenblik geduld alstublieft" en dan gebeurt er een hele tijd niks.
Je kunt niet eens rechtstreeks een mail naar dit bedrijf sturen.

27 janvier 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Teveel betaalde bedrag wordt maar niet terugbetaald

Rekening gehad 2-1-26, teveel betaald omdat de zorgeverzekeraar ook een deel betaald heeft, staat nergens maar wel fijn natuurlijk. 3-1 gebeld met IM (8 wachtende voor wat?) en zorgverzekeraar, te veel betaalde bedrag wordt binnen een paar dagen automatisch teruggestort. 26-1-26 nog steeds niets terug, 3x over gebeld en na de 3e maal iemand aan de lijn, ogenblikje zei ze en ik werd er gewoon uitgegooid. Nu voor de 4e maal bellen. Iemand gesproken! Ik mag geen actie naar IM doen en er wordt niets automatisch gedaan, ik moet contact met Echozorg opnemen en zij dienen dit op te pakken. @ gestuurd naar Echozorg en achterheen gebeld, wordt meteen opgepakt.
Sterren worden aangepast na respons

26 janvier 2026

Als ik een 0 kon geven kregen ze deze

Als ik een 0 kon geven kregen ze deze, wat een shit bedrijf, ik had klacht ingediend naar aanleiding dat mijn behandelaar iet niet goed had gedaan, toen kreeg ik een nota met 000, dus ik denk opgelost hoef niet meer tebetalen na enige tijd krijg ik weer een nota moest betalen, weer klacht ingediend met reden van niet betalen, infomedics zou navraag doen niets meer van gehoord tot de 2 de aanmaning in de bus viel, ik had verwacht dat ik een terugkoppeling zou krijgen naar aanleiding van mijn klacht, nee hoor nota gekregen met incasso kosten, nou dan wordt ik pissig, dan bel je met je verhaal dan verbreekt dame de verbinding, fijn bedrijf is dit, je moet je schamen dat je voor zo'n bedrijf werkt, ik zou het niet kunnen met alle respect, en het personeel dat zo met hun klanten om gaat die moet je meteen ontslag geven ,zijn een schande voor je bedrijf.
De reviews zeggen al genoeg, tijd dat tv programma kassa hier eens aandacht aan geeft.

22 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een flut bedrijf zeg

Wat een flut bedrijf zeg! Voor de zoveelste keer krijg je daar meteen een aanmaning zonder eerst een rekening te krijgen. Personeel daar doet niks met de administratie. Echt triest en inmiddels wel klaar mee. Neem beter personeel dat tenminste zorgt dat de rekeningen verstuurd worden.

16 janvier 2026

30 sec

Voor een telefoontje van 30 sec vragen ze ca. €.49 ….schande

22 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Zelfs in de rouw blijven ze je lastigvallen

Er worden via de chatbot betaalafspraken gemaakt waar je vervolgens al aanmaningen voor krijgt als de termijn nog niet eens is verstreken.
Geen enkele afspraak wordt bevestigd.
Het feit dat er een betaling geheel is voldaan krijg je geen bevestiging van dan moet je bedelen om een PDF-je.
1x maand uitstel aangevraagd i.vm uitvaartkosten voor mijn partner. Toegezegt maar nu wel bijna dagelijks herinneringen sturen. Enorm stressvol en totaal geen begrip.

12 janvier 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus