Utrolig dårlig kundebehandling mtp retur
Forsøkte retur på noen produkter. De lovet retur når varene var mottatt. Jeg fikk beskjed om at jeg skulle få retur på 5-10 dager. Etter 10 dager sendte jeg mail og etterspurte hvor pengene var. Her fikk jeg til svar at de hadde refundert pengene og at de ville være på konto innen 5-10 dager. 10 dager gikk igjen. Fortsatt ingen penger på konto. Etterlyste pengene igjen, og fikk til svar at det visstnok var noen problemer med Vipps-en min, selv om jeg har fint fått returer der den samme uka. De ba meg også ringe Vipps support for å rydde opp i dette. Ingen forsøk på å løse dette.
Jeg sendte de mail om at de nå hadde tilbakeholdt pengene i over 2 uker fra de opprinnelig lovet refusjon. Ga de så kontonummeret mitt for å refundere der i stedet, og en frist på 2 døgn, da de nå hadde brutt angrekjøpsloven med god margin.
Nå har jeg endelig fått refundert pengene, via Vipps (se der ja!), etter å ha henvist til angrerettsloven, og truet med å gå til Forbrukerrådet. De hadde visst en teknisk feil internt. De lovet full refusjon innen en dato, men refusjonen ble ikke gjort før 21 dager etterpå.