À propos de l'entreprise

1. Service d'extermination des nuisibles
  2. Jardin

Écrit par l'entreprise

InsectHeroes.nl is dé webshop voor biologische plaagbestrijding en natuurlijke oplossingen voor plagen in huis, tuin en kas. Wij helpen consumenten, plantenliefhebbers en hobbytuinders bij het effectief bestrijden van veelvoorkomende plagen zoals trips, rouwvliegjes, spint, bladluis, varenrouwmuggen en witte vlieg. Dit doen we met natuurlijke vijanden, waaronder aaltjes, roofmijten, lieveheersbeestjes en andere biologische bestrijders die veilig zijn voor mens, dier en milieu. Onze producten worden vers geleverd vanuit eigen kweek, zodat klanten altijd krachtige en actieve organismen ontvangen. Bij InsectHeroes.nl geloven we in een wereld waarin chemievrije plaagbestrijding de standaard wordt. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige producten aan, maar ook duidelijke uitleg, uitgebreide stappenplannen en persoonlijk advies. Zo helpen we iedereen – van beginner tot ervaren plantenverzorger – om plagen op een natuurlijke en duurzame manier aan te pakken. Onze klanten waarderen vooral de snelle levering, de betrouwbare kwaliteit en de praktische ondersteuning die wij bieden bij elke bestelling. Met InsectHeroes.nl kies je voor duurzame plaagbestrijding, sterke planten en een gezonde groene leefomgeving. Samen maken we biologische bestrijding eenvoudig, effectief en toegankelijk voor iedereen.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 57 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Kocht helaas potgrond met rouwvliegjes…

Had potgrond gekocht bij de Intratuin en na een paar weken zag het zwart van de rouwvliegjes (koop geen potgrond bij de Intratuin). Aaltjes gekocht bij Insectheroes en ben er nu zo goed als vanaf! Het pakketje was snel in huis, met duidelijke uitleg en binnen een week waren de vliegjes zo goed als weg :)

16 mars 2026

Réponse : Insectheroes.nl

Dank je wel voor je review! 😊
Fijn om te horen dat de aaltjes zo goed hebben gewerkt en dat je snel resultaat zag.

We waarderen het dat je je ervaring deelt!

Helden op sokken?

Trips.. ik heb minder dan 10 kamerplantjes. Bij insect heroes "overboard" gegaan, en aan 51 euro aan natuurlijke heroes besteld in februari, het hele pretpakket Carna, Irski, Felti..zou goed zijn voor tientallen planten. Gelijk bij binnenkomst, direct aan de slag gegaan. Alles volgens instructies uitgezet, van te voren plantenzeep toegepast. De planten lijken wel een kerstboom met alle bakjes en zakjes die eraan hangen. Ik denk "top, en nu.. afwachten"

Afijn, we zijn een paar maanden verder en de hoeveelheid trips is geëxplodeert. Ik heb voor de grap eens een zakje opengemaakt om te kijken of ik iets van een mijt kon vinden.. niks.. volgende zakje.. ook niks.

Dit heeft echt voor geeN meter geholpen en voel me een beetje belazerd, sorry hoor. Zeker voor 50+ euro mag je wat verwachten. Begrijp dat er wat tijd overheen gaat, maar zeker gezien de hoeveelheid "heroes" die ik heb besteld. Ziet er naar uit dat een aantal kamerplanten het loodje gaan leggen, baal echt als een stekker.

12 avril 2026

Hoi,

Dankjewel voor je bericht en eerlijk je verhaal.

Wat vervelend om te horen dat je zo teleurgesteld bent en dat de trips zelfs lijken toe te nemen. Ik snap heel goed dat dit frustrerend is, zeker als je alles volgens de instructies hebt gedaan en er veel vertrouwen in had.

Bij trips is het helaas vaak zo dat één behandeling niet voldoende is en dat een herhaalbehandeling nodig is om de cyclus echt goed te doorbreken. Ze kunnen zich heel snel blijven ontwikkelen, waardoor het soms lijkt alsof er niets gebeurt of zelfs erger wordt in de tussentijd.

We willen hier graag even goed met je naar kijken en met je meedenken wat in jouw situatie de beste volgende stap is. Zou je ons kunnen mailen via info@insectheroes.nl? Dan pakken we dit persoonlijk met je op en zoeken we samen naar een oplossing.

Top product

Top product! Snel geleverd en zichtbaar resultaat

1 avril 2026

Réponse : Insectheroes.nl

Bedankt voor de fijne review!

Noté 3 sur 5 étoiles

Het pakket niet op de afgesproken dag…

Het pakket niet op de afgesproken dag geleverd, pas twee dagen erna! Plus de doos was aan een kant open.

25 mars 2026

Réponse : Insectheroes.nl

Wat vervelend dat het pakket niet op de afgesproken dag is geleverd en dat de doos beschadigd was. Wij zijn afhankelijk van PostNL, maar komen graag met je in contact om dit op te lossen.

Je kunt ons bereiken via info@insectheroes.nl

Nooit meer.

Verschillende producten gekocht en andere producten geleverd gekregen. Op de mail kreeg ik een antwoord dat ik het ook kon gebruiken. Maar ik heb dat product niet besteld en niet nodig. Van het juiste te versturen spreken ze niet, enkel een afwijkend antwoord. Totaal bedrag was boven de €50.

1 avril 2026

Beste,

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring.

Het spijt ons te horen dat u andere producten heeft ontvangen dan u had besteld en dat dit niet naar wens is opgelost. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij begrijpen dat u het juiste product wilt ontvangen en niet tevreden bent met het huidige voorstel.

Wij komen hierover graag met u in contact om samen tot een passende oplossing te komen. Kunt u ons laten weten hoe wij u het beste kunnen bereiken, of zelf contact met ons opnemen via info@insectheroes.be

Alvast bedankt voor uw reactie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel geleverd en snel antwoord op…

Snel geleverd en snel antwoord op vragen die ik nog had

25 mars 2026

Réponse : Insectheroes.nl

Hartelijk dank voor de terugkoppeling. Fijn om te horen dat de levering snel verliep en dat vragen snel beantwoord konden worden.

Noté 2 sur 5 étoiles

Helaas!

Helaas!
Een duur pakketje aangekocht voor het verhelpen van de trips.
(Verschillende soorten mijten, aaltjes etc..)
Duurde al 5 dagen voor het geleverd werd.
Geïnstalleerd zoals aanbevolen en nu een aantal weken verder.
Werkt voor geen meter!
Trips blijven aanwezig en bladeren blijven ziek worden.
Zonde van het geld want het is toch duur.

26 mars 2026

Réponse : Insectheroes.nl

Wat vervelend om te horen dat het product niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. We komen hier graag met je over in contact om te kijken naar een passende oplossing.

Je kunt ons hiervoor mailen via info@insectheroes.nl, dan helpen we je verder.

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas is bij mij niks uitgekomen en…

Helaas is bij mij niks uitgekomen en gedaan wat moest doen.

23 février 2026

Réponse : Insectheroes.nl

Helaas dat het bij u niets heeft uitgehaald. Wilt u ons een mailtje sturen naar info@insectheroes.nl? We helpen u graag verder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zou hier zeker nog een keer bestellen!

Snelle bezorging, duidelijke instructies en milieuvriendelijke ingepakt. Zou hier zeker nog een keer bestellen!

17 février 2026

Bedankt voor je review!

Fijn dat alles naar wens was, we zien je graag nog eens terug.

De servies was prima

De servies was prima. In eerste instantie geen levende crypto larven gezien. InsectHeroes heeft nieuwe zakjes gestuurd. Daar ben ik tevreden over.

17 février 2026

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice en dat het nieuwe zakje Crypto larven goed is aangekomen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling is 11 dagen onderweg…

Bestelling is 11 dagen onderweg geweest. Volgens Insectheroes de schuld van Bpost. Volgens Bpost hebben ze het pakket slechts 3 dagen geleden ontvangen. En ondertussen planten de wolluizen zich lustig verder. Afwachten of er nog iets levends uit de zakjes gekropen komt.

8 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen klantenservice, geen garanties…

Een eerste bestelling werd netjes geleverd en product werkt. Maar de opvolgbesteliing werd verloren gedaan door BPost - wat nog niet de fout is van Insectheroes - maar ze reageren gewoon niet op de berichten van de klant. Geen oplossing, zelfs geen antwoord. Gewoon geld houden en klant negeren. Als je geluk hebt is het geen slecht product, maar je loopt dus ook het risico geld te storten in een zwart gat. Jammer.

13 novembre 2025

Teleurstellend

De sluipwespen (2 zakjes) die ik bestelde zijn nooit uit het zakje gekomen. We hebben de instructies netjes gevolgd, maar er gebeurde helemaal niets, vermoedelijk waren ze al dood. Uiteindelijk hebben we de plaag zelf moeten bestrijden met een ander middel, want wachten had geen zin.
Jammer, want ik had graag gezien dat het product werkte of dat er enige vorm van compensatie werd aangeboden.

Wat mij vooral stoorde, was de reactie van de klantenservice. Er werd letterlijk gezegd dat ze het “grappig” vonden dat ik een ander middel had besteld voordat ik
contact op nam. Dat vond ik nogal ongepast gezien de urgentie bij een plaag.

Wesley

7 octobre 2025

Prima levering

Prima levering, neemt de klantenservice serieus en denkt met je mee. Ook bij pech, wilt insectheroes met je mee denken en handelen zij in oplossingen zonder bla bla. Dank!

6 mai 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus