3,2

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Jeg var innom Inshop og kjøpte…

Jeg var innom Inshop og kjøpte fiskeutstyr, og er veldig fornøyd! Hyggelig betjening og bra priser gjorde opplevelsen ekstra god. Jeg kjøpte også noen forunderlige pakker, og de var virkelig verdt det – fikk mye mer enn jeg betalte for. 10 av 10!

15 avril 2026

Flotte varer til både mæ å kona

Flotte varer til både mæ å kona, hun fikk en kjole som hun sydde litt om på lengden, og den brukte hun i en 60 års dag, ble den vakreste der ;-) Jeg fikk ett magnet trekk til å ha på bilen for å slippe å skrape is, kanon bra... bare å bestille varer ja

8 avril 2026

Fantastisk!!

Fantastisk!!! Første pakke inneholdt varer for langt over hva jeg betalte. I pakken lå det bla en drone til 1000 kr og mobil stativ til bil, så jeg bestilte flere pakker her ja. Jeg anbefaler det ja :-)

15 avril 2026

Styr unna forundringspakker

Alle pakker er likt innpakket, er ikke uavhentede pakker. Bare ubrukelige ting. Så forundringspakker er det bare å styre unna.

10 avril 2026

Er fornøyd

Fikk raskt varen etter 5 dager så klager ikke der i tanke på bestilte i romjula.
Hva fikk jeg? Jeg fikk ting som var mer verdt en hva jeg betalte, (ikke mye over)
Støvler 37 type viking,
Småfolk pysj
Leke til katt (katten min satte pris på)
Blomster potter 10stk (kjekt til grønsakshage)
Siste tingen var trylle greie til barna 👍
Barna synes var veldig spennende å åpne 😊

6 janvier 2026

Uahventet post/forundringspakke

Kjøpte overaskelsespakke som skulle være uavhentede pakker fra posten (og/eller andre pakker)
Det har kanskje vært i uavhentede pakker, men det var pakket om i nye poser med klisterlapp som skal se ut som om det er fra posten.
I mine pakkeer fikk jeg bl.a.
-2 "løpere", 2 par babysokker og en trenings skjorte fra adidas.
-Ett par gummistøvler, ukjent merke
-en liten treramme/eske/ekkernoe med en usb kabel
-2 downlights
-2 esker med noe superbillige blomsterpotter i tynt metall
Tydelig at dette ikke er uavhentede bestillinger, men tilfeldige greier fra konkurssalg som er rasket sammen.

18 décembre 2025

Om æ kunna tadd 0 stjerne så sku d vært…

Om æ kunna tadd 0 stjerne så sku d vært det. Ser ut for at d e en scam butikk. Ser jo fler å fler ikke får varan, mens butikken har fådd betalt. Kjenn man blir jo eitranes kokforbanna over at butikken kan få hold på sånn her.
Nei det e vel berre å anmeld dem, e vi nok mange så må politiet gjør nåkka.
Har venta 1 mnd nu, å dem sir de garantert ska lever innen 30 daga, jau shit.

21 décembre 2025

ordre ikke levert etter flere uker - support svarer ikke

Jeghar fått bekreftelse på at ordren er mottatt og kollinummer i posten appen, men varene er fortsatt ikke sendt etter 6 uker.

Jeg har forsøkt å ta kontakt flere ganger uten svar. Når jeg først etter flere uker endelig får svar kjenner de ikke til ordren min. Svarer heller ikke etter at jeg sender flere bevis.

Oppdaterer denne anmeldelsen om de ordner opp.

25 août 2025

Bestilte sko i dette firma for over 5…

Bestilte sko i dette firma for over 5 uker siden men dem kommer ikke. Dette er lager salg så dette burde normalt gått på 1 uke og få levert. Har sendt dem mail men dem svarer ikke på den... Dette firmaet er totalt useriøse så her er det bare og styre unna. Hilsen en meget skuffa kunde.

11 mars 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit