ITshop var den eneste norske nettbutikken som hadde det spesifikke veggfestet jeg trengte til min monitor. Jeg sendte en mail på forhånd og etterspurte mål på produktet for å sjekke om det passet før... Voir plus
L'entreprise a répondu
Oppdatert 22.7.24 Kjapp respons fra itshop, de skulle sende nye med engang i en bedre innpakning👍🏻 Kjapt og dårlig pakket men sendt kjapt avgårde, 14.07.24, bestilte 3 stk 0.27ohm motstandere, de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fant produktet jeg skulle kjøpe hos flere, men ITshop var billigst og i tillegg fraktfritt. Fikk ordrebekreftelsen rett etter bestilling og ny beskjed ca 20 min. etter det at ordren var sendt. Imponer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi er en norsk nettbutikk med norsk lager 😊👍 ITSHOP (Org.nr: 998284570), tilbyr et bredt utvalg av elektronikk med over 7000 produkter i nettbutikken. Besøk også vår butikk i Vestnes sentrum, mellom Molde og Ålesund, for en hyggelig handel og verkstedstjenester.
Norvège
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Grei pris og rask levering. Bestilte PC-mus og rakk ikke en gang kjøpe en midlertidig en før den var levert.

Réponse : ITSHOP
Produktene og prisen var ok, men det virker som prisen var så bra fordi jeg aldri fikk faktura for kjøpet. Derfor fremstår dette som en ganske tvilsom butikk, så vær obs.

Réponse : ITSHOP
Produktet kom raskt, og var et produkt som var vanskelig å få tak i andre steder! (Tastatur med ukrainsk layout)

Réponse : ITSHOP
Produktene vi har kjøpt har vært veldig bra! Veldig fornøyd
Som alltid- veldig god service! Produktene vi har kjøpt har vært veldig bra! Har også kjøpt pc der, som ifølge min sønn er "pc i verdensklasse"!..
Vil fremheve et av eksemplene på hvorfor jeg handler der:
Jeg (mor) kan ingenting om pc og denne gaming verdenen, og jeg har en sønn på 12 år som er gamer..! ItLeveranse er veldig gode på kundeservice!! Med å gi råd og veiledning, og er ærlige på hva som er nødvendig vs. råflott/for dyrt for en 12åring. Samt min sønn blir tatt på dypeste alvor med alle sine pc-spm og får gode svar! Sist vi var innom hadde han et spm som selgeren ikke hadde ekspertise på. I stedet for å prøve å selge oss noe likevel, tok han seg tid til å videresende forespørselen til kollegaen som satt på kunnskapen. Så fikk vi svar på det spørsmålet på epost!

God opplevelse
Vare som beskrevet, og overraskende raskt levert. Bestilt på søndag ettermiddag, og levert på tirsdag dagtid. Har aldri opplevd leveranse med Postnord så raskt tidligere

Réponse : ITSHOP
Bestilte batteri for min gamle Sony Xperia. Batteriet kom akkurat som jeg forventet, når jeg lader mobilen lyser den grønn som betyr at batteriet funker på mobilen, men får ikke slå den på for en eller annen grunn. Ellers er leveringen kommet i tide og som forventet.

Réponse : ITSHOP
Rask og god kommunikasjon ved spørsmål.

Réponse : ITSHOP
Trivelig nettbutikk å handle fra! God service, rask levering og godt utvalg.

Réponse : ITSHOP
Lyspærene kom, den ene av de to eg bestilte var allerede ødelagt, så det var jo kjipt..

Réponse : ITSHOP
Veldig rask og imøtekommende service. Problemfritt å sende feilkjøp i retur. De var på tilbudssiden ved å bestille inn den varen jeg egentlig var ute etter!

Réponse : ITSHOP
Veldig raskt ekspedert og god informasjon fra bestilling til levering et par dager senere:-)

Réponse : ITSHOP
De var de eneste i Norge som hadde adapter til Samsung G7 skjerm på lager, og den fikk jeg i løpet av noen dager.

Réponse : ITSHOP
Kjøpte en avløpslange for oppvaskmaskin (universal. Kom med postnord til pakkeautomat innen 3 virkedager. La inn bestilling Fredagen, og slangen var klar å hentes Tirsdagen 👍🏼

Réponse : ITSHOP
Utrolig bra butikk og super god service! Anbefales!