Jeg var ute etter en god blender og bestilte blenderen en fredag, som ble levert påfølgende mandag. Har allerede benyttet den mange ganger. Den er kraftig og støynivået er derfor noe høyt, men ikke hø... Voir plus
L'entreprise a répondu
Når melkeskummeren kom (tok noen dager uten livstegn fra sender), så var opplevelsen veldig god! Godt, varmt og kraftig melkeskum til kaffen og noe som også er viktig: Det er lett å holde beholderen r... Voir plus
Veldig bra kundeservice, fikk rask oppdatering før jeg selv visste at pakken var forsinket og de svarte raskt på alle mine spørsmål. Stavmikseren virker veldig bra og stødig, litt tyngre base enn m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Varen ble forsinket, først noen dager grunnet tomt varelager, men hovedsakelig fordi varen ikke ble sendt videre med Posten. Jeg tok etter hvert kontakt med selskapets kundeservice, som responderte... Voir plus
L'entreprise a répondu
INTRONI utvikler teknologi som kombinerer ytelse, brukervennlighet og design i ett. Vi skaper løsninger som forenkler hverdagen, ser bra ut og føles intuitive fra første stund. Vi utvikler teknologi som kombinerer høy ytelse, lang driftstid og smarte funksjoner. Målet er å forenkle hverdagen og gi deg en mer brukervennlig og effektiv opplevelse, uansett hva du bruker produktene til. Vårt kundeserviceteam er klare til å hjelpe deg – før, under og etter kjøpet. Vi prater norsk og er tilgjengelig på telefon og e-post mellom 08-20 hver dag.
Rathkes gate 14 A, 0558, Oslo, Norvège
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Det var veldig enkelt å bestille og fikk hele tiden oppdatering av forsendelsen. Rask levering.

Rask levering -
og godt fornøyd
har kun prøvd den
på et par bluser enda..

Réponse de INTRONI
Bestilte enkelt på nett og streamer kom. Hadde litt høyere forventninger til å få bort krøll på skjorta.

Réponse de INTRONI
Fra jeg bestilte til jeg fikk varen i posten, gikk det bare 3 dager! God informasjon underveis! Gleder meg til å prøve Lucera Håndholdt Steamer!
Lene Wuttudal

Réponse de INTRONI
Varen ble litt forsinket, men leverandør varslet om denne, så er det helt greit. Steamer funker som den skal. Måtte kontakte kundesenteret og fikk raskt og oppklarende svar. Så generelt sett var det god opplevelse her.

Réponse de INTRONI
Har akkurat fått den, og gleder meg til å teste ut. Kjøp og leveranse gikk ryddig for seg.

Réponse de INTRONI
Rask kommunikasjon, levering og et produkt som fungerer godt.

Réponse de INTRONI
Veldig fornøyd med steameren! Og den ble levert utrolig kjapt

Réponse de INTRONI
Kjøpte en steamer til klær. Virker som et bra produkt så langt. Produktet var utsolgt, men ble informert om ny leveringsdato som de holdt. Kunne kansellere bestilling om jeg ikke ønsket å vente.

Réponse de INTRONI
Byttet den ut med strykejernet, veldig fornøyd. Frakten var lynrask.

Réponse de INTRONI
Har prøvd andre steamere, men Lucera var mye bedre. Har bare prøvd den et par ganger, men er godt fornøyd så langt.

Réponse de INTRONI
Rask levering. Fungerer bra på skjorter. Tøy i lin ikke topp resultat

Kjempe fornøyd med streameren. Tusen takk Introni

Lewi Sandberg.
Veldig fornøyd med min Introni damper.
Har brukt den på både Møbeltekstiler og klestekstiler.
Fungerer veldig bra på begge deler.
Jeg kommer til å få veldig stor glede av den i tiden som kommer.

Réponse de INTRONI
Den gode opplevelsen var at det var enkelt å bestille, og gode opplysninger om varens kvalitet. Har ikke mottat varen ennå, men tok kontakt med kundeservice, da varen skal brukes som gave , om jeg ville få den i rett tid. Raskt og hyggelig svar og det ser ut til å gå fint.

Réponse de INTRONI
Kjapp levering, Stilig å se på og overrasket over hvor bra den funker : )