Jeg var ute etter en god blender og bestilte blenderen en fredag, som ble levert påfølgende mandag. Har allerede benyttet den mange ganger. Den er kraftig og støynivået er derfor noe høyt, men ikke hø... Voir plus
L'entreprise a répondu
Når melkeskummeren kom (tok noen dager uten livstegn fra sender), så var opplevelsen veldig god! Godt, varmt og kraftig melkeskum til kaffen og noe som også er viktig: Det er lett å holde beholderen r... Voir plus
Veldig bra kundeservice, fikk rask oppdatering før jeg selv visste at pakken var forsinket og de svarte raskt på alle mine spørsmål. Stavmikseren virker veldig bra og stødig, litt tyngre base enn m... Voir plus
L'entreprise a répondu
INTRONI utvikler teknologi som kombinerer ytelse, brukervennlighet og design i ett. Vi skaper løsninger som forenkler hverdagen, ser bra ut og føles intuitive fra første stund. Vi utvikler teknologi som kombinerer høy ytelse, lang driftstid og smarte funksjoner. Målet er å forenkle hverdagen og gi deg en mer brukervennlig og effektiv opplevelse, uansett hva du bruker produktene til. Vårt kundeserviceteam er klare til å hjelpe deg – før, under og etter kjøpet. Vi prater norsk og er tilgjengelig på telefon og e-post mellom 08-20 hver dag.
Rathkes gate 14 A, 0558, Oslo, Norvège
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Rask levering og hyggelig service. Kan ikke si at en steamer kan erstatte et strykejern, men det er et godt alternativ i en travel hverdag.

Réponse de INTRONI
Bra presentasjon av produktet. Rask levering. Veldig god steamer i bruk.

Réponse de INTRONI
Produktet jeg mottok er veldig bra. God service og fikk varen veldig fort.

Réponse de INTRONI
Har handlet hos Introni flere ganger, og hver gang har jeg fått topp service, rask levering og produkter av ypperste kvalitet. Nettsiden er oversiktlig, og kundeservicen var helt rå - disse kan faget sitt! Anbefales på det sterkeste til alle som vil ha en trygg handel og gode produkter! Føler meg som en del av Introni familien allerede!

Réponse de INTRONI
Varen ble forsinket, først noen dager grunnet tomt varelager, men hovedsakelig fordi varen ikke ble sendt videre med Posten. Jeg tok etter hvert kontakt med selskapets kundeservice, som responderte meget raskt på min e-post. En ny vare ble sendt allerede dagen etter, og det tok under ett døgn fra forsendelse fra lager til mottak.
Jeg gir full score på grunn av rask og imøtekommende saksbehandling.

Réponse de INTRONI
Rask levering og meget god service når jeg trengte hjelp til produktet jeg hadde kjøpt, anbefales på det sterkeste. Det er faktisk første gang jeg sier det så her er det bare å kjøre på. 😊

Réponse de INTRONI
Svært god kundeservice, ga seg ikke før saken ble løst. Ikke prøvd produktet, med kundeservice får full score.På vennlighet, imøtekommende, godt språk.

Réponse de INTRONI
Steameren er enkel og fungerer supert.
Liker godt det er norsk produkt.
Rask levering, veldig fornøyd.

Réponse de INTRONI
Rask og ryddig forsendelse i fellesferien. Bruksanvisning på norsk.

Réponse de INTRONI
Bestilte to ved et uhell, men kundeservice tok telefonen med en gang og ordnet opp. God hjelp og enkelt å handle. Steameren var også helt super så dette var en veldig god handleopplevelse. Anbefales!