De er altid imødekommende og til at får fat på, holder deres aftaler og ringer tilbage, når de har lovet det også Jesper montøren i hans ferie. Jesper og hans kolleger kunne vi mærke at de kørte som... Voir plus
L'entreprise a répondu
A long time customer but our latest purchase is a shambles. We ordered an Eclipse sun canopy and sides direct at the February NEC show. It was for use direct on our caravan and on the front of o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Spontaner Kauf eines Isabella Buddy + Seitenwände in den Ferien in NL. Super Beratung bei „Fritz Berger“ in Almere. Alles ist qualitativ hochwertig und passt perfekt! Beim Abholen der Ware bei Isabell... Voir plus
L'entreprise a répondu
Havde købt ny Isabella Standby telt, inkl opsætning. Jesper og hans makker var ganske enkelt super. Lige fra begyndelsen hvide jeg blev ringet op og aftalte dato og tid, til super service under opsætn... Voir plus
L'entreprise a répondu
Isabella = Danish Quality Since 1957 Isabella was founded back in 1957 in Vejle, Denmark and have more than 65 years of experience of producing high-quality products for camping. We take pride in constantly developing materials and designs for the camping market. Back in 1957 camping was a new way of holidaying, but now it is a lifestyle – it is 100% Danish hygge. Camping Equipment for Everyone: Awnings for Caravaning | Awnings for Motorhomes | Awnings for Campervans | Camp-let | Camping accessories.
Isabellahøj 3, 7100, Vejle, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Just purchased an Air Cirrus 400 awning. Excellent quality, lovely material. I had one small problem which was resolved speedily by Isabella over the phone without delay. Great awning, brilliant service.
Lige købt et fantastisk Isabella Cirrus AIR telt hos min foretrukne camping forhandler Hinshøj, med altid god service indlagt. Desværre var teltet utæt og faldt sammen, men da jeg kendte Isabella selv - tog jeg fat på deres CCO Michael Tidemann og afleverede det i går eftermiddags i Vejle og idag bekræfter de at det er udbedret på garantien og jeg får det imorgen. Det er after sale og service når det er bedst. Tak
Skuffet ! Ejer af et trinus 400. Vi var i Bella , og fik fremvist Ventura Trinus 400 , og alle de muligheder .solsejl , tæppe der passer , og selvfølgelig Annex . Vi vælger at købe Trinus 400, istedet for vores Kampa . Efter 1år vælger man åbenbart at fjerne salg af Annex , som var vores grund til at skifte . Skriver til Isabella , for at vide sådan var det jo . 11000kr brugt til ingenting . Har altid været fortaler for Isabella . Men nej tak herfra . Dårlig omtale , er nok bedre end ingen . Måske sku de kære Isabella ha tilbudt os en anden løsning . Skal ha bestilt min streamer til bagpå vores campingvogn . ISABELLA Nej Tak
Jeg gik på campingmesse udelukkende for at beslutte om jeg skal købe Isabella Villa eller Standby 7000. Jeg havde 3 spørgsmål. Det første nåede jeg at stille inden et par kom og begyndte at sniksnakke med konsulenten om deres erfaringer med teltet. De havde allerede købt og havde tydeligvis bare lyst til at sludre. Det ville konsulenten åbenbart også hellere end at tale med reelle kunder. Jeg satte mig til at vente i forteltet. Min søn blev utålmodig og hev i mig. Jeg sagde højt og tydeligt til ham at jeg bare lige skal spørge manden om noget, og så går vi hjem bagefter. Jeg kunne se på konsulenten at han hørte det. Alligevel vælger han da parret går at forlade området uden forklaring. Han så sig tilbage på vejen væk. Han kiggede direkte på mig som stod tilbage målløs. Så gik vi hjem og jeg køber et Standby 7000.
Fantastic quality awning, carbon fibre poles as well.
The awnings are quite expensive but look so good and they have superb strength in inclement weather.
Excellent quality and will hopefully last for a number of years.
Isabella service afdeling, hurtig og god betjening og første klasses arbejde.
Det helt rigtige sted hvis dit Isabella telt har brug ´for reparation.
Isabella Vejle. Der var travlt, folk stod i kø og der var INGEN betjening; eneste personale sad i et tilstødende kontor og meddelte, at kunderne måtte vente. Det var vi en del som ikke gjorde; vi gik.
Et par råd til den fraværende ledelse: Hold åbent når kunderne er der, dvs. over sommeren inkl. en del af weekenden og når folk har fri sidst på eftermiddagen. Og ansæt folk med en positiv holdning til kundeservice.
Garanteret resultat +30% salg.