ishavet.nu Avis

3 342
TrustScore 5 sur 5

4,8

Jag fick tyvärr inte min leverans vid förra beställningen, vilket blev en riktig katastrof. Men efter ett telefonsamtal från företaget fick jag en ny leverans redan i söndags, och den här gången är... Voir plus

Fisken levererades snabbt och var filead och styckad i lagom stora bitar individuellt packade. Mycket kundvänligt att göra så istället för att få en hel sida som man måste dela upp själv. Smaken efter... Voir plus

Fisken är alltid mycket god och väl-smakande. Förpackningen bra. När man beställer vet man att allt blir som man vill att det ska vara. Leveransen också utmärkt. Den är säker.

Har ätit Red Snapper, Tonfisk och Makrill från Ishavet. Utsökt gott. Den här gången har jag tänkt pröva på en bläckfisksallad, lite sjösmåskuren tonfisk och wakame. Perfekta förpackningar där man ta u... Voir plus

1. Service de livraison des courses
  2. Magasin d'appâts de pêche
  3. Magasin de produits gourmets
  4. Magasin de produits surgelés
  5. Poissonnerie
  6. Service de commande de repas en ligne

À propos de ishavet.nu

ät bättre fisk

Så vad menar vi med det?
Jo, att våra kunder inte bara ska få den bästa fisken med ett löfte om färskhet. Vi vill förutom löftet om kvaliteten också erbjuda fisk som både är hållbart och skonsamt producerad.

Vi tror att den bästa fisken är den du fångar själv men när det inte är ett alternativ finns vi här för att erbjuda dig det näst bästa: fantastiskt frisk, hälsosam sjömat från hållbara bestånd som levereras i perfekta portionsbitar med våran fiskbil hela vägen till din dörr.

Ishavet.nu är sveriges bästa fiskbil på nätet! Vårt målsättning är att ha Sveriges nöjdaste kunder. Detta får vi genom att alltid leverera de bästa produkterna till det bästa priset med ett leende. Vårt jobb är att hitta de bästa kvaliteterna, och godaste sjömaten och saluföra dessa på ett smidigt och bra sätt.

FISK
SKALDJUR
MIXLÅDOR
ERBJUDANDEN

30 dagars smak och kvalitetsgaranti

Svergies bästa fiskbil med högsta betyget i hela branschen.

Svergies bästa fiskbil med högsta betyget i hela branschen.
Kunden är det viktigaste som ett företag har. Vi kan ha de bästa produkterna eller snabbaste leveransen. Det betyder inget utan att vi har kunder som är villiga att erbjudas produkter och leverans. Därför har ishavet.nu marknadens bästa smak och kvalitetsgarantin. Är du inte nöjd med din produkt? Hör av dig direkt till oss. Genom att ge ett kundnöjdhets löfte vet vi att vi kommer bygga de bästa servicen för kunden.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(3 342)

524 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa. Leverans enligt överenskommelse. Hög kvalitet.

5 mai 2026

Réponse de ishavet.nu

Tack för ett så fint omdöme – det gör oss verkligen glädjande att läsa! Vi är så glada att du upplevde beställningsprocessen som enkel och att leveransen kom precis som den skulle. Att höra att kvaliteten håller hög nivå är det bästa vi kan få veta. Hoppas vi ses snart igen!

Toppenfina varor

Toppenfina varor - dyra men hög kvalitet. Bra att få direkt hem till dörren.

4 mai 2026

Réponse de ishavet.nu

Så roligt att höra – tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Vi är glada att kvaliteten lever upp till förväntningarna, och att leveransen direkt hem till dörren gör upplevelsen lite extra bekväm. Hoppas vi ses snart igen!

Fantastiska räkor

Fantastiska räkor. Mycket god smak, som färska. Utmärkt hemsida, lätt att beställa. Hemleverans med flera tider att välja bland. Räkorna levererades i förpackning som höll dem frysta.

14 mai 2026

Réponse de ishavet.nu

Vilken fin recension – stort tack för att du tog dig tid att skriva om din upplevelse! Det är fantastiskt att höra att räkorna smakade så bra och att leveransen fungerade precis som det ska – kylda och tryggt förpackade hela vägen hem till dig. Vi hoppas få välkomna dig åter snart!

Mycket fin öoch god fisk.

Mycket fin öoch god fisk.
Härligt fräscht förpackad!
Jättenöjd! Kommer alltid köpa min fisk från er!

11 mai 2026

Réponse de ishavet.nu

Vad kul att höra – tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Vi blir verkligen glada av sådana ord. Roligt att fisken var fin och fräscht förpackad, det är precis den upplevelsen vi alltid strävar efter att ge. Hoppas vi ses snart igen!

Jätte bra kunde inte ha varit bättre …

Jätte bra kunde inte ha varit bättre tack tack exelence very very good jag är i stenungsund nu mvh lars olof

12 mai 2026

Réponse de ishavet.nu

Så roligt att höra! Tack så mycket för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – det glädjer oss enormt! Vi hoppas att du är förnöjd även nästa gång du hälsar på oss. Varmt välkommen åter!

Jag återkommer till Ishavet varje gång…

Jag återkommer till Ishavet varje gång jag ska köpa fisk. Suverän kvalitet, hjälpsam kundkommunikation, vänlig personal som genuint ställer upp för dig som kund. År efter år. Mina varmaste rekommendationer.

12 mai 2026

Réponse de ishavet.nu

Vilken fin recension – tack för att du tog dig tid att skriva om din upplevelse med oss! Det värmer enormt att höra att du återkommer år efter år och att du känner att vår personal och kommunikation lever upp till förväntningarna. Det är precis det vi strävar efter varje dag. Hoppas vi ses snart igen!

Håller vad de lovat kvalitet.

Håller vad de lovat kvalitet.

11 mai 2026

Réponse de ishavet.nu

Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Det är så viktigt för oss att hålla vad vi lovar, så det värmer att du upplevt just det. Vi hoppas att du är lika nöjd även nästa gång. Hoppas vi ses snart igen!

Jättefina räkor

Jättefina räkor. Snabb leverans

29 avril 2026

Réponse de ishavet.nu

Vad roligt att höra – stort tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Det värmer verkligen att räkorna föll i smaken och att leveransen var snabb. Det är precis den upplevelsen vi vill ge varje kund. Välkommen åter!

Snabb leverans och alltid bra kvalitet…

Snabb leverans och alltid bra kvalitet på varorna.

28 avril 2026

Réponse de ishavet.nu

Vad kul att höra – tack så mycket för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det värmer verkligen att du är nöjd med både leveranshastigheten och kvaliteten på varorna. Det är precis det vi alltid strävar efter att leverera. Hoppas vi ses snart igen!

Produkter med bra kvalitet

Produkter med bra kvalitet, lättillgänglig kundservice.

Réponse de ishavet.nu

Stort tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme – det betyder mycket för oss! Kul att höra att du är nöjd med både produktkvaliteten och att kundservicen kändes lättillgänglig. Det är precis så vi vill att det ska kännas. Välkommen åter!

Réponse de ishavet.nu

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme – det uppskattar vi verkligen! Så kul att höra att både varorna och leveranserna lever upp till förväntningarna. Det är precis det vi strävar efter. Hoppas vi ses snart igen!

Perfekt timing

Perfekt timing. Bra leverans utanför dörr.
Sedan en underbar upplevelse med löjrommen mmmm! Tack!

Réponse de ishavet.nu

Vilken rolig recension att läsa – tack så mycket för att du tog dig tid! Vi blir så glada att höra att timingen var perfekt, leveransen fungerade och att löjrommen fick ett så fint betyg. Det är verkligen en favorit! Varmt välkommen åter!

Kan ju inte säga efter bara ett köp men…

Kan ju inte säga efter bara ett köp men allt funkade, beställning, meddelanden, hemmkörning, allt var helt ok. Så, jag kan rekommendera er o det har jag också gjort. Mvh Karin

6 mai 2026

Réponse de ishavet.nu

Hej och tack för att du tog dig tid att dela dina intryck – det gläder oss verkligen! Kul att höra att allt från beställning till hemmkörning fungerade smidigt. Det är så vi vill att upplevelsen ska vara. Så roligt att du dessutom rekommenderat oss – det betyder mycket! Hoppas vi får förmånen att leverera igen!

Reagerade att de inte ringde innan de…

Reagerade att de inte ringde innan de levereade.Förbköpet var mer personligt.

Réponse de ishavet.nu

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme och för din ärliga återkoppling! Vi beklagar att det kändes mindre personligt den här gången – att ringa innan leverans är något vi värdesetter och vi tar dina synpunkter på allvar. Vi hoppas få möjligheten att ge dig den personliga upplevelse du förtjänar nästa gång. Hoppas vi ses snart igen!

Allt fungerade perfekt 👌

Allt fungerade perfekt 👌

Réponse de ishavet.nu

Vad kul att höra! Tack för att du lämnade ett omdöme – det gläder oss verkligen. När allt fungerar perfekt är det precis så här vi vill ha det! Hoppas vi ses snart igen 🙌

Det var utmärkt

20 avril 2026

Réponse de ishavet.nu

Vad roligt att läsa – tack så mycket för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Det värmer verkligen att höra att du upplevde ditt köp som utmärkt. Det är precis den känslan vi vill att varje kund ska gå därifrån med. Hoppas vi ses snart igen!

Finfina räkor

Finfina räkor, torsken likaså. Jag är jättenöjd!

6 mai 2026

Réponse de ishavet.nu

Så kul att höra – tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir så glada när både räkorna och torsken får tummen upp. Det är precis sådär vi vill att det ska vara. Varmt välkommen åter!

Snabb distribution

Snabb distribution. Trevlig personal. Bra portionerad fisk en och en.

5 mai 2026

Réponse de ishavet.nu

Vilken härlig recension – tack så mycket för att du tog dig tid att skriva till oss! Det värmer verkligen att höra att du upplevde snabb distribution, trevlig personal och att fisken var bra portionerad. Det är precis det vi strävar efter. Hoppas vi ses snart igen!

Bästa fisken snabb leverans

Bästa fisken snabb leverans

16 février 2026

Réponse de ishavet.nu

Så roligt att höra! Vi blir så glada när våra kunder är nöjda – tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det känns fantastiskt att både fisken och leveransen levde upp till förväntningarna. Varmt välkommen åter!

Réponse de ishavet.nu

Det gör oss verkligen glada att höra! Tack för att du delade din upplevelse med oss – det betyder mycket. Vi jobbar hårt för att leverera fisk av högsta kvalitet så snabbt som möjligt, så det är kul att veta att vi lyckades! Hoppas vi får glädjen att se dig igen.