Alltid bra råvaror, högsta kvalitet. Kött mm som är svårt att få tag på i vanlig handel. Bra kommunikation och leverans (med lammull som isolering av varorna, bara det är ett pluspoäng).

Fantastiska produkter och snabba leveranser! Absolut inget spill i kött eller fisk. Men suovasrenskaven ör för salt för min tunga och jag giller inte att den är rökt... Uppskattar de erbjudna större... Voir plus

Varor som skickas med Postnord når kunden i tinat tillstånd. Kunden kan omöjligen veta hur varan har hanterats och i vilket skede det har tinat upp. Telfonköer avslutas utan svar från företaget! Hitt... Voir plus

Jag kan inte förstå hur det är ens möjligt att få sin beställning hemlevererad på mindre än 24 timmar. Men Swedish Wild gjorde det omöjliga enligt mig !!! En SUPER professionell packning av matvaro... Voir plus

1. Service e-commerce

Swedish Wild är Sveriges i särklass största webbutik för viltkött. Vi levererar hem svenskt viltkött av högsta klass till tusentals kunder i hela Sverige och resten av Europa. Köp ren, älg, björn, viltfågel, vildfångad fisk, löjrom mm och få det levererat till din dörr redan samma arbetsdag i mälarområdet och 1-2 arbetsdagar i resten av landet.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

181 avis

A répondu à 77 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Alltid bra råvaror

23 mars 2026

Hej Sebastian,

Det var tråkigt att du inte är nöjd med priset på det du har köpt. Det är väldigt dyrt att skicka fryst kött snabbt och säkert över hela Sverige och tyvärr måste vi ta ut en avgift på 149 kr för mindre beställningar. Det är därför som priset för ditt kött blir relativt högt.

Vi uppmuntrar alltid våra kunder att beställa lite mer, lite mer sällan, för att att på så sätt minska på frakten. Frakten är alltid gratis vid köp över 1200 kr.

Immer wieder ein Genuss.

Von der Bestellung bis zur Ankunft bei mir, alles perfekt.
Die Lieferung erfolgt innerhalb von vierundzwanzig Stunden, per UPS, direkt an die Haustür. Johan, besser geht's nicht.
Das Fleisch, meist Ren oder Elch, super lecker.
Danke das es Euch gibt.
Liebe Grüße

24 mars 2025

Super

Hade problem med en leverans, men deras kundtjänst var otroligt förestående och hjälpsam.

Hej Felix,

Det var väldigt tråkigt att du inte var nöjd. Kontakta vår kundtjänst på info@swedishwild.se så kompenserar de dig. Vi har en generös nöjd-kund garanti.

Alltid bra kvallite

Alltid bra kvallite. men jag vill inte ha leverans av Airmee. kommer ett sms från dom att ni begär fysisk leverans. men när jag skall gå ut så står det ett paket utanför dörren.

19 février 2026

Det torkade renköttet var så senigt och…

Det torkade renköttet var så senigt och segt, så att efter tuggat en längre stund, så var det bara att spotta ut. Tyvärr🥲
Ändå skar jag lövtunna skivor// mvh Maria

Hej Maria,

Det är jättetrist att du inte är nöjd med det torkade köttet. Kontakta vår kundtjänst på info@swedishwild.se så kompenserar de dig. Vi har en generös nöjd-kund garanti.

Köpte abborrfileer.

Köpte abborrfileer.. helt smaklösa och fulla med ben... varning för denna produkt !!

20 février 2026
Avis spontané

Hej Yrki,

Det låter väldigt konstigt. Abborren vi säljer är väldigt fin och färskfryst så den ska smaka som abborre smakar när den är som bäst.

Jag ser dessutom ingen beställning från dig i vårt system. Är du säker på att du har köpt den från oss? Jag tvivlar på det.