Ja ja ja tak! til “super sushi menu” fra Itacho Sushi & Work, Charlottenlund. Bestilte via Wolt. Fik hurtig levering og et fantastisk måltid. Lidt store sushi stykker (risdel) måske, men så velsmage... Voir plus

2,8

Moyen

TrustScore 3 sur 5

81 avis

Køber tit mad hos jer

Køber tit mad hos jer, og bliver altid mødt af sindsyge venlige og smilende medarbejdere og så smager makken lækkert, kan klart anbefale!!

26 mars 2026

Har lige hentet mad

Har lige hentet mad. Størrelsen på maden bliver mindre og mindre samtidig med at prisen stiger. En portion pomfritter, der nu koster 42 kr, æske måler ca 14x8 og er slet ikke fyldt op. Deres forårsrulle hedder stor forårsrulle men den er også skrumpet. Må finde et andet sted at købe take away😡

3 mars 2026

Dårlig kvalitet- Charlottenlund afdeling

Hentede take away fra Charlottenlund afdelingen. De værste 700kr jeg længe har spenderet. Dårlig kvalitets mad (thai rette, små rette, sushi, kinesisk suppe, bubbletea). Kyllingen føltes som gelé nærmest. Sidste gang vi bestiller herfra. Kvaliteten er markant ringere end tidligere. Mener den var så dårlig at vi bør få pengene tilbage. Ærgerligt..ligger tæt på vores bopæl.

7 février 2026

Langt fra tilfredsstillende. Maden lugtede dårligt

Vi bestilte sushi fra Itacho Sushi i Roskilde, men oplevelsen var langt fra tilfredsstillende. Susihen var tydeligvis ikke frisk. Den lugtede dårligt og virkede til at have stået for længe, og vi endte med at smide det hele ud, da det ikke var til at spise.
Efterfølgende har jeg gentagne gange forsøgt at kontakte restauranten via e-mail for få en dialog om oplevelsen. Desværre har restauranten valgt ikke at svare på nogen af mine henvendelser, heller ikke efter flere dage.
Jeg skriver denne anmeldelse for at advare andre. Både kvaliteten af maden og den manglende kundeservice giver mig desværre ingen tillid til stedet.

Itacho Sushi Roskilde

Itacho Sushi Roskilde havde rigtig god service og fantastisk mad og alt sammen til en meget billig pris.
Det er også et meget pænt og rummeligt sted at være.
Restauranten er også meget ren både der hvor man spiser men også toilettet.
Kæmpe anbefaling herfra!🙌

16 janvier 2026

Itacho Roskilde

Itacho Roskilde

Helt elendig kundeservice ved afhenting af nytårsmenuer af sushi. Sushi'en var delvis varm da vi endelig fik den efter at have stået i lang kø som gik et godt stykke ud på vejen. Poser med sushi stod åbne på borde indenfor men ingen som absolut ingen af de ansatte fik folk hen og afhente deres bestillinger. De kommunikerede næsten ikke. Og de tog sig god tid med hver ventente kunde. Tydeligvis uprofessionelt og helt kikset. Flere gjorde opmærksom på det men de ansatte arbejde stift og som robotter og tog sig ikke af alle kunderne. Total mangel på kundeservice og struktur. Pinligt at opleve. Vi handler der aldrig igen.

Itacho Roskilde Nytårsmenu x2

Itacho Roskilde Nytårsmenu x2

Havde bestilt deres nytårsmenu og skulle afhente klokken 1630.

Jeg ankommer 1550 for at være i god tid. Der er allerede meget kø og stor frustration, da der ikke er styr på hvad der er lavet. Folk går og rager ved en masse forberedte 'take away" poser for at finde deres bestilling.

Jeg tænker ikke min bestilling er blandt take away poserne, da jeg først skal afhente om 40 minutter

Kl. 1635 får/finder jeg min bestilling - det viser sig, at min bestilling har stået ihvertfald plus 40 minutter på et bord lige ved indgangen hvor jeg har stået og ventet på min tur.

Jeg får min bestilling med hjem - Alt er fugtigt i konsistensen, har stue temperatur og bærer præg af, at have stået meget længe og i en døråbning.

Crispy er smattet og kold, som om det er rester fra dagen før. Smagen og variationen er ikke eksisterende, da vi har fået 80 ens stykker sushi med lidt forskellig toppings.

Nu her ca. 16 timer senere ligger vi flere med dårlig mave.

Mildest talt en skuffende oplevelse.

Itacho - Amager

Itacho - AMAGER!
Bestilte 3 forskellige menuer - sushi.
Epilog: god kvalitet, stort udvalg samt frisk og æstetisk flot anrettet, da sushien blev leveret.
Det er tydeligt, at maden er lavet af en, der brænder for sit arbejde – og ikke kun for at sælge.

30 décembre 2025

Service under al kritik

Kære Itacho,

Jeg skriver på vegne af min roomie, som i dag besøgte jeres restaurant i Charlottenlund for at bestille vegetarisk sushi som takeaway. Desværre opstod der en fejl, og hun fik en rulle med rejer i stedet for den vegetariske variant.

Hun bor tæt på og opdagede fejlen straks, da hun kom hjem, og ringede til jer inden for fem minutter for at få den byttet. Først fik hun at vide, at det var muligt at bytte, men kort efter blev det afvist.

Dette er på ingen måde en kritik af medarbejderen, der tog ordren – fejl sker, og det er forståeligt. Problemet er politikken om ikke at ville bytte maden, når der opstår en fejl. Hun er allergisk over for skaldyr, og derfor bestilte hun netop vegetarisk.

Hun har før været kunde hos jer og syntes, at maden var ok, men denne gang var servicen desværre under al kritik. Jeg håber, I vil tage denne feedback til jer og overveje, hvordan I håndterer sådanne situationer fremover.

På forhånd tak for jeres forståelse.

30 novembre 2025

Jeg bestilte kylling i karry med ris.

Jeg bestilte kylling i karry med ris.
Det smagte af absolut intet, ingen smag overhovedet ej heller karry, risen var melet og lå i store klumper.
Så gå en lang bue uden om ret K27 -
Det var min første og sidste gang jeg bestiller middag der

28 novembre 2025

Rigtig rigtig god sushi fra Ordrup 👍…

Rigtig rigtig god sushi fra Ordrup 👍 Frisk, lækkert, tilpads størrelse og da jeg var inde og bestille (og hentede 15 min. Efter) var mit første hånds indtryk af restauranten, at der lugtede sååå godt, sødt personale og der var rent og hyggeligt. Kan give mine bedste anbefalinger til denne 👌

15 novembre 2025

Itacho Charlottenlund

Først efter at jeg har betalt for min bestilling, online takeaway, får jeg et leveringstidspunkt. Jeg skal vente i 75 minutter på min mad…
Da maden skulle have været leveret, bliver jeg ringet op af en fra Itacho Charlottenlund, som fortæller mig, at min mad er forsinket, og jeg nok skal vente yderligere 15 min.
Da min mad endelig bliver leveret, efter mere end halvanden times ventetid, er den kold…
Det viser sig, at Itacho kører med et tilbud, hvor man spare 20% på takeaway om mandagen, hvilket de åbenlyst ikke er gearet til at kunne håndteret.
Det er ganske enkelt for dårligt, at man ikke bliver oplyst om den ekstremt lange leveringstid - før man har betalt.
Jeg betaler hellere fuld pris, for at få min mad VARM inden for en rimelig leveringstid.
Det der mister I kunder på!

3 novembre 2025

Forkert og mangelfuld mad 2 gange

Bestilte mad til levering fra itacho Solrød. Ventede 1 t og 22min. Forkert ret (var kylling i og jeg har været vegetar i 30 år) + ingen chili mayo til snacks. Ny levering kom efter 2 timer fra oprindelige bestilling og der MANGLEDE STADIG Chill mayo til snacks. Så gør man sig ikke særlig umage

10 octobre 2025

Fantastisk service og imødekommenhed

Fantastisk service og imødekommenhed – reddede vores aften!

Efter en meget skuffende oplevelse et andet sted, ankom vi til Itacho Hellerup omkring kl. 20.10 for at bestille ny mad – lidt stressede og skuffede over, at vores oprindelige fødselsdagsmiddag var gået galt.

Personalet var utroligt søde og servicemindede fra det øjeblik, vi trådte ind. De tog sig tid til at lytte, fik hurtigt lavet vores bestilling, og da de hørte, hvorfor vi var lidt pressede, fik vi endda en lille ekstra gave og poser med til maden.

Maden var frisk, velsmagende og klar på ingen tid – og hele oplevelsen gjorde virkelig en forskel for os den aften.

Tusind tak til hele teamet hos Itacho Hellerup for jeres varme og professionelle tilgang. I reddede vores fødselsdag – og vi kommer helt sikkert igen!

5 octobre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit