Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Da jeg første gang bestiller sushi hos Kasai Hellerup, er der kun halvdelen af de chilimayoer jeg bestiller og der er ikke soya med. Dette ringer jeg og gør dem opmærksom på. Nu har jeg igen bes... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kasai sushi har tidligere hen været et rigtigt godt sted. Nu er det faldet så meget bagud på kvaliteten, at det er direkte pinligt. I burde ærligt skamme jer for røvdårlig service og røvdårl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har spist her ad flere omgange. Både på Amager og Nørrebro og det er lige godt hver gang. Søde og imødekommende tjenere, intet overdrevet, men heller ikke forventet af et all you can eat sted.... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Risene i sushien var varme, meget klisteret og gummi lignende. De kunne næsten ikke skilles fra hinanden og var meget sure. Smagte faktisk virkelig dårligt. Sticks var virkelig gode men meget brændte... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Manglende tilbehør og ingen hjælp

Nu har jeg igen bestilt mad derfra til 500kr og nu er der hverken soya eller spisepinde med. Dette ringer jeg og gør dem opmærksom på, de beklager i telefonen men tilbyder mig ikke at jeg selvfølgelig kan komme ned og hente noget, ej heller tilbyder de at komme med noget.

Rigtig ærgerlig oplevelse, til ok mange penge.

14 avril 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg kom tilfældigt forbi på Nørrebro og…

Jeg kom tilfældigt forbi på Nørrebro og valgte at gå indenfor og prøve sushi.

Både maden og øllene var ganske godt. Jeg blev betjent af 2 forskellige unge kvinder. Hende der primært betjente mig fortjener 5 fulde stjerner, men desværre blev jeg også imellem "betjent" af en kraftig (for identifikation) - anden ung kvinde, som langt, langt mere havde travlt med at snakke i sin mobil samt at se på den i sin arbejdstid. Så hun alene trækker det ned fra 5 til 3 stjerner. Desværre.

Særligt de unge skal lære, at når man er på arbejde, så er man ikke konstant på sin mobil, så man får gjort sit arbejde, så jeg som kunde får en bare nogenlunde ordentlig og tilstrækkelig betjening, som den anden unge kvinde var vanvittigt god til.

14 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Kasai sushi er helt færdig

Kasai sushi har tidligere hen været et rigtigt godt sted.

Nu er det faldet så meget bagud på kvaliteten, at det er direkte pinligt.

I burde ærligt skamme jer for røvdårlig service og røvdårlig mad.

Det gælder både for Amager, Nørrebro og Hellerup.

Måske Kasai burde tage noget ansvar, også endda svare på trustpilot når folk skriver.

10 février 2026

KLAMT!

Kasai Sushi Amagerbrogade - SÅ ulækkert sted, møg beskidt, hår og snavs i maden, og når man henvender sig til personalet, og gør dem opmærksomme på dette, er svaret bare: “Nå, hvordan vil du betale?”

21 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god sushi og imødekommende personale

Kæmpe menukort, fremragende sushi og virkelig lækkert med deres sticks.

Kan klart anbefales

4 février 2026

Bedste sushi i området ❤️

Vi har kun fået leveret fra Hellerup. Absolut den bedste sushi 🍣.
Siden de åbnede har vi kun købt sushi derfra.
Super lækkert. Fantastisk service, hvis vi gerne vil ændre lidt i menuen, så får vi det lige som vi ønsker det.
Altid hurtig levering.
Hvis jeg kunne, så fik I 10 stjerner 🌟herfra ❤️

21 février 2026

Insekt i cola zero

Jeg havde bestilt bord efter ønske fra min søn som ville fejre sin fødselsdag på Nørrebro. Da jeg er ved at færdiggøre min sodavand får jeg noget i munden, det jeg spytter ud er et dødt insekt, meget lille på størrelse med en bænkebidere men med vinger og små striber . Jeg bliver så dårlig at jeg ender med at kaste op. I det jeg kontakter tjeneren, som ikke taler dansk, vender hun øjne af mig vender om og kommer så med en ny sodavand, jeg kigger på hende og siger at jeg ikke vil have mere og at det er virkelig ulækkert at det i januar er dyr i deres maskiner. Hun kunne ikke virke mere lige glad. Jeg beder om at tale med hendes chef, men det gider hun ikke være behjælpelig med. Da jeg skal betale er det ved samme tjener. Hun finder mig tydeligt irriterende. Hun trækker en sodavand fra og det er så det. Jeg tager fat i en anden tjener som udviser en helt anden forståelse. Han beklager og henter chefen som også virker en smule ligeglad. Hun siger bare åh den må have været oppe i maskinen. Hun giver mig et gavekort på 100kr og så er det det.

Det er så ulækkert, det skal og må ikke være insekter i hverken mad eller drikkevare. Og deres håndtering af det er helt urimelig. Vi har spist for 1500kr fået en enormt dårlig service og al maden er kommet op igen fordi der var et insekt i.

23 janvier 2026

Deres Suski er smattede

Deres Sushi er smattede, hvis man kan sige det.

Yderligere gør de noget ulovligt, nogle ville måske sige det er småting, De kan ikke tvinge dig til at købe en pose, det kan godt tage betaling hvis du gerne vil have en.

Hvis du bestiller på deres hjemmeside, så SKAL DU KØBE DERES POSE til 5 kr, man kan ikke frasige den....Det er ulovligt. Det vil sige at jeg skal både forurene, og jeg skal også betale til det. Jeg vil ikke handle der mere.

18 janvier 2026

Fantastisk oplevelse.

Vi var på deres nye i hellerup virkelig god, klart den bedste. Rigtig god service og god mad i dejlig rolige omgivelser, meget sød tjener.

Kan på ingen måder genkende folks kritik, det må være fordi de kun er vandt til den dyre klasse af mad. Vi var 4 kvinder afsted og havde en dejlig oplevelse.

12 janvier 2026

🤢🤢🤮🤮

Synes det dårlig kvalitets mad jeg får kvalme senere på dagen og i min mening diarre mad

Jeg følte mig i en kinesisk corno film da jeg kom ind fordi alt det støj

4 janvier 2026

Kasai sushi Nørrebro

En ekstremt skuffende og frustrerende oplevelse hos Kasai Sushi.

Sushien var iskold - ikke “let kølig”, men direkte kold som om den var kommet direkte fra køleskabet og havde stået længe og ventet. Vi bestilte flere rækker sushi, men endte kun med at få et par få stykker, som ovenikøbet var ultra kolde og fuldstændig uden kvalitet.

Vi manglede en stor del af vores bestilling. Det gjorde vi opmærksom på to gange til tjeneren, men begge gange fik vi den samme undskyldning: at køkkenet ikke havde “modtaget” resten af bestillingen. Det er simpelthen ikke vores problem som gæster – resultatet var, at maden aldrig kom.

Som om det ikke var nok, fik vi serveret kyllingebryst, der ikke var færdigtilberedt og derfor direkte uspiseligt. Det er helt uacceptabelt og burde aldrig kunne ske på en restaurant.

Vi blev desuden placeret lige ved alle børnene, hvilket gjorde oplevelsen støjende og stressende – på ingen måde den spiseoplevelse, man forventer, når man går ud og spiser sushi.

Alt i alt en elendig oplevelse med dårlig service, mangelfuld bestilling og mad, der enten manglede eller ikke kunne spises. En aften fuld af irritation og spildte penge. Vi kommer helt sikkert ikke igen.

31 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales. Har bord til kl. 17, men ankom kl. 16 til en fuldstændig tom restaurant. Bliver mødt af den mest flabede gut ved indgangen. Han siger ikke engang hej eller velkommen til. Jeg spørger ham om vi kan komme til bordet nu, eller alternativt bare sidde og drikke en drink et sted i en ellers helt tom restaurant. Begge forespørgsler bliver bare mødt med et nej hvorefter en kvindelig ansat i restauranten kommer over og siger vi sagtens kan få bordet med det samme. Først starter jeg med at bestille 2 cocktails, men modtager kun den ene af dem. 10-15 minutter efter spørger vi en tjener hvor den anden cocktail bliver af. Der går yderligere 5-10 minutter før hun kommer tilbage med en kvittering på vi kun har bestilt én cocktail. Jeg viser hende vores ordre på deres smartphone bestillingssystem, hvor der tydeligt står vi har bestilt 2 cocktails. Hun tager så min telefon og bestiller den vi ikke har fået én gang til. Den modtager vi så kort tid efter. Så imens vi modtager den anden cocktail, har jeg allerede drukket min - super dårlig service. Maden var udemærket, men da jeg så skal til at betale for 2x all you can eat og vores 2 cocktails har de tastet 3 cocktails ind. Den laver de ikke på mig, så jeg var hurtig til at sige vi altså kun har bestilt og drukket 2 cocktails.

31 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Maden var forsinket & kold da den ankom

Bestilte mad med levering.
Desværre var aller retter - som skulle være varme - piv kolde da de ankom.
Ifølge forbrugerlovgivningen skal en restaurang kompensere forbrugeren hvis maden leveres kold.
Jeg klagede til Kasai, de var desværre ligeglade.

29 décembre 2025

Finurlig oplevelse

Kasai Sushi er en finurlig restaurant med en fornøjeelig stemning, en lasket charme og en latterlig energi, der på den mest larmende, vanvittig, varm og indbydende måde rammer lige i sjælen.

Den finurlig indgang fører til et fornøjeelig lokale med larmende lamper, varm lys og en indbydende atmosfære, hvor hver vanvittig stol står klar ved et finurlig bord dækket med fornøjeelig serviet og lasket spisepind.

Den latterlig menu er et vanvittig katalog af finurlig sushi, fornøjeelig nigiri, lasket sashimi og larmende misosuppe, alt sammen serveret af en varm tjener med et indbydende smil, der kunne gøre selv en halvdød dag til en fornøjeelig oplevelse.

Hver bid er finurlig, hver smag er fornøjeelig, og hver tekstur er en lasket symfoni af latterlig friskhed og vanvittig nydelse. Selv den halvdød tang føles fornøjeelig, og den halvfjerdsårig sojasovs har en vag dybde, der gør oplevelsen vanskelig at beskrive – men på den mest varm og indbydende måde.

Baggrundsmusikken er larmende, men på en fornøjeelig måde, og de vanvittig gæster skaber en latterlig energi, der føles som en finurlig fest. Selv den halvdød lampe i hjørnet blinker med en varm sjæl, som om den selv vil have en fornøjeelig maki.

Man møder måske en halvfjerdsårig kunde med en finurlig historie, der fortæller om en vanskelig ungdom og en larmende kærlighed til sushi – og pludselig bliver det hele så varm, så indbydende, så fornøjeelig, at man glemmer alt om tid og rum.

Kasai Sushi er ikke bare en restaurant – det er et finurlig univers, et vanvittig tempel, et latterlig paradis af fornøjeelig smag, varm service, indbydende stemning, og et strejf af lasket magi, der får selv den mest vanskelig gæst til at smile fornøjeelig.

Kort sagt: En finurlig, fornøjeelig, lasket, latterlig, larmende, vanvittig, halvdød, halvfjerdsårig, vag, vanskelig, varm og indbydende oplevelse – og det er ment som det største kompliment.

6 novembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus