Svårt att värdera betyget men företaget har bytt ägare. Den nya ägaren Fredrik ringde upp mig då han satt och kollade bak på alla ordrar senaste tiden som föregående ägare lämnat efter sig. Han beskr... Voir plus
Hade jätte mycket problem med den förra ägaren med leverans tid och brist på uppdateringar även när jag hade betalat direkt vid köp. Den nya ägaren ringde mig personligen när han hade fått reda på mit... Voir plus
Beställt en värmekamera den 8 dec. Varan skulle finns i lager enligt hemsidan. Idag den 12 januari har fortfarande inte fått någon. Har kontaktat kundtjänst vid 3 tillfällen men inget svar. F... Voir plus
Gjorde en beställning som uteblev utefter annonserad leveranstid. Mailade några gånger utan svar och därefter avbokade jag beställningen. Gjorde betalning via klarna så det var lätt att korrigera p... Voir plus
Jaktvildmark.se är en specialiserad nätbutik med bas i Norrtäljeområdet som erbjuder ett noga utvalt sortiment av högkvalitativ jaktutrustning, optik och funktionella kläder. Företaget fokuserar på att förse jägare och friluftsentusiaster med hållbara produkter och expertis för en trygg köpupplevelse. Besök Jaktvildmark.se för mer information om deras utbud. Tveka inte att kontakta oss för mer information.
Ängsgatan 4, 76141, Norrtälje, Suède
A répondu à 10 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Snabba och tillmötesgående
Fick bra känsla med chatten
Håller vad de lovar
A Gustavsson
Kan varmt rekommendera detta företag. Det hade uppstått ett fel med min beställning men jag blev mer än väl kompenserad och fick min födelsedagspresent i tid. Tusen tack.
Mkt trevligt med en webshop som svarar i telefon! Dessutom otroligt hjälpsam. Kollade upp och återkom med svar på alla mina frågor. Svaren var utförliga och korrekta. Slutade med att jag handlade det butiken rekommenderade och det kommer jag absolut göra igen! Keep up the good work!
Gått i tankar om att köpa ett termiskt kikarsikte. Fann ett som kommer snart och kontaktade företaget via mejl en söndag sent på eftermiddagen. Fick snabbt svar vilket jag inte förväntade mig. Visade sig vara Simon som är ägare/VD. Han hjälpte mig med alla frågor och hade ett mycket trevligt och professionellt bemötande. Kändes väldigt personligt vilket är en bristvara hos många företqg nu för tiden. Nu sitter man här och skriver ett omdöme med ett termiskt kikarsikte beställt. Imorgon skall Simon ringa för att se om han kan få fram ett förhandsvisningsexemplar redan i oktober då de hoppas kunna leverera från eget lager i mitten av november. Kanon nöjd och kommer garanterat köpa från detta företag igen.
Köpte en present och kunde inte vara mer nöjd! Snabb leverans, bra kvalitet på produkten och den blev verkligen uppskattad. Kommer definitivt handla här igen!
Bra utbud av kvalitetsvaror, även för kvinnor vilket inte är så vanligt. Snabb och proffsig service. Supernöjd!!

Réponse de Jaktvildmark.se
Efter problem med en infiray ap 13 värmekamera , så löste jaktvildmark det på ett väldig proffsigt vis där man sätter kunden i fokus. Kan varmt rekommendera dem då servicen är bland det viktigaste . Ett stor tack👌👍

Réponse de Jaktvildmark.se
Två veckor efter lagd order fick jag ett mail att ordern var cancelerad pga att de hade fel storlekar på lager.
Otroligt långsam hantering av order med andra ord.

Réponse de Jaktvildmark.se
En savoir plus sur les différents types d'avis.