⭐⭐⭐⭐⭐ – Absoluut vakwerk! Mijn moeder zocht de perfecte balans voor haar slaapkamer: overdag veel lichtinval, maar 's nachts en 's ochtends een heerlijk donkere kamer. Omdat beide ramen een af... Voir plus
L'entreprise a répondu
op 26/07/26 bestelling geplaatst en betaald. echter géén bevestiging ontvangen. op vrijdag 14/08/26 werd mijn produkt reeds geleverd , zeer goed verpakt , voldoet 100% qua kleur en afmetingen , z... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jaloezieën Fabriek We zijn pas 19 jaar online maar nu al hangen onze producten in duizenden huizen in de Benelux. We zijn uitgegroeid tot veruit de grootste retailer in Nederland en België met een assortiment bestaande uit meer dan 4000 op maat gemaakte jaloezieen en gordijnen. U kunt van elk product een kleurstaal gratis aanvragen, mocht u vragen hebben en/of opmerkingen bereik ons dan via de contactpagina op onze website.
Mezenkampstraat 8A, 5922VG, Venlo, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 24 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ik bestel al 4 jaar mijn houten jaloezieën bij deze zaak. Ik ben zeer tevreden over de snelle handeling, de goede service en de jaloezieën zijn exact de maten die ik doorgeef! Ofwel een topbedrijf!

Réponse de Jaloezieën Fabriek
op 26/07/26 bestelling geplaatst en betaald.
echter géén bevestiging ontvangen.
op vrijdag 14/08/26 werd mijn produkt reeds geleverd ,
zeer goed verpakt , voldoet 100% qua kleur en afmetingen , zeer eenvoudig te plaatsen volgens de handleiding , heel mooie kwaliteit.
een uiterst tevreden klant !!

Réponse de Jaloezieën Fabriek
Kleur is meer zand dan neutraal .Bedieningen zijn niet goed, jalouzie gaat scheef op en neer en gaat niet helemaal dicht naar beide kanten.

Réponse de Jaloezieën Fabriek
Zelf opgemeten,maten ingevoerd,alles ging perfect,tot aan het bestellen,afleveren,zelf ophangen,passen perfect.ik ben zeer tevreden met de 7 bestelde houten jaloezieen

Réponse de Jaloezieën Fabriek
Begin maart een bestelling geplaatst en meerdere keren contact gehad ivm levering. Laatste keren werd er gezegd dat hij verstuurd zou worden, maandag weer een bericht dat het nog niet ontvangen is en dan krijg ik vandaag bericht dat ze niet kunnen leveren! Hopelijk storten ze zsm mijn geld terug! Er wordt gezegd dat dit op de lijst staat om uit te voeren, maar aangezien ik meerdere mensen hoor over uitbetalingen laten ook op zich wachten hou ik mijn hart vast!
Jaloezieën-fabriek.. die met het streepje ertussen..
Lang gewacht op de levering.
Op hun verzoek akkoord gegaan met de wissel van aluminium jaloezieën naar houten jaloezieën ivm lever problemen. Ik had antraciet grijze besteld maar kreeg witte jaloezieën geleverd.
Ik dacht, och de kleur is niet correct maar heb het gelaten en ogenschijnlijk geeft het zeker een frisse uitstraling.
Maar helaas, de kwaliteit laat echt te wensen over en het systeem om de lamellen te kantelen is waardeloos daardoor sluiten de lamellen maar la la..
Ik zou deze jaloezieën zeker niet aanbevelen.
Ik was in het begin wat sceptisch door de toch wat negatieve reviews maar toch wat kleurstalen aangevraagd en kreeg via de mail ook nog het aanbod van 5% op mijn bestelling wat toch veel prijsverschil was met dergelijke sites dus hier mijn houten jaloezieën besteld. Netjes zoals beloofd de 5% korting gekregen en ook de communicatie via de mail verliep snel! De levertijd was iets langer wat op de site staat (1 weekje extra) maar nu ze ophangen ben ik er super blij mee! Prijs kwaliteit echt top!

Réponse de Jaloezieën Fabriek
Snel zonder poespas wil voor voorste ramen ook nog bestellen mooie kwaliteit

3 x houten jalouzieen besteld
Snel geleverd, perfect op maat , goede prijs /qualiteit

Réponse de Jaloezieën Fabriek
Voor de tweede keer op deze website besteld. De levering duurde veel langer dan op de website vermeld staat. je krijgt hier geen bericht over; totdat de levering staat gepland door de vervoerder.
Uiteindelijk de houten jaloezieën ontvangen. Ze waren netjes verpakt en zien er mooi en goed uit.
Kortom het was het wachten waard en ik zou hier zo weer bestellen!

Réponse de Jaloezieën Fabriek
In principe was alles duidelijk. Het product wat we besteld hebben is geleverd. We hebben het opgehangen en het ziet er goed uit.

Réponse de Jaloezieën Fabriek
20 juni besteld en 5 augustus incompleet geleverd, geen witte cassette om rolgordijn, moeizaame reactie zonder antwoord
Zoals altijd precies geleverd wat we besteld hebben en op tijd geleverd. We zijn een trouwe klant.

Réponse de Jaloezieën Fabriek
Alles werd netjes en zorgvuldig geleverd. De levertijd was iets langer dan verwacht, maar dit werd netjes gecommuniceerd.
De communicatie via e-mail verliep heel prettig. Er werd snel gereageerd en ook snel gehandeld. Dat heb ik als zeer positief ervaren.
Ik ben erg tevreden en zou dit bedrijf zeker aanraden! 😊

Réponse de Jaloezieën Fabriek
Waardeloos bedrijf, géén zaken mee doen. Kwaliteit is slecht, als je dat kenbaar maakt krijg je een vaag youtube filmpje en dat je het zelf maar moet oplossen, telefonisch onbereikbaar, e-mails worden niet beantwoord. Na wat zoeken blijkt het het een vage fabriek in Roemenië te zijn, dan weet je wel genoeg. Geef liever iets meer uit voor kwaliteit e service, blijf weg bij jaloeziënfabriek
Altijd vriendelijk en respectvol
En optijd, plus mijn bestelling ziet er Top uit. Bestel altijd bij jaloezieën Fabriek goeie kwaliteit zeker een aanrader voor andere klanten.

Réponse de Jaloezieën Fabriek
Mooi op tijd binnen de 3 weken geleverd gekregen, heel tevreden!

Réponse de Jaloezieën Fabriek
Duurde veel te lang. Geen bevestigingsmail geen track and tracé systeem.

Réponse de Jaloezieën Fabriek
10 juli jalouzieen bestekd vandaag ontvangen zeer mooi en goed verpakt blij mee levering kon ik live volgen top service👍