Weer naar mijn favorieten kleding Winkel geweest in Hoofddorp je voelt je daar zo op je gemak tussen het leuke spontane personeel waar je altijd goed word geholpen. Ze hebben twee keer per jaar een a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Online besteld, maar ik kwam er achter dat ik mijn klantgegevens niet up-to-date had gehouden. Klantenservice heeft mij oprecht positief verrast om alles weer te corrigeren. Snel, accuraat en vri... Voir plus
L'entreprise a répondu
Verzending duurt absoluut te lang in vergelijking met andere online winkels. Terwijl het als "op voorraad" gelabeld staat. Soms is de koerier traag, maar de verzending "vanuit" Jeanscentre is absoluu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vandaag een klein noodgeval. Naar Gelderland gekomen vanuit Limburg en dan het hemd vergeten voor een bruiloft waar we morgen heen moeten. Dus wij naar Jeans Centre, en ja, daar heel goed geslaagd met... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeans Centre is 45 jaar geleden opgericht, opereert voornamelijk in het denim fashion middensegment en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de winkelstraten van heel Nederland. De ca. 100 fysieke winkels van het bedrijf en de snelgroeiende online webshop richten zich op een casual, trendvolgende maar ook loyale consument met focus op denim, aangevuld met een tijdloos, relevant en betaalbaar seizoen-modeaanbod voor dames, heren en kinderen.
Van hennaertweg 8, 2952 CA, Alblasserdam, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de Jeans Centre
Ruime keuze, schappelijke prijzen en van tijd tot tijd heel mooie aanbiedingen

Réponse de Jeans Centre
Bij Jeans Center Apeldoorn kennen ze de klanten. Ze denken graag met je mee en helpen je waar nodig. Speciale shout out voor de dames. Super lief dat er tijdens de passessies zelfs koffie wordt aangeboden. Mijn favoriete winkel!

Réponse de Jeans Centre
Tijdens n aanbieding (2 jeans voor €90)heb 2 x de russo regular fit W31L32 besteld. ( maten stonden zoals er zoals gewoonlijk erin)Na 1 dag was de jeans al uitgelemmerd tot een grootte van :ZIT NIET MEER LEKKER.Dus de 2e nog niet gedragen.Als ik deze vergelijk met eerder gekochte broek is het verschil in omtrek +/- 4 cm groter.
Tevens voelde de stof ook dunner als gewoonlijk . Zodoende heb ik de broeken vergeleken op gewicht.
Eerder gekochte(en vaker al gewassen) broek weegt 680 gram de "aanbieding-broek" weegt 550 gram.Ik denk dat de stofkeuze de oorzaak is van het kwaliteitsverschil.
Ik ben benieuwd naar n eventuele reactie.
Groetend: L.E.H. van bogaert

Réponse de Jeans Centre
De mensen in de winkel helpen je altijd tot het uiterste. Krijg daarnaast ook nog een lekker bakje koffie en goede service. Mijn broek hebben ze ook een keer gratis ingekort voor mij.

Réponse de Jeans Centre
Snel geleverd en (voor mij, merk Garcia) meestal de perfecte pasvorm. De winkel is voor mij op winkeldagen wat luid, dus daarom winkel ik wat vaker online.

Réponse de Jeans Centre
Bestellen gaat goed, daarna wordt het vaag… je krijgt direct een mail dat het artikel onderweg is naar de winkel…
Dan blijft het stil en als je dan 3 dagen later belt krijg je als antwoord dat het tussen de vijf en zeven werkdagen kan duren..???

Réponse de Jeans Centre
Slechte klantenservice, mij bestelling was gewoon meer dan 1 week kwijt. Moeilijk contact te leggen en hulp ook niet. Geen excuses niks. Erg jammer vond het altijd fijn maar na deze ervaring. Houd het op. Zo niet klant vriendelijk.

Réponse de Jeans Centre
Goede service en je word prettig geholpen.

Réponse de Jeans Centre
Goede aanbiedingen van onze lievelings jeans, en snel bezorgd

Réponse de Jeans Centre
De website is wat traag, maar leuke kleding en snel bezorgd!

Réponse de Jeans Centre
Gewoon prima. Fijne spijkerbroeken. Zowel online als een winkel in de buurt wordt gewaardeerd.

Réponse de Jeans Centre
Snelle service. Kan in de winkel retour of terugsturen. Geld snel terug.
Kortom, niks op aan te merken, ze doen wat ze beloven.

Réponse de Jeans Centre
Bestelling makkelijk geplaatst en heel snel verstuurd. Helaas kwam ik er wel achter dat de diefstal tag (dat plastic ding) aan beide broeken er nog aan zat. Ik ga vandaag naar de winkel in de buurt om ze eraf te laten halen

Réponse de Jeans Centre
Degelijke en betaalbare mode, snel geleverd. Top winkel!

Réponse de Jeans Centre
Vriendelijke en niet opdringerig personeel

Réponse de Jeans Centre
Something went wrong with the delivery, they took perfect care of this. The service is great.
And the jeans are of good quality!

Réponse de Jeans Centre
Eerdere bestellingen ook correct afgehandeld. In de winkel (Sneek) erg behulpzaam personeel. Datum ervaring weet ik zo niet meer!

Réponse de Jeans Centre
En savoir plus sur les différents types d'avis.