JK Gulvvarme Aps Avis 9

2. Entrepreneur spécialisé dans les revêtements de sol
  3. Chauffagiste
  4. Constructeur immobilier

Écrit par l'entreprise

JK gulvvarme tilbyder JK®-systemet, et unikt, revolutionerende gulvvarmesystem uden nogen opbygning i højden. Den specielt designede og patenterede 'JK gulvfræser' skaber støvfrit riller i det eksisterende undergulv, hvor varmerørene lægges. Dette gør JK®-systemet til et meget unikt og attraktivt gulvvarmesystem uden opbygning, der kan installeres i renoveringer, ombygninger, projekter med ændret anvendelse eller nybyggeri. JK opererer i hele Danmark, så tjek vores hjemmeside for kontakt oplysninger.

JK®-systemet

Écrit par l'entreprise

'Opvarm dit hjem nedefra og op!'
JK®-systemet er et vandbaseret gulvvarmesystem (UFH). Vores installationsmetode bruger patenterede JK gulvfræsere til at skabe kanaler på 15*15 mm i eksisterende undergulv eller betondæk samtidig med at der opretholdes støvfri udsugning. Varmeslanger lægges derefter i disse kanaler, som ligger direkte under gulvbelægningen.
Højdepunkter ved systemet
✓ Økonomisk overkommelighed: ingen arbejde under gulvet nødvendigt ✓ Hurtig installation: kan udføres på få dage, afhængigt af arealet, udføres af uddannede JK-installatører ✓ Velegnet til alle gulvbelægninger: Fliser / vinyl / træ ✓ Responsivitet: Du kan føle varmen på få minutter Gulvvarme leverer behagelig, ensartet varme, samtidig med at den forbruger mindre energi og fungerer som primær varmekilde uden behov for radiatorer.

JK's Omfattende Garanti: Komfort og Sikkerhed for Livet

JK-systemet ~ ro i sindet ~ 30 års erfaring

Oplev en uovertruffen ro med JK's omfattende garanti, der giver op til 50 års dækning af visse dele af gulvvarmesystemet. Nyd en livslang garanti, der ikke kun sikrer varme, men også vedvarende komfort, sikkerhed og sjælefred for dit varmesystem.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

9 avis

Reetablering af gulvarme i betondæk

Jeg arbejdede med JK Gulvarme i forbindelse med reetablering af gulvarme i vores hus. Henrik og hans team er dybt professionelle, sympatiske og kompetente. Fantastisk sparring om løsning forslag og meget behagelige at arbejde sammen med. Selve løsningen og systemet er også fleksibelt og selve nedrulningen er stort set uden gener og støv på grund af de specialdesignede maskiner til udførsel.
Hvis der var 6 stjerner ville jeg give dem det.

12 janvier 2026

Ikke noget at sætte en finger på

Ikke noget at sætte en finger på. Vi er meget glade for vores nye gulvvarme. Vi kontaktede virksomheden som hurtigt kunne komme og hjælpe os med vores projekt. Det var klaret på blot 2 dage og der har ikke været noget at sætte en finger på siden. Vi fik en kreds mindre end først antaget, så det blev billigere end vi troede - hvilket vi jo bestemt ikke klager over. Derudover var de også knap 30.000 kr billigere end et tilsvarende firma :-)

2 juin 2025

Genialt produkt/ydelse

Henrik var meget åben og ærlig igennem hele processen. Genialt man slipper for at banke hele sit betongulv op for at få lagt gulvvarme i hele hytten. Selvom vi ikke havde ønsket at få det lagt i et enkelt rum, så var det intet problem, da vi ombestemte os ret sent i fasen. På trods af en lille produktionsfejl på manifolden (som blev udskiftet hurtigt), skal produktet og ydelsen fra teamet stadig have top karakter, da prisen også var meget konkurrencedygtig. Tror JK gulvvarme har fået mange nye kunder på vores anbefalinger :-)

24 janvier 2024

Troede at det var fup, men blev glædeligt overrasket!

Da jeg først fik en pris fra Henrik troede jeg at firmaet var fup og fiduser. Andre firmaer ville have det dobbelte eller mere for samme job. Andre ville endda bruge det dobbelte tidsspand på opgaven.
Jeg tog en chance og blev glædeligt overrasket over hvor effektivt teamet arbejdede og at de overholdte alt de havde lovet. Jeg kan således kun anbefale dette firma.
Er du i tvivl, så tag endelig en snak med chefen - en god og pålidelig fyr 🙌

27 mai 2024