nie mozna dokonać zwrotu. nikt nie odpisuje na e-maile od pol roku! nadana paczka na wskazany w końcu adres/ paczkomat wróciła. sprzedawca nieuczciwy, NIE POLECAM!!!!
Kupiłem w tym samym czasie buty nike air force 1 07' z oficjalnej strony nike oraz ze strony jokercycle, wysyłka trwa dłużej, ale cena znacznie niższa jakościowo nie widać różnicy wszystko zgodne z o... Voir plus
NIE DAJCIE SIE NABRAĆ SPRZEDADZĄ ALE ZWROTÓW NIE AKCEPTUJA NIE ODPISUJĄ NA EMAILE SZKODA CZASILU I PIENIEDZY!!!Na obuwie dlugo się czeka...chciałam wymienić na mniejszy rozmiar kilkakrotnie pisałam z... Voir plus
Zdecydowanie nie polecam. Zakup przebiegł bezproblemowo, jednak buty nie były oryginalne. Problemy się zaczęły, gdy chciałam dokonać zwrotu. Sprzedawca nie odpowiadał na maile, które pisałam praktyczn... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
nie mozna dokonać zwrotu
Zamówiłem buty sportowe NB 530
Zamówiłem buty sportowe NB 530. Przesyłka szła długo, a w końcu dotarła z ewidentną podróbką w pudełku. Sprzedawca nie odpowiada na wiadomości. Sklep jest zamknięty.
Nie polecam. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Buty przyszły za małe, chciałam zwyczajnie zwrócić i zamówić rozmiar wiksze, wysłałam skan wypełnionego formularza zwrotu na podany adres i nic. Cisza, zero odzewu. 5 wiadomości i nic.Jeszcze raz nie polecam.
Witam buty przyszły nie w tym kolorze…
Witam buty przyszły nie w tym kolorze co zamawiałem i nie w tym rozmiarze brak odpowiedzi na maila w sprawie zwrotu obuwia.Nie polecam tej firmy
Zamówiłam Adidasy samba
Zamówiłam Adidasy samba, są za duże, chciałam odesłać zwrot ale od tygodnia nikt nie odpowiada na maile
Oszuści złodzieje i nie polecam buty…
Oszuści złodzieje i nie polecam buty słabej jakości nigdy już nie kupię u nich ani sznurówki !!!!!!!!!!!!!! Złodzieje !!!
Zwrot nastąpił dzięki działaniu Inspekcji Handlowej
Na zamówienie czekałam 2-3 tygodnie, buty Nike Jordan nie nadawały się do użytkowania. Były twarde i kiepskiej jakości. Kontakt z firmą zerowy. Pomimo wysłania kilkunastu e-maili z formularzem zwrotu nie otrzymywałam informacji z adresem do zwrotu butów. Dopiero, gdy złożyłam pozew o pozasądowe załatwienie sprawy przez Izbę Handlową sprzedawca po 2 m-cach od zakupu napisał emaila i poprosił mnie o zwrot butów do konkretnego paczkomatu i zwrócili kasę w ciąg 24 godzin.
Nie czekajcie, działajcie! W mojej ocenie sprzedawca jest oszustem.
Dominika P.
Mega OSZUSTWO!!!
Mega OSZUSTWO!!!! WIELKA ŚCIEMA!!! Byty PODRÓBY dotarły po 3 tygodniach. Żadnej odp. na maile, brak możliwości zwrotu. Zdecydowanie nie polecam. Niestety nie przeczytałam wcześniej opinii.
Buty
Kupiłem jordany buty fajnej jakości nie wyglądają na podróbki bardzo zbliżone do originalu ale ucinam gwiazdę za długą doste
Dla lubiących podróbki spoko
Trzy gwiazdki bo przesyłka dotarła. Niestety chińskie podróbki. No ale dużo taniej niz oryginał więc nie mam z tym problemu.
Buty oryginalne
Ja nie wiem co ludziom się dzieje że takie głupoty piszą
Ja dwa razy zamówiłem buty przecenione z 800 na 300zł i wszystko sprawdzone, oryginalne
Może i czekałem 2 tygodnie ale warto
Buty okazały się być made in china
Kupiłem buty marki Nike. Na buty czeka się około 2 tygodnie , ale to jest jeszcze do wytrzymania. Niestety buty to chiński wyrób. Nie jestem znawcą butów ale wątpię żeby były warte 300 zł szczególnie , że oryginalne u producenta kosztują niecałe 600. Zgłosiłem zwrot jeszcze tego samego dnia drogą mailową, niestety nikt nie odpowiadał . Po paru dniach znowu napisałem lecz dalej cisza. Na szczęście udało mi się znaleźć w internecie numer telefonu drugiej firmy właściciela ;) Pod telefonem jest miła kobieta która okazała się bardzo pomocna. Dostałem maila gdzie mam odesłać buty oraz formularz zwrotu , wysyłka oczywiście na mój koszt ale już trudno. Po niecałym tygodniu od wysłania paczki zwrotnej odzyskałem swoje pieniądze.
Oszustwo
Buty dotarły.
Oczywiście towar nie jest oryginalny.
Największy problem to brak możliwości zwrotu- sklep nie odpowiada.
Żałuję, że nie czytałam opinii wcześniej.
Natomiast dziwne jest to , że sklep nadal istnieje, mimo, że jego działania tak rażąco naruszają prawa konsumenta.
Chcę zwrócić buty ale zero kontaktu z…
Chcę zwrócić buty ale zero kontaktu z nimi Nikt nie odpowiada na maile od 2 tyg - choć wcześniej odpisywali szybko więc konkluzja nasuwa się sama No cóż Mogłam czytać recenzje
Nie polecam!
Mam fatalne doświadczenie z tym sklepem. Kupione buty dotarły, niestety rozmiar nie pasował, postanowiłam je zwrócić i tutaj zaczęły się problemy. Pomimo kontaktu mailowego i przez formularz ze strony internetowej- zero odzewu! Zwróciłam się ostatecznie o pomoc do rzecznika praw konsumentów- sprawa w toku.
Wszystko zgodnie z opisem
Wszystko zgodnie z opisem, dostawa w 8 dni, dzieciaki zadowolone. Jak najbardziej polecam!
Nic u nich nie kupować
Oszuści jak nic. Utworzyli przesyłkę, ale nic nie dotarlo. Na zwrot kasy czekałem 3 miesiące. Poskutkowało dopiero po wysłaniu listu poleconego z odstąpieniem od umowy i nr konta do zwrotu wpłaty. Tak doradzono mi w lokalnym UOKiK. Na maile nie reagowali, a jeżeli już, to nikt w mailach się nie przedstawiał.
Tragedia !!
Tragedia !!! Nie polecam !!! Towar nie zgodny z zamówieniem w zniszczonym śmierdzącym stęchlizną pudełku- które później uznali za nie oryginalne ! Z tym sklepem są same problemy .
Kupiłem buty NEW BALANSE za 300 zł
Kupiłem buty NEW BALANSE za 300 zł, ucieszyłemail bo była na nich promocja, kiedy dostałem buty , okazało sie że to podróbka, buty śmierdzą klejem i wyglądają jak podróbka !
Wysyłalem do nich mejla z powodu zwrotu pieniędzy, i nie dostałem odpowiedzi!! Oszustwo