nie mozna dokonać zwrotu. nikt nie odpisuje na e-maile od pol roku! nadana paczka na wskazany w końcu adres/ paczkomat wróciła. sprzedawca nieuczciwy, NIE POLECAM!!!!
NIE DAJCIE SIE NABRAĆ SPRZEDADZĄ ALE ZWROTÓW NIE AKCEPTUJA NIE ODPISUJĄ NA EMAILE SZKODA CZASILU I PIENIEDZY!!!Na obuwie dlugo się czeka...chciałam wymienić na mniejszy rozmiar kilkakrotnie pisałam z... Voir plus
Zdecydowanie nie polecam. Zakup przebiegł bezproblemowo, jednak buty nie były oryginalne. Problemy się zaczęły, gdy chciałam dokonać zwrotu. Sprzedawca nie odpowiadał na maile, które pisałam praktyczn... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Zamówienie otrzymałam w terminie 10…
Zamówienie otrzymałam w terminie 10 dni, zgodnie z informacją na stronie. Zamówienie zgodne z opisem, ładnie zapakowane, nie mam zastrzeżeń.
OSZUŚCI
Ja swoją sprawę zgłosiłam na policję. Zgłosiłam ich również do UKOiK oraz do Krajowej Administracji Krajowej (walka z podróbkami). Na policji usłyszałam że nikt nie rozpływa się w powietrzu i każdego można znaleźć. Więc dali dużą nadzieję. Napisałam do sklepu. Prosili o dane do zwrotu pieniędzy. Dosłałam i dalej cisza. Sprawy na policji nie wycofam. Powiedziałam a to powiem b. Zakupy zrobiłam na ponad 800 zł
Opisałam ich na przeróżnych stronach na Facebooku.
Znajomy na kontakt w jednym z dosyć znanych portali i powiedział że pomoże mi to nagłośnić.
Zawsze walczę do końca.
nie kupowalem ale na 100% fake wieczne…
nie kupowalem ale na 100% fake wieczne promocje dziwne ceny podejrzany wygląd nie polecam
Nie polecam tego sklepu
Nie polecam tego sklepu. Prowadzi działalność przestępczą. Zamówiłam obuwie, które okazało się za małe. Chciałam je zwrócić zgodnie z regulaminem, jednak mimo wysłania kilku e-maili nie otrzymałam żadnej odpowiedzi.
Sklep zupełnie ignoruje kontakt po zgłoszeniu zwrotu. Sprawa została zgłoszona do Rzecznika Konsumenta, UOKiK oraz na policję. Nie odpuszczę.
Sprawdźcie na mapie Google w jakim miejscu znajduje się sklep. Dane podane u nich na stronie to szczere pole. Brak telefonu. Błagam nie zamawiajcie nic, bo stracicie pieniądze.
Uwaga
Uwaga, to oszuści, buty podrobione, nie ma możliwości zwrotu, nie odpisują na maile
OSZUST OSZUST
Brak możliwości zwrotu
Kontakt tylko na mail, na który nie odpowiadają więc nie ma możliwości zwrotu. Oszustwo.
Podróbki butów, brak kontaktu i zwrotu
Sklep wysłał buty w deklarowanym terminie 10dni jednak podrobione.
Nike AirJordan Retro , oczywiście brak jakiegokolwiek kontaktu , brak odpowiedzi na maile, brak adresu do zwrotu , brak telefonu, brak dowodu zakupu. Minęło 3 tygodnie od zakupu i temat jutro zgłaszamy na policję i do us.
Oszuści
Dostałem buty po 3 tygodniach a miały przyjść do 14 dni. Kiedy buty przyszły okazało się że to podróby i teraz gdy piszę na Gmaila że chcę je odesłać to nie odpowiadają i czekają aż upłynie 14 dni ponieważ do 14 dni można je odesłać
Zamówienie zgodne z opisem
Zamówienie zgodne z opisem, oryginalnie zapakowane, bez zarzuceń. Dostawa trochę długa, ale zgodna z opisem na stronie.
OSZUSTWO!!
OSZUSTWO!!!
Nie kupujcie u nich nic, dostałam podróbę i chciałam zwrócić, zero kontaktu, nie odpisują, sprawa zgłoszona do rzecznika! Czy ktoś już dostał od nich zwrot?? Bardzo chcę z powrotem swój hajs, bo inaczej 300zł do śmietnika...
Buty oryginalne
Kupiłem w tym samym czasie buty nike air force 1 07' z oficjalnej strony nike oraz ze strony jokercycle, wysyłka trwa dłużej, ale cena znacznie niższa jakościowo nie widać różnicy wszystko zgodne z oryginałem, jedyna różnica że przesyłka idzie minimum 10 dni roboczych nie mylic z dniem kalendarzowym więc mając ok 200 w kieszeni warto poczekać te 10 dni lub dłużej
Polecam sklep Zamówiłem buty i przyszły…
Polecam sklep Zamówiłem buty i przyszły po około 10 dniach ale przyszły w idealnym stanie i rozmiar butów był dobry .
Dostawa dość długa
Dostawa dość długa, ale sam produkt bez zarzutu. Odbieram jedną gwiazdkę za długą dostawę. Zamawiałam buty dla syna i jest bardzo zadowolony. Ceny mają konkurencyjne. Jakościowo super. Nie miałam problemów z kontaktem z firmą.
Zamówienie zgodne
Buty zamówione 7 lipca, dostarczone 17 lipca. Zapakowane w oryginalne opakowanie, zgodne z zamówieniem. Oryginalne i bez wad. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolony.
Dluga dostawa, produkt OK
Zgadzam się, że dostawa jest trochę długa - wynosi 10-14 dni zgodnie z ich regulaminem. Dostałam jednak produkt w terminie. Buty są bardzo ładne, zgodne z opisem, nie mam zastrzeżeń. Jedyny minus to ten czas dostawy.
Wszystko bez zastrzeżeń
Wszystko bez zastrzeżeń. Zamówienie dotarło zgodnie z terminem - u mnie akurat 10 dni. Buty są świetne.
Uwaga oszusty!!!